Известие

Collapse
No announcement yet.

Един ме заплашва, какво да правя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един ме заплашва, какво да правя?

Здравейте. Ще ви разкажа накратно какво ми се случи в последните дни.
    Реших да си напусна старата квартира и да се преместя. Хазяйката беше така добра да не ми иска 1 месец предизвестие. Напуснах вече и съм на ново по-добро място.
    Същия брокер, който го предлагаше когато аз го наемах (старото) го предлагаше и сега. Намери се човек, за същите пари. Понеже хазайката не е от София се разбра с въпросния брокер той да вземеп своята комисионна (200 лв) и депозит (400 лв) от новия наемател и да ми даде депозита на мен, все едно ми се връща моя депозит.
    Всичко дотук звучи много хубаво, когато му звъня на брокера, а той ми затваря всеки път. Търся хазайката, а тя ми разправя, че онзи и е казал, че вече ми е предал парите, имал и моя подпис на разписка. От този момент ми става ясно какво се случва. Този човек не отваря втори ден, при което аз започвам да го търся по-настоятелно. Той ми вдига и започва с директни заплахи по адрес на моето здраве.
    На следващия ден ми звъни той и казва: "Ей копеленце, ще те намеря къде си и ще ти счупя зъбите. Синът ми да пукне ако не го направя. Ти знаеш ли кой съм аз?" и такива работи.
    Този същия има представа в коя сграда работя, отпред сме се срещали, когато аз наемах старата квартира и когато му предавах ключовете за да я показва преди 2 седмици.
    Хазяйката е разбрана жена, тя лично ще ме обезпечи, претеснявам се за спокойствието, здравето и живота на мен и моите близки.
    Кажете ми как да действам. Вече си нося електрошока с мен, за малко самочувствие. В петък не бях на работа. Ще започна да ходя и тръгвам по нестандартно време, а навън да излизам само с колегите, най-добре с автомобил.
    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Отиваш в най-близкото РПУ и прилежно си пускаш една жалба. Всички други решения са в една или друга степен тъпи
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А не мислиш ли, че като го привикат в районното, той няма да се озлоби и да търси мъст. Освен това, аз не вярвам на полицията, че ще запази личните ми данни, осовено, ако той познава някой полицай, който прилежно му доложи моя адрес например,

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
        А не мислиш ли, че като го привикат в районното, той няма да се озлоби и да търси мъст. Освен това, аз не вярвам на полицията, че ще запази личните ми данни, осовено, ако той познава някой полицай, който прилежно му доложи моя адрес например,
        Причакваш го вечерта фърляш му едно одеяло на тъпата тиква и го смазваш.Или си пускаш жалбата както бих направил аз.
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
          Колега, мутренските времена отминаха и сега са на друго ниво.
          Колегата горе ти го е казал много добре.
          Отиваш в РПУ-то и си пускаш една жалба.
          Въз основа на нея, на него ще му се състави един предупредителен протокол .
          Едно време такива им съставяхме и по един предупредителен протокол по член 24 от Закона за Народната Милиция!
          С тоя протокол, няма да смее да ти се обади дори по телефона, защото ако го направи отива много дълбоко и то по бързата процедура.
          По принцип вече си заявил страховете си тука, което също е факт, колкото и да му се струва на някой нелогично.
          С една дума- бегом при кварталния, а тоя да го духа!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

crocodil,дали като си писан черно на бяло в полицията, че си заплашвал ще тръгнеш да риташ срещу ръжена? Който няма доверие на органите на реда и се саморазправя рано или късно го намират в някоя канавка.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Благодаря за бързите отговори. Ще подам жалба.
              Аз вярвам в доброто начало, а глупаци като този ме карат да се замисля, какво не би направил човек за такава смешна сума пари. Това си е един съединител за алфата без цената за смяна, в кръга на шегата.

Comment

Ти жалба си подай, ама за парите не го оставяй!
                Явно се изживава на мутра.
                Ако те е подписал може да го отнесе много яко.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                  Причакваш го вечерта фърляш му едно одеяло на тъпата тиква и го смазваш.Или си пускаш жалбата както бих направил аз.
                  Две правилни решения,едното продиктувано от инстинкта другото от разума.....
                  Аз лично бих му хвърлил одеяло и бих пуснал жалба и в Полицията
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Две правилни решения,едното продиктувано от инстинкта другото от разума.....
                    Аз лично бих му хвърлил одеяло и бих пуснал жалба и в Полицията

Кат се замисля и аз бих постъпил така, ама... бих наблегнал на първото... и колкото по-насинен е нагльото, с толкова по-голям кеф ще пусна жалбата...
                    bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                      Кат се замисля и аз бих постъпил така, ама... бих наблегнал на първото... и колкото по-насинен е нагльото, с толкова по-голям кеф ще пусна жалбата...
                      О,определено ше наблегна и аз,та и дружина ше си зема да наблегнат и те
                      След такова наблягане няма да има лесно лягане за даденият поне за месец

Comment

О,определено ше наблегна и аз,та и дружина ше си зема да наблегнат и те
                        След такова наблягане няма да има лесно лягане за даденият поне за месец

А, лошо няма... колкот по-дълго си има проблеми с лягането, толкова по-добре...
                        Ама кво да прайш... с някои хора се комуникира трудно... налага се по-различен начин на комуникация...

Comment

Ама кво да прайш... с някои хора се комуникира трудно... налага се по-различен начин на комуникация...
                          Да бе има такива тиквеници, че друг начин няма за съжаление.Ей хора много прост народ сме мамка му.
                          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

То и тва си е кумуникация....HTC едно време се казваха QTEK....

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                            Да бе има такива тиквеници, че друг начин няма за съжаление.Ей хора много прост народ сме мамка му.
                            Нека не обиждаме тиквениците,много вкусно нещо
                            Простаци има навсякъде,ти го буташ в рая,оно върви у края.....бе аз съм го казвал много пъти,он Ванчето го е кажал не язе....,,Со кротце,со благо и со малко бой..."

Comment

То и тва си е кумуникация....HTC едно време се казваха QTEK....

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Нека не обиждаме тиквениците,много вкусно нещо
                              Простаци има навсякъде,ти го буташ в рая,оно върви у края.....бе аз съм го казвал много пъти,он Ванчето го е кажал не язе....,,Со кротце,со благо и со малко бой..."
                              Ми ако му е твърда тиквата като гранитен камък с малко няма да мине...

Comment

Working...
                              X