Известие
Collapse
No announcement yet.
За цигарите !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНикога не съм бил койот!
Не празнувам тези езически празници.
Са за езически,не съм сигурен колко са езически,и колко християнството е християнство.......Трифон Зарезан е остатък от Дионисиевите празници,а Дионис се превежда Сини Божий....но не ми се говори за сериозни неща,имаме си колев за това.......
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеВинаги е в пълна бойна готовност
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМожем да те заведем до блатото и да ти го покажем.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеИзвинявай Суска......
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
[/COLOR]
Сусе не знам дали ше те острелят,ама мое леко да те згазат за тия слова
Кой ще ме сгази, а и дивака явно е популярен, щом жена му държи да се представя като негова жена.."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКой ще ме сгази, а и дивака явно е популярен, щом жена му държи да се представя като негова жена..Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеКой ще ме сгази, а и дивака явно е популярен, щом жена му държи да се представя като негова жена..:wcНе е въпроса дали е популярен или не, важното е,че искам да се знае на кой съм
аз съм написала и i <3 brazen
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеБе ти внимавай,че с него май имахте нещо за едно паркиране.......не знам дали е популярен,аз не познаван никой лично от форума,само едно момче от Бургас,бех му носил едни джаджи от тук а стана така,че се видехме в Благоевград,жена му е от там......."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеКой ще ме сгази, а и дивака явно е популярен, щом жена му държи да се представя като негова жена..аз съм написала и i <3 brazen
[/QUOTE]
Тук можем да поспорим върху тези слова ,,важното е,че искам да се знае на кой съм" в смисъл дали е нужно да се подчертава,но ми е студено и мозъкът ми не функционира пълноценно
Па те тва ,,i <3 brazen " ич не го и разбрах,кат паден температурата под 0-та спирам да мисляAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеMa е кеф да си спамим, а?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
[QUOTE=Moment4life;1021607]Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПрава си, в съвременния свят е изключително важно кой те притежава.[COLOR="Silver"]
Амааа аз си живея моя живот , ти твоя. Аз ако искам ще си го татуирам на челото.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Гледайте сега. Попринцип не съм длъжна да обяснявам нищо,ама Суската се заяжда нещо. Тва,че съм си написала 2 имена не ме прави никаква. Да, Суска важно е кои ме притежава (притежава е образно казано) ,защото има и пикли дето маса народ ги върти . Аз не съм в тоя форум, за да говориме за личните ми нещица.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПрава си, в съвременния свят е изключително важно кой те притежава.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Онзи беше V-A-N-K-A-T-A.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение[Амааа аз си живея моя живот , ти твоя. Аз ако искам ще си го татуирам на челото.
Разбира се, че живееш своя живот.
Мен ме притежава горско стопанство "Беглика".Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 11:19."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment