Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеM-И-Л-Е-Н-А
---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:29 ----------
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеСлужебна победа за Светланчи..за моментаЩо така ,аз тамън се зарадвах ,че има смели и горди дами във нашия форум а ти колежке се отказваш я се върни
155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеСлужебна победа за Светланчи..за моментаАлфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАми качвай.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеM-И-Л-Е-Н-А
Аууууу, кви снимки, кво нещо. Кви детелинки, кви панталонки, просто занемяХ.
Бегач, това в личния албум ли го държиш?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Суси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеСуси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.иначеза МиленаиАлекс съмсъгласен нямалошоподкрепямтъ
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеСуси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.
Не искам да ми се посвещават снимки, тип, вижта ма ква съм орлица, мрррр.
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Сигурно имаш високо кръвно, сланината по теб плътна ли е?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеAлбумът ти за онанизъм грам не ме интересува, нито пък с кой си се надплювал по надвикване в кръчма.
Не искам да ми се посвещават снимки, тип, вижта ма ква съм орлица, мрррр.
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:23 ----------
Сигурно имаш високо кръвно, сланината по теб плътна ли е?Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТук конкурс или кютек ше спретваме??????Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениечакай ти да извикам Кукера па ше видите вие един кОнкурс баткиAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment