If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бързата работа,срам за майстора....
Бързата кучка,слепи ги ражда...........
Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон
Бързата кучка,слепи ги ражда........... - Зависи от професионалното ниво
Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон - Това не отговаря на усложието с 20-ката Какво... силиконови играчки ли ще й предлагате?
Ха ха ха ...все на към тази тема я насочвате момата...дайте и малко време да се климатизира де...кво я емнахте....момент да направи фотосесия, пък тогава....
е кво да я бавиме нема шапка да и купиме или или...да чете има теми там за френска любов за кво се сетиш,може па на некой да му върже накрая от толко писане
е кво да я бавиме нема шапка да и купиме или или...да чете има теми там за френска любов за кво се сетиш,може па на некой да му върже накрая от толко писане
Eeeeee Ръни, подобаващо включване пак....с гръм и трясък.
Викаш да му върже на някой....ми виж вече има оферти момето....пушене...20ки....големи сте бързаци У тоЯ форум......хи хи хи.
Викаш да му върже на някой....ми виж вече има оферти момето....пушене...20ки....големи сте бързаци У тоЯ форум......хи хи хи.
Ти да не ревнуваш?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ха ха ха ...все на към тази тема я насочвате момата...дайте и малко време да се климатизира де...кво я емнахте....момент да направи фотосесия, пък тогава....
Ква климатизация бе Черка,там е жежко не е куча студ,алкохол,страсти....
Ауууууу, това беше ужасно.
Искаш да кажеш, че всички мъже са предсказуеми?
А не мислиш ли, че някой го е видял и сега си прави еб....вки с "разгонените".
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ми ше бързаме бе Кака,ти ни изостави на произвола на съдбата,се кочове останахме,трябва си женско присъствие,иначе накрая ше станем спартанци
Ауууууу, това беше ужасно.
Искаш да кажеш, че всички мъже са предсказуеми?
А не мислиш ли, че някой го е видял и сега си прави еб....вки с "разгонените".
Не е изключено.
Аз просто констатирам, че нещата се повтарят и ми звучат познато.
Comment