Известие

Collapse
No announcement yet.

Намерено хъски в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защо "бях рокер", какъв ти е проблема сега.Ако имах средствата бих си купил чопър.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И сега имам на разположение един Бандит", ама ....
      Преди десетина години се уплаших с едно Дукати. Просто в един момент не го контролирах аз, а то мене и се осрах!
      От тогава избягвам да карам мотори, че крастата е голяма.
      Само с един ИЖ-Спорт имам точно 238 000км.
      Ходил съм с него и в Ленинград! Да зяпаме белите нощи.
      Само който е карал по ония времена може да го оцени.
      Вчера си видях ботушите. Чисто нови, гвардейски!
      Колко мухи и комари са утрепали...
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е ти си по напред с материала, аз навремето се опитвах да се дамоубия с едно Балканче...Един авер го изрови от мазата, пооправихме го, ама забраихме спирачката..., та се спрях у дувара на бай Петко...То беше ограда от летви...та после му събирахме какошките.Ама не съм се отказал, кара ми се чопър.Да си кача жената и да си карам бавно, с кеф.Да го ева на стари години ма напъплиха едни желания...

Comment

С Балканче и аз съм започнал. Даже ище помня, че бобонката му за фара е 104 намотки фи 0.90 мм.
          Карах пет години Балканче преди да мина на по-тежки неща. Карах МЗ-150, после 251 и накрая кацнах на Иж-ока.
          Като технология беше доста над останалите за времето си. Като мощност също.
          Пак се размечтах!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Мен пък ме е яд за един мотор с кош, от втората световна, немски, зелен отдолу се виждаха немски кръстове, стоеше и мястото за картечница/предполагам МГ42/ на коша.С кардан и задна скорост.Нямаше емблема, предполагам че беше БМВ.Беше на селото на тъста, някакъв му искаше 250 лв.Това беше 87-88 година.Ма друг акъл тогава, като се сетих каза че някакви софиянци го купили.

Comment

Working...
            X