Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сняг
Collapse
X
-
30 мин прибиране от Дружба до Стрелбище и 1 час паркиране
коловозите дълбоки, под снега лед, и високото на коловоза и то станало на камък, та бронята забила в стена, лопатата не може да го изкопа
добре че има хора да бутнат, на единия, на другия, изпаркирахме ги с комшиите
днес ще си седим пред блока
а течните вериги не ни помогнаха на нас със зимните гумиАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯ кажи какви точно са течните вериги, защото аз съм със същите гуми и уж пробвах някакви течни вериги, но няма мърдане.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеE с това се прибрах от Кулата до Благоевград.......а и два дена карам из Благоевград с това нещо...Lexus IS200
Comment
-
хора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:50.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениехора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.
Не е важна само гумата - повечето нови зимни гуми вършат работа, обаче и размерът има значение.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениехора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКолега поеми си малко дъх. Като ти казвам лед значи лед. С мотика едвам го нащърбихме. А Dunlop знаят как да правят зимни гуми пък и ние не виждаме първа зима. Половината паркинг пред блока е празен щото който е излязъл не смее да се опита да се върнеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКолега поеми си малко дъх. Като ти казвам лед значи лед. С мотика едвам го нащърбихме. А Dunlop знаят как да правят зимни гуми пък и ние не виждаме първа зима. Половината паркинг пред блока е празен щото който е излязъл не смее да се опита да се върне
Comment
-
разбирам не споря с тестовете но зимата нямаш еднаква пътна настилка на всякъде да не говоря че се сменя обстановката като температура и настилка през часове,вземи си 2 нови прехвалени Контиентал т 810 дето взима наградите и ако стигнеш го главната улица ако излезеш от кварталните ще черпя, тази гума не може да загребе и изхвърли сняг и киша има прав канал нарязан не може да пропадне гумата да изгребе това което е под нея и се държи добре само на мокро нищо друго,важна е шарката и разположението на грайферите построяването и как стъпва на пътя не марката всички слагат конци и телове,руснаците също имат добри зимни гуми за джипове и коли пък ги няма по тестовете,
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеколега като видиш гумаджия да кара с Дънлоп зимен си поеми дъх ти,и на 3D шарката си немаш на идея колко рекламация има обръща ламела при рязко спиране и тръгване,та за гуми не ми говори Дънлопа и М3 шарката става на копеле още на - 1
Преди години представителя на Michelin за Източна Европа като го попитах коя гума е хубава за зимата ми каза че най-меродавния тест би бил ако се сравняват карани гуми на 2-3 зими ама никой не се наема да го направиAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
как се чисти сняг в Япония
http://www.youtube.com/watch?v=jxtCn...eature=relatedАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
На Волвото купих всесезонни Vredestein Quatrac 3 и досега не съм имал никакви проблеми - а тук в Кокаляне снега е над 60-70 сантиметра. И с всесезонните Вредещайн върви точно колкото и абсолютно същото Волво на баща ми, но със зимни Pirelli Scorpion Ice&Snow.
Е, Волвото е 4х4 все пак, пък и е високо - клиренса е 22 сантиметра. Удивен съм от тая кола - по снега върви дори по-добре от Гранд Черокито.
Но гумата е добра, все пак напоследък е сериен победител в няколко теста за (всесезонни) гуми.
Comment
-
Тази седмица ми е тръгнало да чиста по няколко часа всеки ден. Понеделника се започна с чистене на работното място. Бях нощна смяна и като се започна от 4:00 сутринта та до 8:00ч. добре че приключих. Да ама не... за да се прибера изчистих си колата и към вкъщи. Пред гаража отново с лопатата, за да вкарам колата (156цата), пред блока докато чистех 155цата направих две-три пътечки да си минавам (а и комшиите) и към 10:00 се прибрах, легнах и чак към 15:30ч станах.
Понеже не спира да вали сняг и тази сутрин пак пред гаража та на работа. От работа отивам при приятелката( че е в болнични) и опаа от два гаража нито един непочистен, а няма къде да се спира и познайте какво правих половин час
Сестра ми ми звъни по-късно: "Ще излизам с малките (племенниците) и ако можеш да дойдеш да ми помогнеш, че нито с количка, никак не мога да изляза в тоя сняг".
Аз: "Идвам, какво да те правя", пред тях не може да се сетите какво правих :Д
Comment
Comment