Слави Трифонов Румен Петков ети нещо мъдро още сакаш ли баце
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеСлави Трифонов Румен Петков ети нещо мъдро още сакаш ли баце
Вие може да си лаете, но те си правят паричките.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеоти що проблем ли виде?с белото на очите ли ме погледна...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВие сте уникални - откривате някакви теми с амбициозни заглавия и ги омазмате по най-гнусния начин.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЯ погледни първият ми пост,темата си е за омазване,за де не мажем по наистина добри теми...........Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеЕН не знам как се правят анкети сериозно иначе щях д апусна анкета -Трол на годината и Форумен простак на годината сериозно някой ако знае как да го направи поне да видиме кви са резултатите да ви олекнеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСега излиза, че трябва да бъдем благодарни, че не се намесвате съществено в други теми - е, ми благодаря ви и дано не мажете наред.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе знам, но ми се струва, че сте група мазохисти, избиващи някакви комплекси и опитващи се да бъдете значими.не бе човек нема никой в Фейсбук тече ми поредното наказание у рибарският сайт с 4 тата регистрация щото ми е блокиран айпи адреса но аз като добър компютърен специалист си вляаам с прокси сървъри некъде от Бразилия и ми блокират уя,като свършат регистраците в АБВ.бг и в сайта тогава ще го закъсам с скуката...
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 00:10.
Comment
Comment