Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на "повдигнато" комби 4Х4.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Или Субару или алфата,Аудито е хубаво но с 2,7 турбо бензин.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Колкото и да ми харесва Корсвагон все си мисля, че Аутбек е по-добрия избор (качвал съм се и в Аллроуд би турбо) но усещането в Аутбек а ми допадна повече.
      Просто не знам до колко модифицирано окачване на 156 се връзва изобщо с концепцията кросовър... а и Кросвагон се предлага само с ръчна кутия и 1.9 дизел.
      Инак на мен лично 156 си ми е достатъчно удобна та съм се замислял за кросвагонче
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

330 XD ! само някой да го е усрал
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Амииии...
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
            Това само ако е Х5
            Тройката е адски ниска, колега, отвратително ниска.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Търси се повдигнато комби, не свалено.
              Иначе 330 xd е страхотен автомобил!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Всъщност xd-тата са по-високи от 3-ката на задно
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                  Всъщност xd-тата са по-високи от 3-ката на задно
                  Но са по ниски от 156-ца, според мен.
                  К.М.

Comment

От нормална 156 не знам дали са по-ниски,от Крос-а 100%
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

е като му трябва джип, да огледа към Q7, B9 Tribeca или Tuareg........примерно
                      аз лично за комби бих взел ХД , пък за повдигане на колата до височината която искате начини има бол

Comment

е като му трябва джип, да огледа към Q7, B9 Tribeca или Tuareg........примерно
                        аз лично за комби бих взел ХД , пък за повдигане на колата до височината която искате начини има бол
                        Мисля, че обявих сумата.
                        Не видях няъде да съм споменал думата джип.
                        Интересно как ще изглежда повдигнато 330 ХД.
                        Ако аз искам джип, бих си взел Нисан, мицу, чероки или G-klass. Тези, които ти си изброил не ми попадат в представите за джип, а по скоро за стават мутреене по Хасфалт.
                        К.М.

Comment

Стига спамихте
                          Истинските джипки в тоя живот се броят на пръстите на едната ръка

Тук нали говорим за високо комби?!
                          1. Субару
                          2. Алфа
                          3. Ауди
                          Не, защото второто е по-хубаво или по-проходимо от третото, а просто защото ще е по-евтино за поддръжка
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Мисля, че обявих сумата.
                            Не видях няъде да съм споменал думата джип.
                            Интересно как ще изглежда повдигнато 330 ХД.
                            Ако аз искам джип, бих си взел Нисан, мицу, чероки или G-klass. Тези, които ти си изброил не ми попадат в представите за джип, а по скоро за стават мутреене по Хасфалт.
                            имах в предвид щом му трябва нещо вдигнато да огледа джиповете, кво гледа вдигнати комбита, лично аз не бих си взел нито една от изброените дори и да имам парите!
                            пък вдигнато 330ХД има приятел, кара го от 5 години и имам наблюдения, за това му предложи на твоя човек да си помисли, защото е доста по качествена от аудито и алфата, и все пак е ХД , ще се радвам да направя едно дорбро в тоя живот макар и с предложение за кола
                            няма да спамя повече !

Comment

ХД става да го разтриваш по асвалта и да ходиш на ски по изчистеното Интересна гледка ще е да видя някое "повдигнато" хд
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

имах в предвид щом му трябва нещо вдигнато да огледа джиповете, кво гледа вдигнати комбита, лично аз не бих си взел нито една от изброените дори и да имам парите!
                                пък вдигнато 330ХД има приятел, кара го от 5 години и имам наблюдения, за това му предложи на твоя човек да си помисли, защото е доста по качествена от аудито и алфата, и все пак е ХД , ще се радвам да направя едно дорбро в тоя живот макар и с предложение за кола
                                няма да спамя повече !
                                Щом някой е пуснал нещо на пазара, означава, че има търсене.
                                На някои им трябва нещо малко по-повдигнато.
                                Нека не забравяме, че поддръжката на един СУВ само заради гумите е доста по скъпоструваща, а и не всеки иска задника му да е на толкочва голямо разстояние от асфалта.
                                Това за вдигнатото 330 дори не искам да си го представям, сещам се за голф 2 кънтри.

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:02 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Стига спамихте
                                Истинските джипки в тоя живот се броят на пръстите на едната ръка

Тук нали говорим за високо комби?!
                                1. Субару
                                2. Алфа
                                3. Ауди
                                Не, защото второто е по-хубаво или по-проходимо от третото, а просто защото ще е по-евтино за поддръжка
                                Ако говорим за издръжка, то и субаруто отстъпва значително на алфата заради високите разходи за гориво.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X