Известие

Collapse
No announcement yet.

Справка онлайн за данък МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
    И есента пълнеха дупки по тоя начин.Сега са още по-дълбоки.И общината пак наема същите фирми, и се дават едни хубави пари.Гласувани са 26 милиона само за дупки, само за София.Някой да ми сметне колко се гушкат за дупка от фирмите, дето ги правят със срок на годност 3 месеца, та да може пак да лапнат офертата после.Винетките също - плащам и карам по дупки, чупя си колата и пак плащам.Затова съм "тарикат на дребно", щото мразя тарикатите на едро.Знам, че до никъде не се стига от "що да плащам, като ги крадат".Да, ама ми писна, съжалявам.
    Като ти е писнало излез на протест. Или не си карай колата. Но недей да караш по кръпките правени с парите на останалите!
    Lexus IS200

Comment

Ами това е моята форма на протест.Не мисля, че ако изляза да вися като сопол на паветата е по-добре.Както казах 12 години бях оптимист, че нещо ще се промени и другите караха по кръпките, правени с моите пари.Е, вече съм песимист.А и ми писна парите ми да ходят при:
      Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Аз съм пряк свидетел , как потъват милиони в обществените поръчки (а те са милиарди за цялата държава). И тия пари вместо да се въртят в държавата, седят в банка и носят лихва на някой дебел чичко. А той дори няма нужда от толкова много..
      ...сам си го написал в друга тема.
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
        Ами това е моята форма на протест.Не мисля, че ако изляза да вися като сопол на паветата е по-добре.Както казах 12 години бях оптимист, че нещо ще се промени и другите караха по кръпките, правени с моите пари.Е, вече съм песимист.А и ми писна парите ми да ходят при:

...сам си го написал в друга тема.
        Ами другия начин е повсеместно неплащане на данък и въоражаване с бронирани джипове
        Lexus IS200

Comment

Working...
        X