Първоначално публикувано от Lei-chery
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеРазрешавате ли да пусна по един глас и за двете дами..всяка има своята красота и чар просто.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеОо мерси ! Мислех,че не ме харесваш особенно !GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеТова е защото бързаш с изводите.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеРазрешавате ли да пусна по един глас и за двете дами..всяка има своята красота и чар просто.и дори малко надменно.
А и подигравателно."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТи пусни снимка като за конкурса па аз ще гласувам за всички ви и най вече за теб.
Път на младежтаGTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеПри наличието на прекрасни млади дами...в никакъв случай.
Път на младежта"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАууу, колко лицемерно прозвуча товаи дори малко надменно.
А и подигравателно.
Те са мацки и щом е така ...аз съм и за двете...женска солидарност....какво да се прави.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеПри наличието на прекрасни млади дами...в никакъв случай.
Път на младежтаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеЯ па ти не ми се прави на философ
Те са мацки и щом е така ...аз съм и за двете...женска солидарност....какво да се прави."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТова не е солидарност, това си е чиста ирония.
Днес ти е уморена интуицията...GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеГрешиш....наистина!
Днес ти е уморена интуицията...
Интуицията действа без материал за анализ, а аз разполагам с твоите коментари."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз нямам интуиция. Аз просто чета, това което пишеш.
Интуицията действа без материал за анализ, а аз разполагам с твоите коментари.
Казах и двите са чаровни...точка.GTV 1.8 TS
Comment
-
Comment