If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Батка, тука се изказа неподготвен. Моли се да не ти се случва ти да попаднеш във филм, защото няма хич да ти е до майтап тогава. В България може да попаднеш в такива филми, каквито в Холивуд не са и сънували. Недей да оспорваш казаното от препатили хора, само взимай акъл. А от бивш полицай, който познава системата отвътре, може само да попиваш ценна информация и съвети.
В по-горни постове става въпрос не да те вкарват във филм, а момчето да "разгонва фамилията" на въпросния гамен със някакви способи от "Фатално привличане" и "Адвокат на дявола" което вече е прекалено и смешно, така че говорим за различни неща. Човека иска да няма проблеми, а не да си вади фалшиви медицински, да се прави на умряла лисица пред психиатри и да се влачи цял живот по съдилищата с някакъв дебил.
В по-горни постове става въпрос не да те вкарват във филм, а момчето да "разгонва фамилията" на въпросния гамен със някакви способи от "Фатално привличане" и "Адвокат на дявола" което вече е прекалено и смешно, така че говорим за различни неща.
Човека иска да няма проблеми, а не да си вади фалшиви медицински, да се прави на умряла лисица пред психиатри и да се влачи цял живот по съдилищата с някакъв дебил.
Няма да се влачи цял живот, а и това е единственият начин да си защитиш правата. Ако не предприемеш нищо се получава следното:
1. Дебилът остава ненаказан, което затвърждава убеждението му, че номерът минава и продължава да прави золуми. Именно чувството за безнаказаност на нарушения и престъпления е основният фактор за безредието по пътищата и за престъпността в БГ (по мое мнение).
2. Дебилът може да продължи да те тормози колкото си иска, докато не предприемеш нещо.
П.П. Всички предложения от сорта "одеало на главата", "щанги", "кютеци" и др. мога да ги приема само в рамките на шегата. Ако човек се замисли сериозно върху тях, би следвало да стигне до следните заключения:
1. Старата мъдрост "Насилието поражда насилие" е напълно валидна. Дебилът може да се уплаши и да престане, но може да се озлоби и играта да загрубее, например да викне по-големи биячи или направо да те заколи (не знаеш какво му е в главата на такъв).
2. Ако го пребиеш, ставаш престъпник, което води до:
а) може да влезеш в затвора и да платиш няколко хилки обезщетение;
б) трябва цял живот да живееш с мисълта, че си извършил престъпление.
Няма да се влачи цял живот, а и това е единственият начин да си защитиш правата. Ако не предприемеш нищо се получава следното:
1. Дебилът остава ненаказан, което затвърждава убеждението му, че номерът минава и продължава да прави золуми. Именно чувството за безнаказаност на нарушения и престъпления е основният фактор за безредието по пътищата и за престъпността в БГ (по мое мнение).
2. Дебилът може да продължи да те тормози колкото си иска, докато не предприемеш нещо.
П.П. Всички предложения от сорта "одеало на главата", "щанги", "кютеци" и др. мога да ги приема само в рамките на шегата. Ако човек се замисли сериозно върху тях, би следвало да стигне до следните заключения:
1. Старата мъдрост "Насилието поражда насилие" е напълно валидна. Дебилът може да се уплаши и да престане, но може да се озлоби и играта да загрубее, например да викне по-големи биячи или направо да те заколи (не знаеш какво му е в главата на такъв).
2. Ако го пребиеш, ставаш престъпник, което води до:
а) може да влезеш в затвора и да платиш няколко хилки обезщетение;
б) трябва цял живот да живееш с мисълта, че си извършил престъпление.
в) най-вероятно и двете (а+б).
Има и друг вариант,този брокер,дебил или дебилен брокер,щом като действа по-този начин явно не му е за сефте.....та ако нашето момче остави нещата да се уталожат и му спретне една читава ,,мечка",брокера има бая да се чуди от де го е огряло слънцето.
Аз лично не бих живял с мисълта,че съм извършил престъпление,има и други стари поговорки ,,Зъб за зъб,око за око".....просто ще приема случката като на всеки му заслуженото.
За това човече си не 100 а 1000 % прав . Веднъж останал ли е не наказан на даденият индивид почва да му поратва работа и започва да се мисли за безсмъртен едва ли не . И че е над всички и всичко
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Да, затова на този период му викат Дарк ейджес. Само че след него идва Реформацията, Ренесанса и т.н., та са се попроменили малко нещата.
Иначе лицемерието ходи по хората, не по животните, та го има навсякъде, независимо от етнос, култура и религия.
Отклоняваме се много от темата,но Инквизицията продължава да съществува въпреки Реформацията и Ренесанса до края на 19,началото на 20 век.
За лицемерието си прав,че ходи по хората,просто по западните хора ходи повече от край време....
Ми точно благовъзпитаните западняци са най-големите секс туристи в разни жълтеникави азиатски страни............
Крокодила да каже какво става.Аз лично бих прежалил парите, въобще няма да занимавам с глупаци, но след като тоя го е заплашвал е задължително да пусне жалба, пък после да го мислим.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
UPDATE: Днеска са се обаждали на домашния телефон, който съм оставил, на моите родители. Майка ми двига и разправя, че не могат да ме намерят на този номер, да ми звънна на GSM-а. Инспекторът ѝ казал, че нямали пари да звънят на GSM-и. Та, аз му звънях, и ме питаше за неща, които бях описал, явно го мързи да чете.
С полицията започва "доста обещаващо". Щом не могат да ме потърсят по мобилния, сигурно и копеленцето няма да го потърсят.
UPDATE: Днеска са се обаждали на домашния телефон, който съм оставил, на моите родители. Майка ми двига и разправя, че не могат да ме намерят на този номер, да ми звънна на GSM-а. Инспекторът ѝ казал, че нямали пари да звънят на GSM-и. Та, аз му звънях, и ме питаше за неща, които бях описал, явно го мързи да чете.
С полицията започва "доста обещаващо". Щом не могат да ме потърсят по мобилния, сигурно и копеленцето няма да го потърсят.
Не се притеснявай ще се завърти машината, аз от полицаите съм много доволен.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
При тези същите в 6 районно преди 2 години подавах жалба, когато един на едно кръстовище ми се прави на мъж и искаше да ме бие пред цялото задръстване (още ми стои драскотината на бронята, където ме удари нарочно). След няколко дни се обадиха да ме питат на кой ъгъл е станала случката, защото за различните ъгли отговаряли различни полицаи Та, колега, нашата полиция ни пази дано си вземеш парите от бившата хазяйка, и споко, яда минава с времето.
Както прочетох си подал жалба и добре си направил, преди 1-2 год. имах взимане/даване с нервен шофьор на едно крастовище, за щастие не успя да ми счупи стъклото, а пък аз не му направих нищо и подадох жалба, викнали са го в РПУ-то и е писал обяснения и, че повече няма да прави така към мен или други хора, ако се повтори това нещо става сериозно вече за него. С две думи да действаме по правилата колкото се може по-често и нещата рано или късно ще се пооправят малко.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment