Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеот Чапръчене е там има матура и за 8 ми клас дето си писал-простак неграмотен...,то и жена ти не е от София ма кво жена е брой се,що твойте оценки от 3 та сменна в София какви са или ти след висшето баскетболно училище отиде да тренираш Сергей Бубка за висок скок?
Много си лесен рибарче, с два финта и те вадя от кожата ти.
Жена ми си е от София, а за моето образование не се притеснявай, в него никой не се съмнява, дали и при теб е така?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениевадиш ти аз съм дебелокож не ме ли видя на снимка?жена ти е от София да на 2 туби бензин от вас...видех ти образованието и общата култура и познанията в различните сфери са ти завидни...браво за дипломата
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениезнам аз как си гонил с родопското одеяло и с пендарите и си и показвал снимки на хапартаменто и си пил благо вино с баща й,какво ти е образованието я снимай дипломата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Тук се заражда 4-та Световна Война.......Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
В по-долната тема вече се разпределят кой ше пази границитеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекъде къде е наболелият пограничен район?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Абе остави ги да си думат,ама лошото е,че цапат с лайна убавата тема на колегата,а аз тука тема им наприх да си пишат на воля,ма они там са се лепнали и тва е.
А и тава за Турция са пълни глупости,и туа маляките така думат,а яз им викам ,,Е бре кокошкари,оно и ние са армия де немаме с прашки и колци ке ви къцаме,фесовете ако са искали да са ви изкльопали до сега да са ви изкльопали па и изсрали"....са има и истина оти Турция не се дръвчи и поради много други причини де,ама там са сложни политически системи а яз стоим далеко от политиката...........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment