Или Субару или алфата,Аудито е хубаво но с 2,7 турбо бензин.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на "повдигнато" комби 4Х4.
Collapse
X
-
Колкото и да ми харесва Корсвагон все си мисля, че Аутбек е по-добрия избор (качвал съм се и в Аллроуд би турбо) но усещането в Аутбек а ми допадна повече.
Просто не знам до колко модифицирано окачване на 156 се връзва изобщо с концепцията кросовър... а и Кросвагон се предлага само с ръчна кутия и 1.9 дизел.
Инак на мен лично 156 си ми е достатъчно удобна та съм се замислял за кросвагончеWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение330 XD ! само някой да го е усрал
Тройката е адски ниска, колега, отвратително ниска."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение330 XD ! само някой да го е усрал
Иначе 330 xd е страхотен автомобил!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеВсъщност xd-тата са по-високи от 3-ката на задно, според мен.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениее като му трябва джип, да огледа към Q7, B9 Tribeca или Tuareg........примерно
аз лично за комби бих взел ХД , пък за повдигане на колата до височината която искате начини има бол
Не видях няъде да съм споменал думата джип.
Интересно как ще изглежда повдигнато 330 ХД.
Ако аз искам джип, бих си взел Нисан, мицу, чероки или G-klass. Тези, които ти си изброил не ми попадат в представите за джип, а по скоро за стават мутреене по Хасфалт."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Стига спамихте
Истинските джипки в тоя живот се броят на пръстите на едната ръка
Тук нали говорим за високо комби?!
1. Субару
2. Алфа
3. Ауди
Не, защото второто е по-хубаво или по-проходимо от третото, а просто защото ще е по-евтино за поддръжкаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМисля, че обявих сумата.
Не видях няъде да съм споменал думата джип.
Интересно как ще изглежда повдигнато 330 ХД.
Ако аз искам джип, бих си взел Нисан, мицу, чероки или G-klass. Тези, които ти си изброил не ми попадат в представите за джип, а по скоро за стават мутреене по Хасфалт.
пък вдигнато 330ХД има приятел, кара го от 5 години и имам наблюдения, за това му предложи на твоя човек да си помисли, защото е доста по качествена от аудито и алфата, и все пак е ХД, ще се радвам да направя едно дорбро в тоя живот макар и с предложение за кола
няма да спамя повече !
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеимах в предвид щом му трябва нещо вдигнато да огледа джиповете, кво гледа вдигнати комбита, лично аз не бих си взел нито една от изброените дори и да имам парите!
пък вдигнато 330ХД има приятел, кара го от 5 години и имам наблюдения, за това му предложи на твоя човек да си помисли, защото е доста по качествена от аудито и алфата, и все пак е ХД, ще се радвам да направя едно дорбро в тоя живот макар и с предложение за кола
няма да спамя повече !
На някои им трябва нещо малко по-повдигнато.
Нека не забравяме, че поддръжката на един СУВ само заради гумите е доста по скъпоструваща, а и не всеки иска задника му да е на толкочва голямо разстояние от асфалта.
Това за вдигнатото 330 дори не искам да си го представям, сещам се за голф 2 кънтри.
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:02 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСтига спамихте
Истинските джипки в тоя живот се броят на пръстите на едната ръка
Тук нали говорим за високо комби?!
1. Субару
2. Алфа
3. Ауди
Не, защото второто е по-хубаво или по-проходимо от третото, а просто защото ще е по-евтино за поддръжка"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment