Известие

Collapse
No announcement yet.

масло от Kaufland

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не си прави експерименти с тия измислени масла!Аз вече 6 смени карам на по 15 000 с Шел 10/40 и досега не е изгорила и грам.
    145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
    159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
    159 1.9jtdm 05г.

Comment

Колега по добре не си карай колата от колкото да слагаш това "МАСЛО"

Или по добре карай с вода сигурно по бавно ще ти се скапа двигателя... Не стига че алфите ни са претенциозни на масло и ти точно по този начин си решил да я накараш да роди!!!

Купувай едно Селения 20к и си карай 20 000км. и си свиркай!!!
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

http://www.prista-oil.com/bg/faq/kak...agregat-2.html

4 отгоре надолу, или отдолу нагоре - както ти е по-лесно.

Какво ,може да очакваш от масло на цената на соц, легендата М10Д?!
        Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:21.
        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

и аз карам сега със селения немислите ли че тази марка вече е стара за нашето време вече има можеби по добри масла от него за нащи алфи

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение

П.С. Селения, Ажип.......
            и мотул
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

На момчето с темата ще му разкажа една случка от преди години..
              С наперена походка влезнах в един магазин и броих 230 лв за две гуми.Съответно отидох на гумаджия да ги сложи,изчаках реда си тарикатски подпрян на калника гледайки доволно двете гуми.Дойде моя ред..ама човека ме подмина,викам си тоя нещо ще яде дървото.На следващото подминаване му виках:приятелче какво става невидим ли съм?
              А той ми отговаря: бегай,бегай бегай бърже.
              Питам го нормален ли е!??!
              А той: и кво са,отиде в плод и зеленчука и си купи черни гуми а?Кефиш ли се?Кръгли нови..Тия гуми нема да ги пипнем,после да се връщаш с краката напред при мен.
              Казвам:къв плод и зеленчук бе?
              А той: а Метро кво е?
              тръгнах си,отидох на друг които без проблеми ги монтира.Може би след няма и два месеца /не съм набожен/трябваше да правя курбан.На едната гума се пръснаха теловете.Та така с маслото не е същото ама все пак.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                За сметка на това нашите "белисими" и "манекенки" през това време са се подмладявали или пък са като виното - колкото по-стари стават, толкова по-хай-тек-нано-турбо-едишънъл масло изискват..?
                Хммммм, якоооооо.....

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

На момчето с темата ще му разкажа една случка от преди години..
                С наперена походка влезнах в един магазин и броих 230 лв за две гуми.Съответно отидох на гумаджия да ги сложи,изчаках реда си тарикатски подпрян на калника гледайки доволно двете гуми.Дойде моя ред..ама човека ме подмина,викам си тоя нещо ще яде дървото.На следващото подминаване му виках:приятелче какво става невидим ли съм?
                А той ми отговаря: бегай,бегай бегай бърже.
                Питам го нормален ли е!??!
                А той: и кво са,отиде в плод и зеленчука и си купи черни гуми а?Кефиш ли се?Кръгли нови..Тия гуми нема да ги пипнем,после да се връщаш с краката напред при мен.
                Казвам:къв плод и зеленчук бе?
                А той: а Метро кво е?
                тръгнах си,отидох на друг които без проблеми ги монтира.Може би след няма и два месеца /не съм набожен/трябваше да правя курбан.На едната гума се пръснаха теловете.Та така с маслото не е същото ама все пак.
                Ша са научиш бееее, глей си работата....... цитат: от "Бай Ганьо"
                Напрао изби рибата......

Гледам, че темата е отишла у блатото.......
                Та на колегата дето е пуснал едно съветче.....

Погледни раздела платени обяви, там доста колеги продават качествени продукти и предполагам ще ти влязат в положение и цените ще са по-добри от тези в магазините......
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

аз съм съгласен някой да ми купи маслото от кауфланд и да ми го смени без да плащам и ще го карам за да докажа че няма да се развали колата от 4-5 смяни карам с евтино масло и нищо не е станало.
                  Last edited by tur4in; d.m.y г., 18:53.
                  JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
                    аз съм съгласен някой да ми купи маслото от кауфланд и да ми го смени без да плащам и ще го карам за да докажа че няма да се развали колата от 4-5 смяни карам с евтино масло и нищо не е станало.
                    за смяна на дюзи си
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не си купувам масло за косачката дори от хранителни магазини, а камо ли за колата.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Относно селения от години не искам и да чуя за тях или по точно откакто разбрах, че ги произвежда приста оил в Турция и за да не говоря на изуст: http://www.prista-oil.com/bg/pages/who-we-are-1.html

Кратка история:

2005 – Лиценз за производство и дистрибуция на Valvoline продукти в Турция
                        2006 – Споразумение за производство между Texaco Belgium и Приста Ойл за Румъния
                        2006 – Споразумение за производство на FL Selenia от Приста Ойл в Турция
                        Относно маслата в Кауфланд,Метро,Бриколаж..... бягайте на далече
                        Поздрави от Ланчия форума
                        "If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti

Comment

кво им е на турските масла?
                          JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
                            кво им е на турските масла?

"Mанекенките" като разберат че "кръвчицата" е от Капалъ Чарши и се "олицкват"прави.

Буха ха ха ха,темата ще си я направя важна и когато
                            "зацикля" вместо Кит Кат,ще си препрочитам нея

202 връви и без и със,връви и с евтино и скъпо,връви и с марково и с такова от варел.

Я да питам,Аджипа като е от Ромънещи а,варелите за рециклиране са пълни с турска чорба карана в нашите двигатели,какво аджеба си МИСЛИТЕ ЧЕ КАРАТЕ?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

....
                              Last edited by spe4elist; d.m.y г., 10:59.

Comment

Я пак...кой Аджип се прави в Румъния? Да знам и да ходя да ти вадя фалшиви документи от рафинерията в Ливорно...
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X