If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ауууууу, това беше ужасно.
Искаш да кажеш, че всички мъже са предсказуеми?
А не мислиш ли, че някой го е видял и сега си прави еб....вки с "разгонените".
И така да е добре прави......ние па литнахме за среща да се готвим вече,чудех се със или без обици да се появя
Бързата кучка,слепи ги ражда........... - Зависи от професионалното ниво
Споко нея нема да я държим във вагон ресторанта.....имаме и спален вагон - Това не отговаря на усложието с 20-ката Какво... силиконови играчки ли ще й предлагате?
Ми кой кво има,са немое всички да сме с двайски....
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------
Не е изключено.
Аз просто констатирам, че нещата се повтарят и ми звучат познато.
Само дето, при теб нещата станаха някак си по-бавничко, а не от вратата за краката, както стана тук
А и при теб е налице, точно онова готино женско остроумие, примесено с точната доза женственост и една две щипки финес.
Тук не виждам това, малко ми лъха на тестостерон повечко.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Само дето, при теб нещата станаха някак си по-бавничко, а не от вратата за краката, както стана тук
А и при теб е налице, точно онова готино женско остроумие, примесено с точната доза женственост и една две щипки финес.
Тук не виждам това, малко ми лъха на тестостерон повечко.
Сусе, знаеш ти как да погъделичкаш женското самолюбие....
незнам кой е Колев и честно казано не желая да качвам снимки във форума, не смятам, че е необходимо, но ако все пак толкова искате да ме видите, мога да ви пратя линк към профил във фейсбук на лично, тъкмо и там да си поговорим, че от тези конспирации от какъв пол съм вече започна малко да ми омръзва
Да си добре приспособен в болно общество не е признак за добро здраве!
незнам кой е Колев и честно казано не желая да качвам снимки във форума, не смятам, че е необходимо, но ако все пак толкова искате да ме видите, мога да ви пратя линк към профил във фейсбук на лично, тъкмо и там да си поговорим, че от тези конспирации от какъв пол съм вече започна малко да ми омръзва
Comment