Известие

Collapse
No announcement yet.

Да я взема или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Еееее .. много е нереална цената колега ....
    Мойто пунто мк2 1.9 DS със току що сменен съединител, пр. дискове и накладки, задни накладки ... 2001ва година го продадох за 2200 ...
    Сори, ама 97ма година вече си е 15 годишна кола ....
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Поддръжката е срамно евтина, а колата е относително здрава!
      Обаче цената е безсрамно висока, нищо, че продавача може да е свестен
      sigpic

Comment

Не съм сигурен, че е възможно тая година да е с тоя мотор (1.2 16V), по-скоро е с пародията 12V... Иначе 1.2 16V се слави като един от най-добрите бензинови FIRE мотори...

За цената не мога да коментирам дали е "безсрамна" защото има фактори, които не се виждат на снимка - може да с чисто нов съединител, чисто ново всичко по спирачнта система (дискове и накладки поне), чисто нови ролки, ремъци, водна помпа, всички масла, антифриз , нови (или много добри ако не са чисто нови) гуми и т.н. - тия всичките неща дори и на кола като пунтото са 4-цифрена сума ако тръгнеш да ги сменяш и купуваш на кола която струва 2000 лева, но и липсват...
        Така че за мен не е единствения фактор цената на подобни кенефи в "мобиле"-то, ама вие си знаете...
        Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 13:20.

Comment

Ако му хареса на детето...пазари цената и я взимай...от мен да знаеш проблеми винаги ще има...аз на моята дъщеря и взех кола...а тя още няма книжка...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

С риск да ме оплюете..за мен това не е много кола, а сапунерка. За тези парички ...можеш нещо по-сигурно да и вземеш и да си спокоен.
            GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
              С риск да ме оплюете..за мен това не е много кола, а сапунерка. За тези парички ...можеш нещо по-сигурно да и вземеш и да си спокоен.
              Куку ще те оплюе...)...за тези пари добра си е количката

Comment

С риск и мен да ме оплюете - остави момичето да си кара жигулката, щом и харесва. Рядко се срещат такива добри деца, които не са претенциозни и съобразяващи се с възможностите на родителите си.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  С риск и мен да ме оплюете - остави момичето да си кара жигулката, щом и харесва. Рядко се срещат такива добри деца, които не са претенциозни и съобразяващи се с възможностите на родителите си.
                  Това е много добър вариант....но не разбра ли, че на таткото му е омръзнало да е автомонтьор)
                  Иначе евала на момичето, щом се справя с жигулата...пунтото ще му е като детска играчка.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Куку ще те оплюе....
                    За какво да я оплювам, като не е права
                    Здрава и евтина за поддръжка, двойно по-нова от Жигулката, малка и лесна за каране, икономична и донякъде симпатична....
                    sigpic

Comment

Това е много добър вариант....но не разбра ли, че на таткото му е омръзнало да е автомонтьор)
                      Иначе евала на момичето, щом се справя с жигулата...пунтото ще му е като детска играчка.
                      E, да ама пунтото е малко, издялкано и пластмасово....все пак си мисля, че за тези пари, може да направи друг избор.
                      Разбира се ....Митака си знае най-добре!
                      GTV 1.8 TS

Comment

до тука от всички писали май само 1 е притежавал пунто
                        фиатския мотор с по 3 клапана на цилиндър - демек 12в е 1,4.
                        цената му е перфектна..... ако получаваш бонус още едно пунто
                        точка

Comment

E, да ама пунтото е малко, издялкано и пластмасово....все пак си мисля, че за тези пари, може да направи друг избор.
                          Разбира се ....Митака си знае най-добре!
                          Да ти кажа, аз споделям мнението на Куку....модела не е лош в сравнение с другите от неговият клас..имал съм наблюдения...доста мацки около мен са го карали....и се държи много добре..
                          Все пак кажи и твоето предложение за да има за какво да спорим...

Comment

Да ти кажа, аз споделям мнението на Куку....модела не е лош в сравнение с другите от неговият клас..имал съм наблюдения...доста мацки около мен са го карали....и се държи много добре..
                            Все пак кажи и твоето предложение за да има за какво да спорим...
                            Чакай...аз не споря...само казвам моето скромно, женско мнение. Ако трябва да избирам, никога не бих си купила Пунто...това е. А, човекът си има глава на раменете и предпочинтания и сам ще си реши.
                            GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              Така ако разсъждаваш...може и шофьор като бонус да получиш за следващите 12месеца....скъпа била колата...?
                              Ако е в добро състояние какво и е скъпото.....

---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:50 ----------

Чакай...аз не споря...само казвам моето скромно, женско мнение. Ако трябва да избирам, никога не бих си купила Пунто...това е. А, човекът си има глава на раменете и предпочинтания и сам ще си реши.
                              Добре де...сподели какво би си купила...и като се съобразяваш все пак, че татко ти трябва да ти налива бензина и да се грижи за колата......май гледаш само от твоето балконче...образно казано)

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                Колко вещо мнение. Какви знания, каква ерудиця!
                                Такава компетентност. Невероятно е мнението.

Колата е идеална за жена.
                                Какво означава "сапунерка", може би обратното на квадратен Жип.
                                Чери, ти сигурно ще отхвърлиш и миникупъра като вариант, м?
                                За мен количката е перфектна.
                                Гларуса да я купува преди да се е пенсионирал барабар с ладата.
                                Може да свали 300-400 лева.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X