Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
колебание при избор на матрак
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСпорите са навсякъде и могат с години да "спят".Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе е точно така, но с теб не ми се спори.
Възрастта има значение.
Комплексни са причините.
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениемного си в грешкаAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа какво не ти се спори,за мухъл или за строителство?
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
А дали съм???
Комплексни са причините, но възрастта на жилището е важна.
Прав си иначе."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКомплексни са причините, но възрастта на жилището е важна.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе бе, просто съм изморен вече да споря с капитан втори ранг
Комплексни са причините, но възрастта на жилището е важна.
Прав си иначе.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеи ти са изказа
Абе ти си от най-смешния тип хора.
Ем искаш да "таковаш", но понеже знаеш, че не можеш да "таковаш" и разваляш работата на тези, които могат да "таковат"."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеи ти са изказа
Въпреки,че сигурно имам 100% по-голям опит от теб в строителството и жилищата(независимо на каква възраст са).
---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 17:17 ----------
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеочевидноAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМи я просвети ни в технологиите на строителството
правете си вятър на устата и това е. се ла виточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетова е една интересна тема в която се засяга както проектирането така и изпълнението а и строителните материали, но боя се че не е подходяща нито за форума, нито за събеседниците.
правете си вятър на устата и това е. се ла ви
Може би трябваше да сложа и едно И,Мухъл се получава и при........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАми аз горе-долу това казах в първият ми пост ,,Мухъл се получава при несъобразено според климатичните условия строителство,а не според това дали е нова,стар къщата и дали си със и без парно.....",несъобразено според климатичните условия строителство обхваща,проектиране,изпълнение,материали.....
Може би трябваше да сложа и едно И,Мухъл се получава и при........
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениеявно като застроя къща има към кой да се обърна,но какво юе кажете за матраците
ако си купиш латексов и имаш конденз по прозорците ще ти се появи и мухъл по матрака. сутрин го изправяш, вечер го поставяш на мястото и се утешаваш че е удобен.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеако си купиш латексов и имаш конденз по прозорците ще ти се появи и мухъл по матрака. сутрин го изправяш, вечер го поставяш на мястото и се утешаваш че е удобен.
Comment
Comment