Известие

Collapse
No announcement yet.

Водка? Руска, Украйнска или...споделете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Не съм длъжен да ти обяснявам кое от къде си купувам, но като гледам ти си доста по-добре запознат с "надупващата" търговия...
    И още нещо - за да кажа, че в белите държави алкохола е на светлинни години като качество от нашия, значи го знам - било то и от опит. Просто се опитах да споделя някакъв опит, вместо само да си чеша езика.
    Айде и на тебе наздраве !
    Бате, не сме 89 година, излизането зад граница е като ходенето до Перник. Не си синче на партиец, което е ходило в западна Германия и е зяпало опулено витрините на магазини с бельо. Ходили сме и ние в Чужбината
    Същите бОклуци пият и там, само дето ти ги сервират по-често с усмивка и сипани в подходяща чаша.

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    брат добре че си ти да имаме икономика...не е задължително да те боли главата можеш само да ослепееш,след 20 минути почваш да сечеш лентата накъсваш погледа и ти надебелява езика също е признак,истиснският алкохол се разгражда и след като спреш да пиеш и половин кило да си треснал след 2 часа си свеж пуска те,много е калоричен но заблуждава тялото не ти дава енергия като шоколада да не почнеш да пиеш Финладндия преди да ходиш на фитнес
    Шансът да попаднеш на метилов алкохол е същият като да ти се падне бира със сода каустик.
    Толкова водка съм изпил, толкова водка съм купил, за да бъде изпита, все финландия и все същата като тази, която пия при братО в Белгия.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

ми аз не пия нямам такъв пробелем,имам за гости едно уйски в нас едно узо и коняче това е-истински са бъди сигурен,през годините само некоя женица като ми е идвала на гости ги е пиела да ти кажа ма напоследък си седят
      Ами че те жените май и на метилов алкохол носат

А и нали знаеш ако планината не отива при Мухамед - Мухамед отива при планината
      ( това по въпроса за какичките )
      Last edited by Orm; d.m.y г., 21:38.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Бате, не сме 89 година, излизането зад граница е като ходенето до Перник. Не си синче на партиец, което е ходило в западна Германия и е зяпало опулено витрините на магазини с бельо. Ходили сме и ние в Чужбината
        Същите бОклуци пият и там, само дето ти ги сервират по-често с усмивка и сипани в подходяща чаша.

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------

Шансът да попаднеш на метилов алкохол е същият като да ти се падне бира със сода каустик.
        Толкова водка съм изпил, толкова водка съм купил, за да бъде изпита, все финландия и все същата като тази, която пия при братО в Белгия.
        Суска нали знаеш бате че колкото пъти си ме подял с нещо толкова пъти съм те попитал и никога не можа да дадеш смислен отговор на каквото и да било,ти си ми най-слабият събеседник в форума но не ти се сърдя за невежеството ти,що не ги написа тия неща за алкохола дето аз ги написах нали си капацитет.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Колега, опитай и друга водка, не е само Финландия хубва.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

не знам зa водките,най доброто ирландско уйски дето съм лизвал си остава PADDY шотландското до сега е Олд Смъглър любимо бренди ми е Метакса Амфора 7 звезди,преди няколко години през 2003 ми попадна бутилка неотваряна метакса от 1984 та година седи щото в тая къща не се пие коняк имат смъртен случай от коняк, едвам я отворих капачката беше елексир,то си е колекционерска рядкост ама отече за мастика ме кефи Пилавас,това дето го разправяха че ние българите сме имали хубави вина и сме били божета на брендито и преславените от гладният комунизъм Евсиняци и Черноморско злато просто могат да ни се усмихнат с съчувствие хора дето от векове са на ниво.

Comment

не знам зa водките,най доброто ирландско уйски дето съм лизвал си остава PADDY шотландското до сега е Олд Смъглър.

Евала Румба ти си големецц батка,е аз к..о си режа ако са много ората да го знаят Смуглеро....тънкана и читаво,не известно уиски беше поне едно време.....
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Евала Румба ти си големецц батка,е аз к..о си режа ако са много ората да го знаят Смуглеро....тънкана и читаво,не известно уиски беше поне едно време.....
                слушай счу ти оратим Я...

Comment

Суска нали знаеш бате че колкото пъти си ме подял с нещо толкова пъти съм те попитал и никога не можа да дадеш смислен отговор на каквото и да било,ти си ми най-слабият събеседник в форума но не ти се сърдя за невежеството ти,що не ги написа тия неща за алкохола дето аз ги написах нали си капацитет.
                  Знаеш ли колко умни хора работят с години, за да успеят да разберат, кога на опитното шимпанзе му се хапват банани и кога портокали?
                  Та в този ред на мисли, аз наистина не съм подходящият за теб събеседник, но се боря и се опитвам.
                  Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 09:01.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Суска и ние тука целият форум работиме неуморно над теб ама ето че....

Comment

Аз наскоро опитах едно уиски, много ми хареса-Илайджа Крейг, то се оказа съвсем не случайна марка...
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

тука всичко различно от Марлборо Сони Адидас Найк кока кола БМВ и Планета не е марково и неизвестно и минават 10 години някой да се престраши да го опита,виж че хората са шокирани че Ямаха освен пистови мотори правят и синтезатори и озвучителна техника

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Аз наскоро опитах едно уиски, много ми хареса-Илайджа Крейг, то се оказа съвсем не случайна марка...
                          Фреди това е един от първите бърбани ако не се лъжа.....някъв пастор е почнал да го прави,абе свещено питие

Comment

Ае да не отварям друга тема......
                            Уиски,шотландско,ирландско или бърбън????

Бърбъб не отказвам на бат Джак,Блантон и тва де е казал по-горе Фред....
                            Шотландско много ми харесват Jura,Aberlour и Balvenie...
                            Ирландско-Clontarf,Bushmills,Tyrconnell и Locke's......

Comment

Фреди това е един от първите бърбани ако не се лъжа.....някъв пастор е почнал да го прави,абе свещено питие
                              Всъщност това е бащата на бърбана, пастор е, така е.Много ми хареса, оказа се че го има и у нас на горе долу нормална цена, около 30-40 лв

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

Ае да не отварям друга тема......
                              Уиски,шотландско,ирландско или бърбън????

Бърбъб не отказвам на бат Джак,Блантон и тва де е казал по-горе Фред....
                              Шотландско много ми харесват Jura,Aberlour и Balvenie...
                              Ирландско-Clontarf,Bushmills,Tyrconnell и Locke's......
                              Сите са си хубави.Едно време си знаехме само шотландско, до 1989 някъде, след това научихме и други видове.Лично за мен всички са си хубави.В един момент само ирландски пиех, но сега отново нападам шотландските.
                              В тоя ред на мисли, купих си от Билла черен етикет Джони, абе в интерес на истината нищо особено, освен да са сипали нещо друго.Уиски си беше, ама....

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

тука всичко различно от Марлборо Сони Адидас Найк кока кола БМВ и Планета не е марково и неизвестно и минават 10 години някой да се престраши да го опита,виж че хората са шокирани че Ямаха освен пистови мотори правят и синтезатори и озвучителна техника
                              Коняк или винено бренди за щастие или не, у нас малко се пие.Аз сега пия един Преслав, ама откакто са го купили някакви руснаци са го развалили мисля
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Те това е истинатаНаздраве!
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                                Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                                Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Working...
                                X