Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
    Е то за това си има съвсем простичко решение.... никога не ги започваш цигарите
    Да де!
    И аз сега това обяснявам, ама както винаги никой не слуша.
    Единствено сина ми май наистина ги отказа и то без да му мрънкам!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Не знам на какво се дължи , но разни те му там цигари , алкохол и наркотици никога не са представлявали интерес за мен .
      Имам си 2 слабости : високи скорости и хобито ми ... и може би точно защото от много години си имам скъпо струващо хоби нямам излишни средства за цигари и подобни . Жалкото е, че днешните младежи нямат никакви хобита освен да изпростяват тотално и да се зомбират с разните му там хапченца и цигарки Тежко и на България с таз днешната младеж
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• Както е добре известно в повечето случаи човек пропушва цигари от келешлък. Счита се, че си ги пропушил, когато започнеш да си купуваш цигари.
        Ако решиш да ги откажеш, никога няма 100% гаранция, че няма да ги пропушиш отново.
        Накратко - много по-лесно е никога да не ги пропушиш, отколкото да ги откажеш.
        Въпреки всичките вреди, които носят цигарите, обективно трябва да се отчетат и някои положителни страни. А именно - освен едно дребно удоволствие, което човек лесно си създава, те са и едно простичко средство против стреса. Ядосваш се, палиш цигара и тушираш бързо негативната емоция.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе то и аз когато бях на 16 се опитах да пропуша и си взех 1 кутия Виктори тъмно синьо при това и си я изпафках без значение , че ми беше кофти ... нали все пак пари бях дала ... Та така и не разбрах къде е кефа от цигарата , нито пък къде е анти стрес функцията на цигарите , но айде ...
          Става ми много смешно като чуя фразата : Едно удоволствие ми е останало - цигарите и ти сега ще ме убеждаваш да ги спирам .
          Останала съм с впечатление, че тази фраза излиза от устите на ниско интелектуални най-често затънали в кредити работници на които целият свят им е виновен за мизерията в която тънат та видиш ли кът запали фаса и вече всичките му проблеми стават на дим едва ли не .
          Born to make me happy

Comment

• Разликата между пушача и непушача (освен всичко останало) е в това, че непушачът често пъти не може да проумее гледната точка на пушача.

Това във връзка с последното ти изречение.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не мисля,че има нещо кой знае какво за разбиране ... просто нарко зависими хора със слаби нерви и тънко портмоне .
              Born to make me happy

Comment

• Това да генерализираш и с лека ръка да раздаваш квалификации наляво и надясно, често пъти не е правилно.
                .......Нищо, че това го твърди един закоравял пушач с ниско ниво на интелект.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• И все пак ... колкото и да се напъвам не мога да разбера какво удоволствие е да изпушиш един фас ?!?
                  Born to make me happy

Comment

И все пак ... колкото и да се напъвам не мога да разбера какво удоволствие е да изпушиш един фас ?!?
                    Не ти и трябва да знаеш. Добре си си така.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

И все пак ... колкото и да се напъвам не мога да разбера какво удоволствие е да изпушиш един фас ?!?
                      +1 И аз това съм се чудил винаги...
                      156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                        Дори съм забелязала, че пушачите са по-нервни от останалите хора ... вечно търсят кутията с цигари и/или запалката си ... нервно пушат и кършат пръсти около тоз фас и след като свърши стават още по-намръщени от преди това вероятно защото е свършил.
                        Born to make me happy

Comment

• Никотинова зависимост. Няма удоволствие от цигарите. Просто всичко е на психическа основа и навик.
                          Това е както с пиенето, както с мн други неща. Има хора, които пиян нот-стоп кола.
                          Пробвал съм и не ме влекат. Не ме кефят. Рядко паля пурички, с някое уиски е супер.
                          Няма как да ме убеди някой, че помагало против стрес или за позитивни последици.

Некотинов глад си е това на пушача и навика да държи цигара. Спираш ги със силна воля само.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            А именно - освен едно дребно удоволствие, което човек лесно си създава, те са и едно простичко средство против стреса. Ядосваш се, палиш цигара и тушираш бързо негативната емоция.
                            Точно това е заблудата на един пристрастен пушач.Всичко е на психическа основа,казвам го от гледна точка на бивш такъв,преди шест месеца,като ги спрях беше страшно първите три месеца,но след това всичко се нормализира сега се чувствам сравнително по-добре,когато се ядосам на нещо не паля цигара правя десет лицеви опори и ефекта е същия и ми минава.Парите от цигарите така и не спестих,но доказах на себе си,че мога да се справя с този порок.И за тези,които казват ''То нали един път се живее'' така е живота е непредвидим,но покритото мляко котките не го ''лочат''
                            156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Никотинова зависимост. Няма удоволствие от цигарите. Просто всичко е на психическа основа и навик.
                              Това е както с пиенето, както с мн други неща. Има хора, които пиян нот-стоп кола.
                              Пробвал съм и не ме влекат. Не ме кефят. Рядко паля пурички, с някое уиски е супер.
                              Няма как да ме убеди някой, че помагало против стрес или за позитивни последици.

Некотинов глад си е това на пушача и навика да държи цигара. Спираш ги със силна воля само.
                              Браво! Радвам се че има хора които мислят толкова трезво.
                              Born to make me happy

Comment

• Не ме разбирайте погрешно. Това, че аз съм закоравял пушач, не означава, че смятам че пушачите са на правия път а непушачите са в грешка. Напротив.
                                Ако можех да върна времето назад и така отново да имам възможността да избирам, никага не бих избрал цигарите.
                                Но след като вече съм ги избрал, излагам гледната точка на пушача, която както вече казах не съвпада с тази на непушача. И така от моята гледна точка обясних, кои са ползите от пушенето. Защото дори философски-погледнато и в най лошото нещо има нещо добро и обратното.
                                И още нещо - познавам много пушачи, които отказвайки цигарите са качили доста килограми. Пред алтернативата да бъда с наднормено тегло, предпочитам да си пуша.
                                Пак ще кажете, че се оправдавам. И сигурно ще бъдете прави. Но това е моята гледна точка. Не Вашата.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X