Защо "бях рокер", какъв ти е проблема сега.Ако имах средствата бих си купил чопър.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Намерено хъски в Пловдив
Collapse
X
-
И сега имам на разположение един Бандит", ама ....
Преди десетина години се уплаших с едно Дукати. Просто в един момент не го контролирах аз, а то мене и се осрах!
От тогава избягвам да карам мотори, че крастата е голяма.
Само с един ИЖ-Спорт имам точно 238 000км.
Ходил съм с него и в Ленинград! Да зяпаме белите нощи.
Само който е карал по ония времена може да го оцени.
Вчера си видях ботушите. Чисто нови, гвардейски!
Колко мухи и комари са утрепали...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Е ти си по напред с материала, аз навремето се опитвах да се дамоубия с едно Балканче...Един авер го изрови от мазата, пооправихме го, ама забраихме спирачката..., та се спрях у дувара на бай Петко...То беше ограда от летви...та после му събирахме какошките.Ама не съм се отказал, кара ми се чопър.Да си кача жената и да си карам бавно, с кеф.Да го ева на стари години ма напъплиха едни желания...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
С Балканче и аз съм започнал. Даже ище помня, че бобонката му за фара е 104 намотки фи 0.90 мм.
Карах пет години Балканче преди да мина на по-тежки неща. Карах МЗ-150, после 251 и накрая кацнах на Иж-ока.
Като технология беше доста над останалите за времето си. Като мощност също.
Пак се размечтах!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Мен пък ме е яд за един мотор с кош, от втората световна, немски, зелен отдолу се виждаха немски кръстове, стоеше и мястото за картечница/предполагам МГ42/ на коша.С кардан и задна скорост.Нямаше емблема, предполагам че беше БМВ.Беше на селото на тъста, някакъв му искаше 250 лв.Това беше 87-88 година.Ма друг акъл тогава, като се сетих каза че някакви софиянци го купили.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment