ти си най слабият бозав осеменен събеседник ти си един истински прасешки тролещ ариец
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениети си най слабият бозав осеменен събеседник ти си един истински прасешки тролещ ариец"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТи пак не разбираш!
Върховенството на измислената арийска раса е възможно само при липса на евреи! Това е толкова просто.
Какво ми наслага тези снимки. Разбира се, че при една война се използват всички възможни сили. С това нищо не показваш, освен, че холокоста е бил насочен основно към евреите. Обърка се.
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:44 ----------
Всичко, което си написал е вярно, но е далеч от моите разбирания за нормално общество. Експериментите с хора някак си не ги приемам нормално. Избирани са конкретни индивиди от женски пол, които са осеменявани изкуствено като прасета и после са се раждали арийчетата. Кое от кое по- бозаво русо.
Светът е прекрасен, защото е пъстър и многообразен.
Всичко останало са болни амбиции.
Да добавая за Кайовите снимки само. Не знам дали знаеш, но за да се запишеш в работническата......партия е трябвало да предоставиш документ за произход.
Тия снимки сигурно са от Африка.Кайчо, излагаш се брат. Мани го рибарчето, на него му отива.
Щот в редовете на Вермахта по време оно са били бая..................Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСусенко снимк и на евреи във Вермахта ше ти кача,ама те не правят такъв контраст,значението на думата MISCHLINGE познато ли ти е на теб???
Щот в редовете на Вермахта по време оно са били бая..................
Нали, не считаш Хитлер за малоумник, който ще се лиши от жива сила? Нали не очакваш една доктрина да си постигне целта за кратък период и то по време на война. Добре, че не станахме свидетели на подобна безумица. Все пак те са били наполовина немци. Войници да, но едва ли са заемали високи партийни постове.
Само не ми размахвай недоказани слухове, че елитът на райха бил пълен с евреи."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСмесени са. Какво ми казваш с това? Какво ми доказваш?
Нали, не считаш Хитлер за малоумник, който ще се лиши от жива сила? Нали не очакваш една доктрина да си постигне целта за кратък период и то по време на война. Добре, че не станахме свидетели на подобна безумица. Все пак те са били наполовина немци. Войници да, но едва ли са заемали високи партийни постове.
Само не ми размахвай недоказани слухове, че елитът на райха бил пълен с евреи.
Ни слухове ще пускам,ни пръсти ще размахвам,факт е,че Хитлер печели изборите с подкрепата на висши военни и крупни индустриалци,да не мислиш,че са били марсианци.........индустриалците бая намазват от възхода на Хитлер а военните не остават безработни.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ ти един къде не е прост войник,към снимката си има и коментар......а за смесените ти казах,ако майката е еврейка и детето е евреин.
Ни слухове ще пускам,ни пръсти ще размахвам,факт е,че Хитлер печели изборите с подкрепата на висши военни и крупни индустриалци,да не мислиш,че са били марсианци.........индустриалците бая намазват от възхода на Хитлер а военните не остават безработни.........
Мислиш ли, че те всички са знаели какво точно увира в нацистките глави. Всички идват с добри намерения и после се започва изпълнението на никому популярните мерки. Добър бизнес климат създава Хитлер, но какво се случва след това с евреите?
За евреите наистина е така за произхода, но се отклонихме от темата"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИмаш ли представа, каква тежест има чин капитан по време на война? Смешно.
Мислиш ли, че те всички са знаели какво точно увира в нацистките глави. Всички идват с добри намерения и после се започва изпълнението на никому популярните мерки. Добър бизнес климат създава Хитлер, но какво се случва след това с евреите?
За евреите наистина е така за произхода, но се отклонихме от темата
С произхода хич не се отклоняваме от темата.......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеJacoby was company commander of Propaganda Company 696 in France-Ротен командир в Пропагандната Команда(Рота) 696.......,нисък чин,но в Пропагандата............основно звено на Райха....
Това не доказва версията, че холокост не е имало."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеMarine-Oberbaurat-Менделсон пряк потомък на немски еврейски философ и лидер на Haskala (еврейски просветление) Моисей Менделсон
Обясни ми?
Убеден съм, че бих открил турчин с арменски произход избивал арменци през първата световна война.
Че то в лагерите на смъртта често евреи са водели евреите към камерите, събличали са ги, в пещите са работели също евреи, Е и? Това означава ли, че холокост не е имало?
---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
Показваш ми косвени взаимовръзки, които само могат да те накарат да се съмняваш в нещо.
Аз ти показах реални документи. Забравих да добавя и списъка с държави с отбелязан брой на евреите населяващи тези страни.
Ами сандъците със златни зъби и накити какви са, от кой са?
Има живи свидетели бре Кайчо, а ти какво имаш? Една антисемитска пропаганда, една недоказана и твърде нелогична конспиративна теория за някакъв Юдейски заговор, една недоказана и тотално лишена от логика конспирация за еврейско участие в създаването на третия райх. Само конспирации са ти в главата.
Тангра, нацисти и конспирации"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАма не разбирам, какво искаш да ми покажеш с това?
Обясни ми?
Убеден съм, че бих открил турчин с арменски произход избивал арменци през първата световна война.
Че то в лагерите на смъртта често евреи са водели евреите към камерите, събличали са ги, в пещите са работели също евреи, Е и? Това означава ли, че холокост не е имало?
снимка на някой Oppenfeld,Oppenheimer в униформа от Третия Райх искаш ли?И да ти поясня малко за фамилиите им и кави са били и какви са все още?
Аха,води ли са ги в камерите,тия къде са имали вошки,а и в гетата са си имали техна полиция....
Нали си Циклон Б ги тровеха,ти знаеш ли колко от тва нещо требва човек да се гътне,колко време требва и какви условия???
---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАма не разбирам, какво искаш да ми покажеш с това?
Обясни ми?
---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:02 ----------
Показваш ми косвени взаимовръзки, които само могат да те накарат да се съмняваш в нещо.
Аз ти показах реални документи. Забравих да добавя и списъка с държави с отбелязан брой на евреите населяващи тези страни.
Ами сандъците със златни зъби и накити какви са, от кой са?
Има живи свидетели бре Кайчо, а ти какво имаш? Една антисемитска пропаганда, една недоказана и твърде нелогична конспиративна теория за някакъв Юдейски заговор, една недоказана и тотално лишена от логика конспирация за еврейско участие в създаването на третия райх. Само конспирации са ти в главата.
Тангра, нацисти и конспирации
И съм ти казал стига с тая Тангра-Мангра,ке те къцамAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеПак почна да шикалкавиш,нали ги гонеха яростно,първо в армията ги взеха,после ги пратиха да пропагандират у Франция,са и по арни кабинети се снимат.....Точно па Менделсон са си 100% евреи,странно как са го оставили да си чете вестника в кабинета,вместо да води други негови подобни към газовите камери,пък и на добър пост са го сложили,нещо тия нацита са били сбъркани май.....
снимка на някой Oppenfeld,Oppenheimer в униформа от Третия Райх искаш ли?И да ти поясня малко за фамилиите им и кави са били и какви са все още?
Аха,води ли са ги в камерите,тия къде са имали вошки,а и в гетата са си имали техна полиция....
Нали си Циклон Б ги тровеха,ти знаеш ли колко от тва нещо требва човек да се гътне,колко време требва и какви условия???
Всеки може да открива изключения и частни случаи. Били са полезни за райха, оставили са ги, затворили са си очите.
Стига с този циклон Б, я провери за хлора и за задушаването с въглероден окис. Чисто, евтино и ефективно, особено въглеродния окис."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз не шикалкавя, а се забавлявам как се напъваш да докажеш, че щрауса лети, щот има крила.
Всеки може да открива изключения и частни случаи. Били са полезни за райха, оставили са ги, затворили са си очите.
Стига с този циклон Б, я провери за хлора и за задушаването с въглероден окис. Чисто, евтино и ефективно, особено въглеродния окис.
Има проста логика във всичко,ако Хитлер имаше за цел да затрие евреите и да им вземе парите,немаше кат гламав златни зъби да събира,можеше да почне от еврейският елит,банки-манки,индустрия,военни,а той си ги оставя на мира,едните му служат директно,другите оръжия му правят,НО не безплатно,парици трупат.....па ти си вервай на Холкоста,и на кво си искаш вервай,твое право си е.
Само кат кажеш Тангра ти се нервяAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеИч не се напиням,седя си и си губя времето,за щрауса не знам,но за пингвин мога да ти докажа,че лети.
Има проста логика във всичко,ако Хитлер имаше за цел да затрие евреите и да им вземе парите,немаше кат гламав златни зъби да събира,можеше да почне от еврейският елит,банки-манки,индустрия,военни,а той си ги оставя на мира,едните му служат директно,другите оръжия му правят,НО не безплатно,парици трупат.....па ти си вервай на Холкоста,и на кво си искаш вервай,твое право си е.
Само кат кажеш Тангра ти се нервя
Стана ракиено време. Давай да се оттеглим в блатото, тук достатъчно раздвижихме.
Можеш да си вземеш и камънИЕте, дет им се кланяш.
Така и не разбрах, защо не ми написа, че в Бухенвалд са умирали по около 300 души дневно от тиф и е нямало как да не бъдат кремирани и, че циклон Б отделя циановодород след 4-5 часа на атмосферен въздух. Абе слабак си, ама си упорит.
Но Ванзейската конференция си е безпорен факт, две мнения няма тук, ясно е и защо са се събирали там. Документите са си истински, но има малко двузначно съдържание.
Има и едни четири фалшиви снимки, най -ме кефи онази с Хитлер дето се хили стъпил на купища мъртви тела.
Кайчо, за елита не си прав, спасените БГ евреи са били все образовани, кой банкер, кой доктор........, а е било предвидено да пълнят вагоните с тях.Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:47."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment