If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вики привет,просто те харесва както и всички ние и няма смелост да ти го покаже,а и е като всички нас тук изпростял и няма как по друг начин та ти не се цупкай а бързо изрови усмихнато фото и блесни с цялата си прелест и великолепие,цунка по муцунка от всички нас твойте фенове...ние те чакаме
естествено че я харесвам и съм и го казвал някога за съжаление нямаше взаимност поне не напоследък ама ще продължа да си я харесвам Викито ейй
оки ама си пищтна жена налята рубенсов тип и излъчваш доверие,абе да не искаш да кажеш че тоя стар коцкар Мордохи няма вкус? конкурса е за всички градове и няма възраст приемаме и романтични поетеси.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
естествено че я харесвам и съм и го казвал някога за съжаление нямаше взаимност поне не напоследък ама ще продължа да си я харесвам Викито ейй
еми не си достоен братче,разбила ти е сърцето явно,нищо пази си я като съкровен блян с течение на времето спомена ще избледнее очи който не се виждат се забравят.
оки ама си пищтна жена налята рубенсов тип и излъчваш доверие,абе да не искаш да кажеш че тоя стар коцкар Мордохи няма вкус? конкурса е за всички градове и няма възраст приемаме и романтични поетеси.
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
еми не си достоен братче,разбила ти е сърцето явно,нищо пази си я като съкровен блян с течение на времето спомена ще избледнее очи който не се виждат се забравят.
ей ти разбирачо на мъжкото сърце прав си обаче ейййй
Вики привет,просто те харесва както и всички ние и няма смелост да ти го покаже,а и е като всички нас тук изпростял и няма как по друг начин та ти не се цупкай а бързо изрови усмихнато фото и блесни с цялата си прелест и великолепие,цунка по муцунка от всички нас твойте фенове...ние те чакаме
Да бе, това да не ти е селският събор дето всичко заедно получават ерекция, кат се появи мИмИто.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Суси пак ще ти обяснявам какво да се прави на мен ми се е паднало,когато си бил на 15 не си се заглеждал по 35 годишни жени всяко нещо с времето си то си идва,така е с жените и красотата им през годините тялото се променя душата не остарява,като станеш на 45 Вики щи се струва като Анджелина Джоли пък ако проведеш разговор с нея който да ти се запечати в главицата вече ще търсиш това което те е спряло това са първите признаци на привличане и ще ти се струва обекта по-висок по красив и с по-силно излъчване от другите,за това по улиците се срещат красиви жени с грозни мъже те го улавят по-рано още в зародиш и по често от нас,всеки си е красив по своему е има жени по 1.50 м ни са с дълги крака ни с силикон ни с изхвръкнали цици ама са си секси и пак са харесвани валакове-пътници.
Тази тема си стана поредната говорилня, а аз такива надежди таях, че ще се получи нещо шикозно. Очаквах шеметни представяния, бурни овации и шармантни експозета.Няма снимки на участници, няма огранизирана анкета - нищо няма, освен празни приказки.
Тази тема си стана поредната говорилня, а аз такива надежди таях, че ще се получи нещо шикозно. Очаквах шеметни представяния, бурни овации и шармантни експозета.Няма снимки на участници, няма огранизирана анкета - нищо няма, освен празни приказки.
Аз предлагам да се изтрият всички коменатри и темата да почне наново ,както трябва.
Това е решението,направено е вече запитване до модератор,сега чакаме само отговор от негова страна,и малко повече разбиране и грамотно поведение от страна на колегите и колежките,ако искаме да реализираме идеята.
Това е решението,направено е вече запитване до модератор,сега чакаме само отговор от негова страна,и малко повече разбиране и грамотно поведение от страна на колегите и колежките,ако искаме да реализираме идеята.
Peugeot 307 A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment