Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никва идея..
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
      Кои е казал нещо за награди е ся на принтера пускам по една грамота и една лента за презрамо и аиде .... балкана

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:08 ----------

Ам то маи другите подивяха и ги застреляха

П.С. Шегувам се аз ама каде отидоха наистина другите ни алфистки.......

Според теб къде?! Извинявам се, че го казвам ама всяка една тема която се пусне се превръща в безмислена....вече се чудя и аз защо пиша тук
      sigpic

Comment

• ----
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:39.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Значи да разбирам че кака Вики не ви кефи баси, аз пък на нея заложих ...
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            Значи да разбирам че кака Вики не ви кефи баси, аз пък на нея заложих ...
            Ам да се кандидатира бре...то така не става,има си ред в тоя конкурс.....

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Бутането на тежест при статично тяло нищо не означава, но дори и тук едва ли ще успееш да направиш нещо сериозно.
              Предлагам ти да правим силови изпълнения при динамично тяло в условия на преодоляване на земното притегляне, набирания, кофички и т.н.
              Аз спортувам за удоволствие, развивам се в съвсем друга сфера.
              аз ти предлагам да ходиме двамата с по 200 кг на гърба или пък вместо баскет да хванеме по една въдица ти кво ще кажеш ето ти удоволствие там нема д ати помогне Гугъла и кофичките

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                Значи заслугата да се завърна е на Уайлд ...
                Ето така трее и сега продължаваме на пред

---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:14 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                То не се знае кой е жури..
                Жури ще има само да се съберат достатъчно участнички.

---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ----------

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                Аз моите снимки си ги махнах
                Недеи така колежке върни се
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Аз викам да се пиша прецедател на журито

Comment

• трябва да се помисли за награден фонд и то сериозно,предполагам че ги е страх от коментари свързани с визията им,аре бе аз съм дебелак и немам комплекси за кой се пазят не знам,истината е че всяка жена си има нейно излъчване което се улавя различно от мъжете,визията,гласа,походка,маниери чара е съвкупност от тия неща,за това има студени мацки с котешки поглед който никой не приближава,абе някой ако е партия с колежката с червената 156 ГЕРИ МС да и каже да сложи снимки,аз я мернах един път до нея карах и я загледах голема резачка е ми се стори тва е огин брате...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      трябва да се помисли за награден фонд и то сериозно,предполагам че ги е страх от коментари свързани с визията им,аре бе аз съм дебелак и немам комплекси за кой се пазят не знам,истината е че всяка жена си има нейно излъчване което се улавя различно от мъжете,визията,гласа,походка,маниери чара е съвкупност от тия неща,за това има студени мацки с котешки поглед който никой не приближава,абе някой ако е партия с колежката с червената 156 ГЕРИ МС да и каже да сложи снимки,аз я мернах един път до нея карах и я загледах голема резачка е ми се стори тва е огин брате...
                      За първи път съм напълно съгласна с теб !
                      Peugeot 307

Comment

Абе хващаш и по азбучен ред ,лични съобщения на всяка алфистка.
                        А за уайлд... той може да предложи награда на побетителката - диагностика на организма и живота й.
                        наградата ми е у гачите

---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                        Значи заслугата да се завърна е на Уайлд ...
                        ами типичен провинциален торс от северозападна България,кръглолика широк ханш,с къси крака,проява на първи бръчки около очите от цигарите,абе симпатяга си ставаш,без лоши чувства просто обективно.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение

ами типичен провинциален торс от северозападна България,кръглолика широк ханш,с къси крака,проява на първи бръчки около очите от цигарите,абе симпатяга си ставаш,без лоши чувства просто обективно.
                          кореняк софианка,дълги крака,без грам бръчки. Далече си направи си настройката. Без лоши чувства
                          Peugeot 307

Comment

кореняк софианка,дълги крака,без грам бръчки. Далече си направи си настройката. Без лоши чувства
                            ами снимай се в цял ръст и на плажа да ти видиме дългите стегнати крака софиАнке

Comment

• Еее чакай да дойде лятото и даже ще си татуирам името ти на гърба ми. Обещано
                              Peugeot 307

Comment

Еее чакай да дойде лятото и даже ще си татуирам името ти на гърба ми. Обещано
                                разбирам че ми подаряваш сърцето си но аз няма да го взема,недей напразна саможертва...можеш да имаш всички мъже на света но никога няма да имаш мене...

Comment

Working...
                                X