Известие

Collapse
No announcement yet.

Намерено хъски в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Намерено хъски в Пловдив

Днес се оцъклих, когато видях как едно доста голямо хъски притичва покрай служителите на отдел деликатеси на един хипермаркет. Още малко и щеше да започне да обсужва и клиентите, добре, че в магазина се извършва ремонт и успях да намеря една жица, с която го вързах за каишката.
    В крайна сметка ако някой е губил мъжко хъски в района на автогара Родопи град Пловдив, доста едро, със сини очи и големи зъби, да знае, че кучето му е намерено и е в двора на Билата под опеката на охраната.
    Last edited by boris037; d.m.y г., 16:46.
    alfa romeo sprint 1984

Сигнализирай във facebook има страница за животни, те имат доста покритие и може да се разбере на кой е хъскито.Ако не му се намери стопанин може да го взема за дружка на мойта хъска :P
    Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Кучето би трябвало да има чип . Не знам къде ги чипосват в Пловдив,но ако някой си направи труда да го заведе на такова място и кучето си има чип лесно ще се намери собственика.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Кучето би трябвало да има чип . Не знам къде ги чипосват в Пловдив,но ако някой си направи труда да го заведе на такова място и кучето си има чип лесно ще се намери собственика.
        Също е вариант, макар че на моята не съм сложил още ама...
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Благодаря за съветите, ще пробвам сега във фейсбук, а за чипа не знам дали ще мога да го заведа на ветеринар. Охраната не се съгласи да го взема,от техни съображения, и се опасявам,че утре или в други ден може животното вече да не е там. Дано по-бързо излезне стопанинът, че е хубаво животното и ще ме хване яд.
          alfa romeo sprint 1984

Comment

А тия от охраната какви претенций имат за кучето нали ти си го намерил?Искат да го продадат или да го дадат на някой путк.те умрели.

Comment

Хъскитата май са породата дето най-често драсват нанякъде и после не могат да намерят пътя за вкъщи,дано не е изхвърлено от някой идиот.

Comment

Хъскитата май са породата дето най-често драсват нанякъде и после не могат да намерят пътя за вкъщи,дано не е изхвърлено от някой идиот.
                Дивото силно го зове.
                Работно куче, но е приспособено да се ориентира добре в открити пространства. В градска среда се затруднява с ориентацията.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Дивото силно го зове.
                  Работно куче, но е приспособено да се ориентира добре в открити пространства. В градска среда се затруднява с ориентацията.
                  Определено дивото го зове.Голям ловец е и бяга много бързо.Теглила ме е с колело 3 км без да спре на силен бяг, а бях 75кг (сега 90) много красиво и темпераментно животно.

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                    Определено дивото го зове.Голям ловец е и бяга много бързо.Теглила ме е с колело 3 км без да спре на силен бяг, а бях 75кг (сега 90) много красиво и темпераментно животно.
                    Не е пазач.
                    Привързва се силно само към един от членовете на семейството.
                    Страхотни кучета, някои ги смятат за глупави, но за мен са адски хитри, находчиви и винаги оцеляват.
                    К.М.

Comment

Помни колкото свети жълтото на светофара.Това е като да си вземеш маймуна за портиер.По-тъпо куче,ей богу,няма!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                        Помни колкото свети жълтото на светофара.Това е като да си вземеш маймуна за портиер.По-тъпо куче,ей богу,няма!
                        Здравей
                        Никога недей да съдиш за интелекта на едно животно по степента на подчиненост и страхопочитание към човека.
                        К.М.

Comment

Въпрос на възпитание и занимавка с кучето.Ако го вържеш цял живот на синджир с вода и хляб няма как да стане умно.Никога не съм я вързвал и много се занимавам с нея и съм доволен от резултата.Много се привърза, когато тръгвам от вкъщи свалям прозореца да я чуя и вие от мъка, когато се прибера ме чака на оградата и е чула колата, още долу (200м) като завивам.Играем си носи пръчка, гума, парцал квото и хвърля, сяда дава лапа, докато потупам крак идва без да я викам, а ако е надълече изсвирвам и се засилва на обратно и още и още.А да не говорим, че е едно ако не и най-красивото куче, а погледа е уникален.

Comment

Май ще изфабрикувате бая бисери. Хъскитата са си кучета като всички други.Стават за това за което са обучени.Селекцията в Сибир им е дала някои предимства за дейности при студен климат,но дали са тъпи или остри едва ли е от голямо значение когато теглят шейна.Дали стават за пазачи зависи от обучението най-вече.На майка ми откраднаха от двора куче от уж най-подходящата за пазач порода кавказка овчарка,но тя го гледаше както се гледа котка.Аз съм имал пули,куче което по принцип не е подходящо за охрана,но с него бях толкова сигурен ,че даже не заключвах.

Comment

Май ще изфабрикувате бая бисери. Хъскитата са си кучета като всички други.Стават за това за което са обучени.Селекцията в Сибир им е дала някои предимства за дейности при студен климат,но дали са тъпи или остри едва ли е от голямо значение когато теглят шейна.Дали стават за пазачи зависи от обучението най-вече.На майка ми откраднаха от двора куче от уж най-подходящата за пазач порода кавказка овчарка,но тя го гледаше както се гледа котка.Аз съм имал пули,куче което по принцип не е подходящо за охрана,но с него бях толкова сигурен ,че даже не заключвах.
                              И все пак от 10 немски овчарки, 8,5 стават страхотни пазачи, а от 10 хъските, могат да станат 2,5.
                              Налседствено закрепените, съзнателно търсени гени, при провеждането на изкуствената селекция ираят изключително значима роля.
                              К.М.

Comment

Working...
                              X