Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сняг
Collapse
X
-
Ми поназнайваме тук там некоя думичка.
Люлин 6, точно. До 27-мо даскало. А за гумите - моите са 5-ти сезон и определено не са като първата зима, а са едва на 20-на хиляди км.
Comment
-
[QUOTE=kaio156;1016168][QUOTE=mordohy;1016161]
Хахахахахаха,що бре да не ти се прируча нещо,събота до нас има пазар,пресна рибка и други морски джаджи.....
А за идване идвай....само глей как са тръгнали нещата да не те изпреваря аз.
Няма никаъв проблем, дали ти или аз!
Аз имам мезете и ти имаш.
Аз имам пиенЬе и ти имаш!
Мене жена ми и иде да ме удуши като пия, твоята също!
Значи нямаме особен избор!
Аз те чакам, барабар с цялото домочадие!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеМойте пък са първи сезон, има-няма 1000км и мноУ мЪй яд, че няа сняг....
Comment
-
alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеАко ви липсват силни емоции тръгнете да пътувате по Родопите, с гуми за сняг е много забавно, а с летни е невъзможно.
На снимките, както се вижда все още може да се кара, но след като заваля пак, смотания спринт тотално започна да прави каквото си иска.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеДохождай тъдява, има доста...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТакива заснежени наклони ги най-обичам. При тези ситуации изпитвам истинско удоволствие от каране при зимни условия - както споменах на Малката са Бриджстони, а на Голямата Мишлен Алпин А4.
Ама 166'цата има бая системи да я вкарат в пътя, най-малкото като натиснеш спирачката разправяли, че колелата не блокират.
А за гумите карал съм Мишлен Алпин, сега съм със сръбски Траял 13'' 165х80, Траяла ми се струва, че държи повече на сняг. Иначе на сухо или мокро с по-висока скорост от 80км/ч просто си е опасно да се кара с него.alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеДругата седмица моА се пробвам, ако не стане по-зле...
При вас от утре ще ставало зле, казват.
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПри вас от утре ще ставало зле, казват.
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеАма 166'цата има бая системи да я вкарат в пътя, най-малкото като натиснеш спирачката разправяли, че колелата не блокират.
А за гумите карал съм Мишлен Алпин, сега съм със сръбски Траял 13'' 165х80, Траяла ми се струва, че държи повече на сняг. Иначе на сухо или мокро с по-висока скорост от 80км/ч просто си е опасно да се кара с него.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
[QUOTE=mordohy;1016203][QUOTE=kaio156;1016168]Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
Хахахахахаха,що бре да не ти се прируча нещо,събота до нас има пазар,пресна рибка и други морски джаджи.....
А за идване идвай....само глей как са тръгнали нещата да не те изпреваря аз.
Няма никаъв проблем, дали ти или аз!
Аз имам мезете и ти имаш.
Аз имам пиенЬе и ти имаш!
Мене жена ми и иде да ме удуши като пия, твоята също!
Значи нямаме особен избор!
Аз те чакам, барабар с цялото домочадие!
Ае наздравеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениена обяд се прибрах към бургас и искам да ти кажа, че без сняг си е мулто бене!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment