Известие

Collapse
No announcement yet.

Сняг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Летни гуми 215/45/17 и некъв спрей-вериги и немам ядове......
    Я кажи какви точно са течните вериги, защото аз съм със същите гуми и уж пробвах някакви течни вериги, но няма мърдане.
    Lexus IS200

Comment

• 30 мин прибиране от Дружба до Стрелбище и 1 час паркиране
      коловозите дълбоки, под снега лед, и високото на коловоза и то станало на камък, та бронята забила в стена, лопатата не може да го изкопа
      добре че има хора да бутнат, на единия, на другия, изпаркирахме ги с комшиите
      днес ще си седим пред блока

а течните вериги не ни помогнаха на нас със зимните гуми
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Я кажи какви точно са течните вериги, защото аз съм със същите гуми и уж пробвах някакви течни вериги, но няма мърдане.
        E с това се прибрах от Кулата до Благоевград.......а и два дена карам из Благоевград с това нещо...
        Attached Files
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          E с това се прибрах от Кулата до Благоевград.......а и два дена карам из Благоевград с това нещо...
          А през колко време пръскаш?
          Lexus IS200

Comment

• хора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.
            Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:50.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              хора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.
              ТаЯ фулда кристал я видях преди 2 зими - пред блока на равното на утъпкания сняг един форд не можеше да мръдне от мястото си. Аз минах все едно е сухо.
              Не е важна само гумата - повечето нови зимни гуми вършат работа, обаче и размерът има значение.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

хора научете се да си взимате доказани зимни гуми не само тестове на ADAC и реклами,ето от мен Гиславед норд фрост 3 вече не се произвежда и тяхната шарка която се произвежда от Пирели, Контентал и 3 китайски марки Съни,Фортуна,Ван ли страшна зимна гума за дълбок сняг киша и коловози,,супер зимна гума-Фулда Кристал монтеро с дълъг живот,Гудиъра ясно ултра грип много мека гума с прекрасно построена шарка задържа дори на лед и ламелите се отварят и захапват песъчинки кото помагат при драскане по леда това е тайната нема да се научите че зимна гума с широк грайфер не насечена с ламели работи само в сняг и киша изхвърля,зимайте си още Континтал винтер контакт 810 и пирелита и си викайте то на лед нищо не помага.
                Колега поеми си малко дъх. Като ти казвам лед значи лед. С мотика едвам го нащърбихме. А Dunlop знаят как да правят зимни гуми пък и ние не виждаме първа зима. Половината паркинг пред блока е празен щото който е излязъл не смее да се опита да се върне
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                  Колега поеми си малко дъх. Като ти казвам лед значи лед. С мотика едвам го нащърбихме. А Dunlop знаят как да правят зимни гуми пък и ние не виждаме първа зима. Половината паркинг пред блока е празен щото който е излязъл не смее да се опита да се върне
                  Както сте хванали мотиките - с тях, право към Общината.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                    колега като видиш гумаджия да кара с Дънлоп зимен си поеми дъх ти,и на 3D шарката си немаш на идея колко рекламация има обръща ламела при рязко спиране и тръгване,та за гуми не ми говори Дънлопа и М3 шарката става на копеле още на - 1

Comment

• Има доста тестове на гуми в зимни условия, при сняг, лед и т.н. мисля , че най-добра я даваха Continental
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• разбирам не споря с тестовете но зимата нямаш еднаква пътна настилка на всякъде да не говоря че се сменя обстановката като температура и настилка през часове,вземи си 2 нови прехвалени Контиентал т 810 дето взима наградите и ако стигнеш го главната улица ако излезеш от кварталните ще черпя, тази гума не може да загребе и изхвърли сняг и киша има прав канал нарязан не може да пропадне гумата да изгребе това което е под нея и се държи добре само на мокро нищо друго,важна е шарката и разположението на грайферите построяването и как стъпва на пътя не марката всички слагат конци и телове,руснаците също имат добри зимни гуми за джипове и коли пък ги няма по тестовете,

Comment

колега като видиш гумаджия да кара с Дънлоп зимен си поеми дъх ти,и на 3D шарката си немаш на идея колко рекламация има обръща ламела при рязко спиране и тръгване,та за гуми не ми говори Дънлопа и М3 шарката става на копеле още на - 1
                          Вярно си нямам идея. Аз само 3 комплекта съм износил. И боксуване в сняг не е имало стига колата да си стъпва на гумите а не да лежи на корема си като хипопотам в блато. Случайно пък предишната ми служебна кола беше с Fulda та и сравнение между двете мога да направя. Но всеки си има право на собствено мнение.
                          Преди години представителя на Michelin за Източна Европа като го попитах коя гума е хубава за зимата ми каза че най-меродавния тест би бил ако се сравняват карани гуми на 2-3 зими ама никой не се наема да го направи
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• как се чисти сняг в Япония
                            http://www.youtube.com/watch?v=jxtCn...eature=related
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• На Волвото купих всесезонни Vredestein Quatrac 3 и досега не съм имал никакви проблеми - а тук в Кокаляне снега е над 60-70 сантиметра. И с всесезонните Вредещайн върви точно колкото и абсолютно същото Волво на баща ми, но със зимни Pirelli Scorpion Ice&Snow.

Е, Волвото е 4х4 все пак, пък и е високо - клиренса е 22 сантиметра. Удивен съм от тая кола - по снега върви дори по-добре от Гранд Черокито.

Но гумата е добра, все пак напоследък е сериен победител в няколко теста за (всесезонни) гуми.

Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Тази седмица ми е тръгнало да чиста по няколко часа всеки ден. Понеделника се започна с чистене на работното място. Бях нощна смяна и като се започна от 4:00 сутринта та до 8:00ч. добре че приключих. Да ама не... за да се прибера изчистих си колата и към вкъщи. Пред гаража отново с лопатата, за да вкарам колата (156цата), пред блока докато чистех 155цата направих две-три пътечки да си минавам (а и комшиите) и към 10:00 се прибрах, легнах и чак към 15:30ч станах.
                                Понеже не спира да вали сняг и тази сутрин пак пред гаража та на работа. От работа отивам при приятелката( че е в болнични) и опаа от два гаража нито един непочистен, а няма къде да се спира и познайте какво правих половин час
                                Сестра ми ми звъни по-късно: "Ще излизам с малките (племенниците) и ако можеш да дойдеш да ми помогнеш, че нито с количка, никак не мога да изляза в тоя сняг".
                                Аз: "Идвам, какво да те правя", пред тях не може да се сетите какво правих :Д
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
                                X