Известие

Collapse
No announcement yet.

кой разбира от велосипеди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кой разбира от велосипеди?

интересува ме човек да обясни подробно който кара колело и е запознат.искам на пролет да си взимам колело,има трасета на който ще ми е по лесно и бързо да минавам с колело като ходя за риба от колкото да се връщам при колата и да я местя,и другото което е че с колелото не мога да затъна и го мятам на всякъде,искам някой да препоръча здраво надежно колело и за туризъм и да се ходи на риба и за разходки по града,кефят ме тия байкове ли ги водят с по широки гуми с як грайфер,гледам има в Спорт Директ продават колела на Дънлоп имат амортисьор даже под седалката някой има ли наблюдения над тия колела?,и другото е аз съм 158 кила искам удобна седалка да не ме ръби и не се счупи ми влезе тръбата в гъза,бих си сложил и багажник даже.

Думай с брат ми,Стоян колелото му викат,знае фного.....караше едно за 6-7 бона,са сглобява друго......
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Има един магазин в Лозенец,май се падаше на края на ул.Хаджикоцев.Има доста маркови велосипеди даже и такива за 7999лв.
      Та разходи се до там да разгледаш
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ама до тука ид вамата сте много изчерпателни...за 8 бона си зема Тойота ленд крузър старата J70 дръжте се прилично да се обажда некой корифей на педалите дето има практика и опит абе те нали си карат заедно велосипедистите то си е секта зомбирани са знаят кое какво е,моля за сериозни отношения по темата... ако бяхме в сайт за запознанства щях да ви блокирам и двамата

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          ако бяхме в сайт за запознанства щях да ви блокирам и двамата
          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

ама до тука ид вамата сте много изчерпателни...за 8 бона си зема Тойота ленд крузър старата J70 дръжте се прилично да се обажда некой корифей на педалите дето има практика и опит абе те нали си карат заедно велосипедистите то си е секта зомбирани са знаят кое какво е,моля за сериозни отношения по темата... ако бяхме в сайт за запознанства щях да ви блокирам и двамата
            Бе не бре,мое ти зглоби и за 800-900,просто трябва да говориш с него,да му кажеш за какво точно ти трябва колелото за да ти каже какво е най-удачно за теб за даденият случай.....

Comment

кви 800-900 лева бе брат...ти не познаваш парите...кажи кой има в наши дни кеш 800 лева и ..ще ги разделиме...за 2 лева пенсионерка с прашка убивам в тая криза...

Comment

кви 800-900 лева бе брат...ти не познаваш парите...кажи кой има в наши дни кеш 800 лева и ..ще ги разделиме...за 2 лева пенсионерка с прашка убивам в тая криза...
                Хахахахахахахахаха ,,за 2 лева пенсионерка с прашка убивам в тая криза..." тва ми ареса много......
                Ми виж тогава готовите тънкач колела.......аз помислих,че искаш нещо по-така

Comment

не бе ще видя какво ще е,като изкажат мнение колегите който карат за здравина марка модел и тн и да става за мене да ми е удобно не съм се спрял на нищо конкретно да ми върши работа за моето потребелние,не ми с екрадат вече колела боже до къде стигнах да си купувам колело едно време ги подкарвах с поглед

Comment

Виж марката Драг.....добри са за парите......

Comment

Колега виж сега,смея да твърдя,че имам някакъв опит с тея байкове.Та най-добре вариант е да ти го сглобят в някой байксервиз специално за теб,тъй като виждам,че не ти се дават много пари а и си доста килца от сега ти казвам да забравиш за колело с амортисьори(особено задни). един амортисьор издържащ твоите килца и предвид това,че ще караш и по пресечен терен струва мин.300лв амортисьора.Всичко друго е ОПАСНО и се прекършват като клечки за зъби и ... не се знаеш накъде ще залитнеш.Моя съвет е да си харесаш колело без никакви амортисьори,а да наблегнеш на здравината на другите му части,вилки,главини,спирачки(най-добре дискови) и скорости,едни от най- добрите части са Shimano.Може да пробваш и с готово сглобено колело, но тогава трябва да приготвиш поне 400 лв,поне.(българските Drag имат сполучливи модели)
                      Както казах най-добре да отидеш в някой сервиз,да кажеш от какво имаш нужда и колко бюджет си готов да отделиш и те да ти го сглобят(все пак не автомобил,лесно е) Аз така направих,исках много здраво колело без разни амортисьори и ми излезна 650 долара преди няколко години.
                      Успех,дано съм бил полезен.
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                        добрите части са Shimano.Може да пробваш и с готово сглобено колело, но тогава трябва да приготвиш поне 400 лв,поне.(българските Drag имат сполучливи модели)
                        Както казах най-добре да отидеш в някой сервиз,да кажеш от какво имаш нужда и колко бюджет си готов да отделиш и те да ти го сглобят(все пак не автомобил,лесно е)
                        +1.....поне за Драг съм,чувал от брат ми,че за парите са ОК

Comment

VFTI продаваше кУлелета дълги години, звънни му и го питай кво да си купиш.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Както спомена колегата Yo, могат да ти направят всякакво колело - аз също съм привърженик на индивидуалните компилации.
                            Понеже си разтропано момче, поинтересувай се малко в Нета и виж какво се предлага, съобразно твоите изисквания и възможности.
                            Хората в бранша могат да ти сглобят всякакво колело - това е нещо като със стационарните РС-та.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Ма точно,Рибаро е за колело по поръчка,всичко друго под неговата телесна маса е обречено на бърза гибел и риск за Румбата да се одърля убаво.

Comment

Working...
                              X