Известие

Collapse
No announcement yet.

Nokia 1100 RH18....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.ebay.com/itm/Nokia-1100-R...item3cc199a00e
    Странно как не видях нито една rh15, rh16 или rh17 за продан.
    Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 20:54.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Ха...телефони, измами ала бала...

Преди 2г. тръгнах да продавам на сестра ми телефона.Тогава 4 годишен самсунг. Първо бях го пуснал на цена от 110лв. а после падна до 70лв. и никой го не искаше...

Един ден ми звъни някакъв "чичак" и пита дали все още се продава тела и дали зарядното му работи. Аз почнах да се обяснявам, че е перфектен че сестра ми го е ползвала, само с калъф, няма драскотина и т.н, а той пак попита как му е зарядното и дали мога да му пратя снимки. Та питах от къде е видял обявата и на какви пари и той си каза, че го е видял на 110лв. и го устройва и да му го пращам веднага(а вече по-всички форуми бях редактирал обявите...явно някъде останала обява)... Също така ми беше казал, че ако имам още зарядни за такива самсунги щял да ми ги купува и на 150лв...

Хммм незнам дали беше някакъв балон, а и не ме интересуваше, нали се почерпих едни 110лв. Таа лично съм "преживял" някакво такова странно търсене на телефонна част или компонент.

Може и да има истина, а може и да си е една пирамида/балон...Последното най ми се чини, че е истина

П.П Пример, аз ако бях написал модела на моя самсунг всички може би щяхте да хвърлите по едно...за всеки случай...някоя баба,някъде захвърлен

П.П2 Но замислете...Класически начин за създаване на балонче...Ай питайте Уорън Бъфет
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Виждал съм го на живо този телефон и това което може да се прави с него и си струва парите..... едното е че НЕ може да се подслушва , друго... може да се говори по него още по време на свързването , тоест оператора не може да ви таксува....
        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Беше тая далавера преди три години. Свърши вече, мнооого отдавна.Аз лично продадох докато работех в заложната два единия за 1250 евро , другия 2200 .Обаче вече не се търсят

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Беше тая далавера преди три години. Свърши вече, мнооого отдавна.Аз лично продадох докато работех в заложната два единия за 1250 евро , другия 2200 .Обаче вече не се търсят
            е тука е истината.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
              Виждал съм го на живо този телефон и това което може да се прави с него и си струва парите..... едното е че НЕ може да се подслушва , друго... може да се говори по него още по време на свързването , тоест оператора не може да ви таксува....
              Блек беритата също не могат да се проследяват и подслушват. Затова в Китай за забранени!
              Lexus IS200

Comment

бисере, умре тая далавера, вече няма файда от тези телефони
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  бисере, умре тая далавера, вече няма файда от тези телефони
                  ех...явно банките са се усетили

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

А не бе, ще стоят и ще дремят...
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Гледайте сега, за да му модифицираш софтуера така, че да точиш пари, то явно трябва да си бая навътре в нещата. От друга страна, ако си толкова навътре в нещата, братята китайци, почти за без пари правят чипове по заявка на клиента.

Това е една голяма измама и тия дето са взели по някой лев от цялата работа могат само да се радват, че са успели да се възползват от създалата се ситуация.

Още повече, че 3 години никой не може да даде логично обяснение, как аджеба е ставал тоя номер с телефона и точенето на пари. Всеки е чувал нещо от някой, но никой нищо не може да обясни същевременно. Поне схемата да обясни, без детайли по модификацията, но не би...
                      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Гледайте сега, за да му модифицираш софтуера така, че да точиш пари, то явно трябва да си бая навътре в нещата. От друга страна, ако си толкова навътре в нещата, братята китайци, почти за без пари правят чипове по заявка на клиента.

Това е една голяма измама и тия дето са взели по някой лев от цялата работа могат само да се радват, че са успели да се възползват от създалата се ситуация.

Още повече, че 3 години никой не може да даде логично обяснение, как аджеба е ставал тоя номер с телефона и точенето на пари. Всеки е чувал нещо от някой, но никой нищо не може да обясни същевременно. Поне схемата да обясни, без детайли по модификацията, но не би...
                        добре го каза
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Гледайте сега, ...
                          Няма кво да гледам, над 7 години от трудовия ми стаж е минал в едно помещение с изроди в областта на мрежите и програмирането.

Покрай тях разбрах, че филми като Хакери и Мрежата не са холивудско оцветени измишльотини. А "Анонимните", след като треснаха дори мрежите на ФБР и Пентагона, правят поредното доказателство за това: http://www.novini.bg/news/49434-%D0%...%B5%D0%B2.html

Разликата между Нокиата 1100 и произведените от китайците чипове за стотинки по поръчка е, че китаеца започва преговорите с теб от 1 контейнер нататък. Иначе изобщо не те и изслушва какво искаш да ти произведе. А на мошеника-хакер му трябва 1 брой такова нещо. Нещо, на което е открил, че има бъг, който перфектно пасва на нуждите му да го ползва с цел хакване и източване на средства. Да, категорично трябва да е някой навътре с тия неща, някой, на който алгоритмите му изплуват в съзнанието и вижда бъговете така, както един коректор още преди да прочете един текст, слагайки си погледа върху листа, вижда грешките в него.
                          Както ти казах - пак ще питам как точно стояха нещата, но възможностите на този апарат бяха реални, изгорелите банки, а покрай тях и застрахователни компании - също.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Кви телефони,кви хакери.....гърците имат една перфектна схема....товарят целия АТМ.....
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Кви телефони,кви хакери.....гърците имат една перфектна схема....товарят целия АТМ.....
                              После печелят и от старото желязо
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                                Няма кво да гледам, над 7 години от трудовия ми стаж е минал в едно помещение с изроди в областта на мрежите и програмирането.

Покрай тях разбрах, че филми като Хакери и Мрежата не са холивудско оцветени измишльотини. А "Анонимните", след като треснаха дори мрежите на ФБР и Пентагона, правят поредното доказателство за това: http://www.novini.bg/news/49434-%D0%...%B5%D0%B2.html

Разликата между Нокиата 1100 и произведените от китайците чипове за стотинки по поръчка е, че китаеца започва преговорите с теб от 1 контейнер нататък.
                                Мислиш ли? Дали ако на китаеца му дадеш 100 000 марки (50 000 Евро по ново му), че и по- малко, нямам да ти направи 5 чипа? Ние работиме с китайци и определно отговорът е- ДА ще ти ги направи.

Но още чакам един елементарен отговор за схемата на точене от сорта:
                                1. Набавяш си телефона
                                2. Хакера Пенчо за Х пари ти го модифицира
                                3. Отиваш с телефона до банкомата
                                4. Завираш си го отзад и банкомата от превъзбуда от гледката започва да се празни (демек да изкарва парите от себе си)

Ей така съвсем просто ми нахвърляй, как аджеба действа схемата.
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X