Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
    ................когато се ядосам на нещо не паля цигара правя десет лицеви опори и ефекта е същия и ми минава................................
    Баси, представих за миг как се разхождам по улицата, и от време на време, някой подскача към земята за десет бързи лицеви опорки.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 21:17.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Баси, представих за миг как се разхождам по улицата, и от време на време, някой подскача към земята за десет бързи лицеви опорки.

Хахах Доки от човек отказал цигарите може да се очаква всичко :Д хаХАаА
      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
        Хахах Доки от човек отказал цигарите може да се очаква всичко :Д хаХАаА
        Аз не пуша от юни миналата година, и като знам в началото как се заяждах с всички, ако правех лицеви вместо това, щях да направя релеф като гимнастиче.
        Но без цигари си е много добре, вече съм с цели дробове.

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
          И все пак ... колкото и да се напъвам не мога да разбера какво удоволствие е да изпушиш един фас ?!?
          Същото като да си направиш една ч***я.Ма сигурно пак няма да разбереш.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Тази държава се крепи на пушачите, всеки ден плащат по 2лв акциз, значи годишно 700лв от 1 пушач. Освен това умират рано и не ползват пенсии, което си е пак една сума месечно бонус за държавата
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Дядо ми умря на 88 и пушеше по 2 кутии "Слънце".Една такава квадратна а вътре 20 тютюна без филтър.А преди лягане удряше два гълтока ракийка.За какво още са чепкаме, нали заведенията се пръскат по шевовете от дишащи чист въздух непушачи.Странно нещо е тва човека.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Същото като да си направиш една ч***я.Ма сигурно пак няма да разбереш.
                ха, не ги сравнявай сега, чек***а е за удоволствие, пушенето по навик.
                Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Тази държава се крепи на пушачите, всеки ден плащат по 2лв акциз, значи годишно 700лв от 1 пушач. Освен това умират рано и не ползват пенсии, което си е пак една сума месечно бонус за държавата
                Мн вярно.

Спираш цигарите, и започваш по здравословен живот. Ще тичаш, и няма да качваш тегло. Сега един пушач нз дали може да издържи и км. Аз си бягам по 5 всеки ден.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Дядо ми умря на 88 и пушеше по 2 кутии "Слънце".Една такава квадратна а вътре 20 тютюна без филтър.А преди лягане удряше два гълтока ракийка.За какво още са чепкаме, нали заведенията се пръскат по шевовете от дишащи чист въздух непушачи.Странно нещо е тва човека.
                  Дай ми го това Слънце и пак ще пропуша.
                  Поотвориш му капака и хванеш оризовата хартия. после като дръпнеш капака и цигарите се вдигат от оризовата хартия и изкачат отгоре!
                  Ех мамка му!
                  Гаджето на вуйчо ми какви цици имаше, дето ми ги бутаха, та да не рева, щото майка ми беше на изпити...
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Много помниш бре.

Comment

• И така, реших да сложа край на спора, като се аргументирам с научните разсъждения на анонимен учен, не за друго, просто не му се виждаше лицето от дима на пурата.

Пушенето е физиологически необходим за организма на човек процес. Никотинът убива 36 вида микроби, като от тях 8 са вредни. Под действието на никотина първи загиват старите и слаби мозъчни клетки. Смолистите вещества, които се отлагат при пушенето по вътрешните стени на белия дроб затрудняват достъпа на въздух до алвеолите с което принуждават организма да увеличи благотворно притока на кръв в белия дроб.
                      Без пушене аналогичен ефект може да се получи само с интензивни занимания със спорт и сложни дихателни упражнения. Сам по себе си процеса на всмукване на дима и особено пушаческата кашлица се явяват естествена и необходима дихателна гимнастика.
                      Непушачът преждевременно износва своят организъм, работейки без почивка за цигара. Никотинът убива коня в човека. Паленето на цигара помага в профилактиката на сериозните психически разстройства. Пушещите се отвличат от производствените проблеми, шегуват се и се забавляват. Всяка усмивка продължава живота на човека с минута, а всяка цигара го съкращава с 3 минути. Тоест за всяка изпушена цигара, ако се усмихне човек 3 пъти и митическата вреда от никотина ще спадне на нула. Освен това временният недостиг на кислород, по време на пушенето кара мозъка след изпушването на цигарата да работи с удвоена ефективност. Това естествено не важи за непушачите, чиито мислителни способности намаляват експоненциално заради монотонната работа и кислородното пренасищане.
                      Пушачът сам си избира да пуши, като при това изпробва различни сортове цигари, пури, пособия като лули и мундущуци, сортове тютюн. Непушачите се лишават от всички тези познания и емоции с което ощетяват своят вътрешен мир.
                      Как да се пуши – това е много важен въпрос. Ако около пушачът се вихрят кълба от дим – то пуши дилетант, хвърляш на въздуха ценен материал. Истинският пушач дълбоко вдишва димът и дълго го задържа в дробовете си, където поема всички ароматни компоненти. Такъв човек е екологически по-безвреден от непушачите, защото употребява по-малко кислород.
                      Пушачът е по-пригоден за оцеляване в екстремни условия. В джобът му винаги ще се намери кибрит или запалка за палене на огън или за осветяване на пещера. При пушачът няма проблеми да заговори някой или да се запознае. Само трябва да му поиска огънче, държейки незапалена цигара в ръка. Тази терапия се препоръчва на силно стеснителни хора, които не могат да заговорят момиче в дискотеката. Да не забравяме, че момиче, гледайки един пушач как дърпа от цигарата си, го оприличава на смучещо биберон бебе на подсъзнателно ниво. И затова мъжете пушачи имат такъв успех сред жените. Обратното – мъж гледайки пушеща жена си прави същата аналогия, но с друг физиологичен смисъл.
                      Волевите качества на пушачите достигат необичайно високо ниво, особено в периодите им на отказване на пушенето. А непушачите никога са нямали волята да започнат да пушат, да кажем на 45 годишна възраст.
                      И в заключение – ако попитате някой – „Да имате да ми дадете два лева?” със сигурност ще получите отрицателен отговор, докато на въпрос „Да имате една цигара?” със сигурност ще получите и цигара и разговор по темата.

п.п. Некой да има огънче...

Comment

Много помниш бре.
                        .....ми арни цици лесно забравят ли се?
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Никога бате Кайо, още помня едно девойче американче, от лятото на 2008 год. Ей какви баха сочни, като грейпфрут ти казвам. Уникални Само името й не си спомнам вече.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• https://www.facebook.com/kasovabelejka?ref=stream

Помогнете на ресторантьорите и хотелиерите да си вдигнат оборота
                            Lexus IS200

Comment

• За какво ми е тая касова бележка като не мога да си свия цигара от нея.

Comment

За какво ми е тая касова бележка като не мога да си свия цигара от нея.
                                За да не ти крадат ДДС-то и за да си плащат данъците. Като по този начин ти гарантирам многократно увеличение на оборотите им, за да не мрънкат!
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X