Известие

Collapse
No announcement yet.

Lancia Thesis Emblema

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    А дали някои с 0 мнения го интересува вашето респективно нашето мнение Аз залагам на мистър джамбаз които се опитва да предизвика вашия или на някои друг интереса, или щото гадния модератор е написал нещо, трябва разни форумни спам корифей да скачат.

П.С. На Тезис имам повече километри от колко и двамата Х5 нямате и какво от това.
    Ей,сигурен съм,че през живота си не си се качвал даже в Тезис Емблема,сигурен съм даже че не знаеш какво представлява тази кола,ама нали щот треее да лаеме,и да се покажем колко много знаем/всъщност нищо/ Сега може пак да ме баннеш,щот не съм ти удобен................споко аз съм над тези неща

П.С.Няма как да знаеш кой колко км. има карайки Тезис,ама нали пак треее да се покажем................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Зависи как ще го възприемете коментара. Предполагам всички сме съгласни че пазара за тези автомобили е много малък и като добавим факта че колата е 3.0 бензин иии като цяло няма кой да я купи освен ако не направи на някой голям подарък че да се обърка да си я купи... Този кола е като произведение на изкуството, всеки път като я погледнеш виждаш различно нещо и лично аз обичам колата ми да е с консервативни линии да съм постоянно на кеф като я карам не 1 ден да се чувствам като мистър Армани във Милано и да са кефя на макс а пък на другия ден да се возя в нея и леко да си прикривам физиономията чудейки се защо си купих такова извръщение

Comment

Ланчия Тезис

Колеги ,търся си предно стъкло за Ланчия Тезис , ще съм доволен на всякаква помощ от ваша страна защото ще кажеш че напук са се свършили тия стъкла и не мога да намеря , мерси предварително за вашата помощ , надявам се да я получа

---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Колеги ,търся си предно стъкло за Ланчия Тезис , ще съм доволен на всякаква помощ от ваша страна защото ще кажеш че напук са се свършили тия стъкла и не мога да намеря , мерси предварително за вашата помощ , надявам се да я получа

Comment

Утре ще ти кажа, има един тезис разглобен/без предница/, стъклото му е там още.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Казаха ми, че вече си питал и нещо не се е получило.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ланчия Тезис

Ако говориш за Тезиса зад сервиза на Алфа да , има стъкло но не става с тоя човек да се разбереш и това е

---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

колега марио 95 , за какво изобщо говориш , и какви извращения те гонят нещо не схванах , я сподели по точно , и ми е страшно забавно какво ти караш та даваш мнения за Ланчия Тезис Емблема , ако нещо ти е интересно аз имам такава 2,4 дизел 175 коня с ръчна скоростна кутия , ела се повози и тогава говори

Comment

лелеееее къде я изровихте таз тема бре ще ме разплачете

Тезиса е страхотен автомобил, адски красиво замислен и сглобен той е като шедьовър на аутомотив дизайн и е нормално да полязирира мненията относно външността си, колата е адски добра и все повече и повече бих казал, че бих си я купил но знам ли...

Comment

Working...
                X