If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Smirnoff, Finlandia и т.н. известни марки в БГ няма да намерите истински ... Попадал съм на всякакви гадни техни ментета.
И като стана дума за полска водка - гласувам с двете ръце, макар да не скачам на много скъпите. Astoria Red Label е достатъчно евтина, мека и безболезнена на сутринта полска водка. Black Label-а хич не ми хареса ...
Друга учудващо интересна водчица, на която попаднах случайно, е американската Barton - макар да е доста назад спрямо полската ...
Ако попаднете на истинска руска "Столичная", няма да съжалявате, но и това е в зоната на съмнението...
Честно да ви кажа, в БГ нищо не е като хората. Преди години харесвах джин... и откакто опитах Beefeater в Чехия, разбрах че тук истински качествен алкохол няма и да има - чешкия вариант нямаше абсолютно нищо общо с българския...
Ай наздраве ся
Брейййй, рече и отсече. Откъде си купуваш алкохол? Като гледам какво си написал, май само от гаражните борси край околовръстния, или по магазинчета тип "надупи се" и си купи.
Разбира се, че има места, от които можеш да си набавиш истинска водка.
На Ганьо в чужбината всичко му се види по Арно.
Руски водки не вкусвам. Хубавият алкохол е като хубавите коли. Произвежда се на високо ниво там, където стандартът на живот е висок.
Фаворит ми е финландията. Съотношение цена-качество е перфектно.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Брейййй, рече и отсече. Откъде си купуваш алкохол? Като гледам какво си написал, май само от гаражните борси край околовръстния, или по магазинчета тип "надупи се" и си купи.
Разбира се, че има места, от които можеш да си набавиш истинска водка.
На Ганьо в чужбината всичко му се види по Арно.
Руски водки не вкусвам. Хубавият алкохол е като хубавите коли. Произвежда се на високо ниво там, където стандартът на живот е висок.
Фаворит ми е финландията. Съотношение цена-качество е перфектно.
ти верно ли си верваш?забрави ли къде живееш?в Метро са идвали чужди фирми да си изтеглят стоката щото не върви и стоката им я няма липсва...ти ми говориш за чужбина и за Ганьо,виждал ли си баровците как пият Джеймсън хора дето се наливат с него от години ама не знаят че като го отваряш и натегнеш много капачката ти цапа ръката в червено аз го знам де...,абе чети вестници бе момче,заводите в Пещера кво?имат насаждения с лозя от тука до луната и правят уйски даже Блек Рам а работниците го изнасяха наливно от вътре в туби за минерална вода по 10 литра за 25 лева демек по 2.50 на литър уйски кефи ли те?на борсата Зимница на сточна гара дъмпела беше по 23 лева бутилката на кашон я сметни транспорт,складова цена,магазинна цена и акцизи и си отговори сам като се сетиш от коя страна идва би трябва от там,с всичко марково е така за парфюми да не ти обяснявам че са по-истински от истинските ако ти трябва нещо много марково само кажи и тестер щи зема марков,всичко над 10 лева търсено от масовият потребител с реклама е застрашено,тука наркотиците даже са менте та алкохола ли.
ти верно ли си верваш?забрави ли къде живееш?в Метро са идвали чужди фирми да си изтеглят стоката щото не върви и стоката им я няма липсва...ти ми говориш за чужбина и за Ганьо,виждал ли си баровците как пият Джеймсън хора дето се наливат с него от години ама не знаят че като го отваряш и натегнеш много капачката ти цапа ръката в червено аз го знам де...,абе чети вестници бе момче,заводите в Пещера кво?имат насаждения с лозя от тука до луната и правят уйски даже Блек Рам а работниците го изнасяха наливно от вътре в туби за минерална вода по 10 литра за 25 лева демек по 2.50 на литър уйски кефи ли те?на борсата Зимница на сточна гара дъмпела беше по 23 лева бутилката на кашон я сметни транспорт,складова цена,магазинна цена и акцизи и си отговори сам като се сетиш от коя страна идва би трябва от там,с всичко марково е така за парфюми да не ти обяснявам че са по-истински от истинските ако ти трябва нещо много марково само кажи и тестер щи зема марков,всичко над 10 лева търсено от масовият потребител с реклама е застрашено,тука наркотиците даже са менте та алкохола ли.
Сега събирам екипа и след 48 часа, задълбочен лингвистичен, лексикален и тематичен анализ ще ти отговорим.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Баси , как живееш в такъв страх ???? Аз на твое място не знам какво бих направил............
Ако не стискаш толкова силно капачката няма да има проблем ..... отпусни се малко , не си купувай дъмпел от сточна гара и парфюми от първия срешнат циганин и всичко ще е наред
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Баси , как живееш в такъв страх ???? Аз на твое място не знам какво бих направил............
Ако не стискаш толкова силно капачката няма да има проблем ..... отпусни се малко , не си купувай дъмпел от сточна гара и парфюми от първия срешнат циганин и всичко ще е наред
байко не живея в страх не се притеснявай за мен благодаря ти за съчувствието,бих се радвал ти да не живееш в заблуда,що ти поне си отворен на всичко искаш ли да ти сипа 3 вида уйски и да ти сложа чашите и да ми кажеш кое е ментето а?или като влезеш в МОЛа си отворен и знаеш кой парфюм като си го купиш не идва от Дубай
байко не живея в страх не се притеснявай за мен благодаря ти за съчувствието,бих се радвал ти да не живееш в заблуда,що ти поне си отворен на всичко искаш ли да ти сипа 3 вида уйски и да ти сложа чашите и да ми кажеш кое е ментето а?или като влезеш в МОЛа си отворен и знаеш кой парфюм като си го купиш не идва от Дубай
Брат аз съм до толкова отворен че да знам от кое ме боли глава на сутринта и от кое не От там на татъка дали е менте или не това е много философски проблем. Никога не ми се е случвало да ми е кофти от финландия на сутринта , от балантайнс също .....
Българска водка ако изпия 50 грама ще си издрайфам червата а това блек рам не съм го и пробвал даже.....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Брат аз съм до толкова отворен че да знам от кое ме боли глава на сутринта и от кое не От там на татъка дали е менте или не това е много философски проблем. Никога не ми се е случвало да ми е кофти от финландия на сутринта , от балантайнс също .....
Българска водка ако изпия 50 грама ще си издрайфам червата а това блек рам не съм го и пробвал даже.....
брат добре че си ти да имаме икономика...не е задължително да те боли главата можеш само да ослепееш,след 20 минути почваш да сечеш лентата накъсваш погледа и ти надебелява езика също е признак,истиснският алкохол се разгражда и след като спреш да пиеш и половин кило да си треснал след 2 часа си свеж пуска те,много е калоричен но заблуждава тялото не ти дава енергия като шоколада да не почнеш да пиеш Финладндия преди да ходиш на фитнес
първото спиртно питие може би най мъжкото създавано е джина,идва от скандинавските народи те са прародителите му,много хора бъркат ром бренди и коняк,само 5 марки в света имат правото да продават бренди под името-коняк защото това е област в Франция от там идва името Коняже,всичко друго получено от винен дестилат е бренди,водката е най просташкото питие на света,уйскито е скъпо поради трудоемката му направа,старите марки ирландско уйски съдържат над 100 билки който се знаят от технолозите и се пазят в тайна,води се че ирландското е най готино поради тройната дестилация на която се подлага,когато си купуваш 12 годишно уйски това значи че всяка бъчва е маркирана от технолога с дата на затваряне и може да е на 100 години но най малкото смесено в него е на 12 години,бъчвите се опушват от вътре в въглени затварят се в садки от въжета и зреят на дъното на морето се пускат и се вадят и се провяряват периодично,истинският ирландски Джеймсън има лек привкус на круши като аромат когато се наведеш да помиришеш,алкохола се тества като си вземеш чаша минерална вода с стайна температура и изплаканеш устенцата хубаво и дегустираш,трябва да пари след задържане в устата след 12-15 секунди адски силно ароматен е ако разлееш някъде ще смърди дни наред от естествните билки вътре,ментето е обратното остро парене в устата веднага след като отпиеш и значително по-слаб мирис и вкус,домашният алкохол е ужасно вреден като се прецеди образува един слой като медуза това се получава от ципата на гроздето което не се преработва и от загнилите плодове и костилките в тях се съдържа циано-водородна киселина те отделят метилов алкохол,можеш да се натровиш с домошарка като стой та гледай,някой ако знае повече да пише аз знам още малко но не ми се пише.
Не съм длъжен да ти обяснявам кое от къде си купувам, но като гледам ти си доста по-добре запознат с "надупващата" търговия...
И още нещо - за да кажа, че в белите държави алкохола е на светлинни години като качество от нашия, значи го знам - било то и от опит. Просто се опитах да споделя някакъв опит, вместо само да си чеша езика.
Айде и на тебе наздраве !
Аз ако мисля за всичко това дето сте го написали - трябва и пиенето да спирам . Един въпрос - вие като решите да се напиете какво правите ???? Заминавате за чужбина или си имате доствчици?????
ми аз не пия нямам такъв пробелем,имам за гости едно уйски в нас едно узо и коняче това е-истински са бъди сигурен,през годините само некоя женица като ми е идвала на гости ги е пиела да ти кажа ма напоследък си седят
Comment