Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Батка на баща ми дробовете верно са пихтия,ама от урановата мина.......иначе има пушачи с над 50 годишен стаж със здрави дробчета,един дедо на село....,дедо Божинко,умре човека на 97 години човеко,пафкаше кат локомотив,само хенд мейд качаци,беха го намерили на една полянка,изкарал си козичките на паша......,та има значени,какво пушим,къде живеем,какво се храним,как живеем,са в голем град и тия алхимии де пушим и ядем,с тоя заседнал живот дет водим и 57 години са ни много.......

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

А така,това вече е друго,пък и майка някой ден ще станеш.......бе щом за 4-5 години кашляш не е за теб тоя спорт
    Aко не е пушил е щял да бъде столетник.
    Трябва да видиш дроб на пушач при аутопсия. Междудругото виждал съм срязан дроб на барман непушач, след 20 години работа в бар. Пълна гняс. На снимка съм го виждал, само да уточня, че сега и патоанатом ще ме изкарат.
    Никой не е казал, че с цигари не може да се живее дълго, но си намаляваш шансът това да се случи драстично.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Aко не е пушил е щял да бъде столетник.
      Трябва да видиш дроб на пушач при аутопсия. Междудругото виждал съм срязан дроб на барман непушач, след 20 години работа в бар. Пълна гняс. На снимка съм го виждал, само да уточня, че сега и патоанатом ще ме изкарат.
      Никой не е казал, че с цигари не може да се живее дълго, но си намаляваш шансът това да се случи драстично.
      Хахахаха,Сусе баща ми е още жив бре.....на 83 години е,та ако не беше пушач и до 200 може да изкара човека.......
      п.п.а дроб със силикоза виждал ли си?
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Хахахаха,Сусе баща ми е още жив бре.....на 83 години е,та ако не беше пушач и до 200 може да изкара човека.......
        Имах предвид дедо Божинко.
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Имах предвид дедо Божинко.
          Хахахаха,да,са се усетих.....нали съм си прост

Comment

Kолев,крайно тъпо е да намесваш лица от обкръжението на спорещият с теб,доколкото можем да кажем,че ти спориш де.....просто виеш като латерна....
            какво да споря бе бате. комуникацията предполага освен да говориш, да слушаш и възприемаш. ама тука сте специалисти по всичко и мненията ви са меродавни. ето, лекари сте, автомонтьори, строители,историци,адвокати и т.н.т. - всичко в едно.
            в тази връзка искам да се извиня на прасето ако съм го убидил. разбирам за крехкото му психическо състояние и шегите с това са неуместни. прасчо, прости ми
            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              какво да споря бе бате. комуникацията предполага освен да говориш, да слушаш и възприемаш. ама тука сте специалисти по всичко и мненията ви са меродавни. ето, лекари сте, автомонтьори, строители,историци,адвокати и т.н.т. - всичко в едно.
              в тази връзка искам да се извиня на прасето ако съм го убидил. разбирам за крехкото му психическо състояние и шегите с това са неуместни. прасчо, прости ми
              Колев, на всичкото отгоре си и ужасно неграмотен.
              По моя оценка си спрял някъде до 8 клас.
              К.М.

Comment

• Абе момци не ви ли омръзна ???
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  Абе момци не ви ли омръзна ???
                  Няма как да ми омръзне.
                  Това е все едно на Пулев да му омръзне да налага крушата.
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    ..... ама тука сте специалисти по всичко и мненията ви са меродавни. ето, лекари сте, автомонтьори, строители,историци,адвокати и т.н.т. - всичко в едно.
                    Не съм нищо от изброените професии,дори нямам и претенции за сериозни познания по тези в тези области......но пък съм малко от малко етичен и професионален пушач......

Comment

• Колев, май ми се струва, че им завиждаш колко са начетени, ерудирани и природно интелигентни.
                      Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:54.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Колев, май ми се струва, че им завиждаш колко са начетени, ерудирани и природно интелигентни.
                        Не само май Олди,през цялата година ни завижда

Comment

• Да влеза и аз в групата
                          Един месец откакто не пуша. Засега си продължавам с изхвърлянето на разни субстанции от организма. Иначе да си хвърля и аз мнението. Зависимост към цигарите има. Миналата година попаднах на изследване от което ставаше ясно, че тютюнопушенето е на второ място, като зависимост, веднага след хероина, и непосредствено пред алкохола. Друг е въпроса за така нареченият "обичай". Същият този обичай го има и хероинозависимият. Всъщност зависимостта и обичаите вървят ръка за ръка, така че е неуместно да се говори за него, като обвързващ. Имаше едно интересно мнение, че мозъка е склонен да премахне негативното му усещане, например дразнението на цигареният дим, само за да си набави никотин. Поради същият процес, човек си хапва и люти чушлета. Някой от тях съдържат повече витамин Ц, отколкото например 3-4 килограма портокали. Е никой не е станал зависим към чушлета, но е ясня идеята.
                          http://hopenhagen.org/

Comment

• E това много не го разбрах,от моя гледна точка разбира се ,,мозъка е склонен да премахне негативното му усещане, например дразнението на цигареният дим, само за да си набави никотин",въпреки,че съм пушач,адски много ме дразни цигареният дим и миризмата на(от) цигарен дим,много рядко пуша в колата точно поради тази причина.Дори и да не съм пушил много часове тази миризма ме отблъсква.....

Comment

• Вие за тоя мозък говорите все едно е някакъв отделен организъм . Наркоманска зависимост си е и това е ..... ритуали навици дрън - дрън. Навик е да си караш количката, ама като я смениш с друга не търсиш по улиците като твоята бивша кола за да й подушиш ауспуха.....
                              Ето това е научно обосновано изказване
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Това да пушиш цигари, е най-голямата простотия! И въпреки че го осъзнавам, продължавам да пуша по около една кутия на ден. Понякога направо ми е гадно обаче си пафкам и си викам : "баси гаднята, вече няма да пуша" и след час, два пак запалвам. Явно мозъка ми е болен, ха ха ...
                                A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Working...
                                X