Първоначално публикувано от alfon156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло от Kaufland
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЯ пак...кой Аджип се прави в Румъния? Да знам и да ходя да ти вадя фалшиви документи от рафинерията в Ливорно...
До седмица-две ще дойде представителя да си вземе пълните варели с отработено масло и да остави новото.Това дето го взимаме за камионите излиза на 6.40лв - 10w40 semi synt.
Отказал съм се да споря,щото някой са доста докачливи и тичат при "другарката" да докладват.
Какво масло искате да си купите?
Мога да ви продам;Шел,Селения,Аджип,Кастрол........само кажете какво искате да пише на етикета.Цената му е 3.20 на литър.И за сертификати мога да попитам,само ми покажете някой,така хубаво ще го нагласят "агите" че ще е по-оригинален от оригинала.
Венци,ако ТИ лично гарантираш за маслото което продаваш и си сигурен че идва от Италия - евала!Неказвам че няма оригинално масло,но 51% от маслото е абсолютно менте,40% се прави в съседни нам страни (в което няма нищо лошо) и останалите %-ти са от такива като теб или от такива които сами си го внасят.
20К-то което купувах от Чефин,държеше около 5-6000км,след това почваше да го пипа по литър на всеки 5000.
Купуваното от Италия 20К,нема нищо общо,на 14000 му долях 250 грама и на 21000 го източих без повече доливане.Отговора на загадката едвали е че мотора се е закиснал
Охоо,замалко да забравя,в момента в един склад има чисто новичко ESSO 5w40 - 5 литрови разфасовки.Made in France,мога да говоря с "агата" да го бутне на 30 кинта тубата.
Comment
-
Па к`во му е на маслото - не виждате ли, че с него колата започва да вдига 260Абе, чухте ли, че от зрънчо се пада 5 литра за 2,50 - разправят било мноо яко
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Лично аз(преди 2г.) съм отказал поне 3 предложения на братя турци и на братя румънци за изработката на фалшиво масло Agip. Хората си търсят вносители и предлагат ментета.А в повечето случаи не се занимават с вносители, а с по-големи търговци които продават масълцата. Нормално е когато едно масълце е хубаво да започне да се налага и да се търси на пазара. Лесен пример. Ти си вносител в София..и си продаваш по 5тона месечно на фирма "Х" във Варна. Тази фирма работи няколко години с теб и си взема истинско качествено масълце и го продава на клиентите...После обаче фирма "х" решава че като взема 5тона не е нужно ти да и ги продаваш, а ще си ги поръчва директно от Италия. Е да ама не са официални вносители, нямат договорите и цени и съответно не получават одобрение от жабарите. За това пък фирма "х" бързичко намира братята румънци,турци или дори българи(в София в орландовци имаше едно цехче, което преди правеше уникални тубички на кастрол) и започва да си зарежда от тях...В някои случаи изцяло от тях, а в други си прави едно миксче 50-50% според нейните си клиенти.
Та не мисля, че ми казваш нещо ново...та то на нашия пазар с всички де що има части и стоки е така!!!
Но тези твърдения никога не се отнасят за всички търговци на пазара. За това и не е редно да се каже "Все тая какво е всичко е боклук". Плюс това пазара си има естествен подбор, който си се грижи некоректните и фалшивите да изчезнат... Това еAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение.
Тамън викам и аз са облажих............
Па и манекенката ша са облажи....
Па и момчето ми е на чалъм и до нас в гаражчето ша го донесееееее.............
И ти ся майнЪ с тва мнение ма разубеди............
Лош си батеее......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Венци, ни му подбивай пазара на момчето, не видиш ли, че продааааа масалце по 2лв. л.
Тамън викам и аз са облажих............
Па и манекенката ша са облажи....
Па и момчето ми е на чалъм и до нас в гаражчето ша го донесееееее.............
И ти ся майнЪ с тва мнение ма разубеди............
Лош си батеее......
За теб,специално предложение ще направя,без пари ще ти го дам.Даже и лично ще и го сменя,на манекенката.Следващия път като се хакнеш пак пред нас на Коматевския възел,и едно рамо да я изтикаш към Надин,промоция!
Comment
-
Не знам за масло но има убава лютеница в Кауфланд......
иначе Кауфландсикте масла май са на тази фирма http://poweroil.de/Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:03.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеЗа теб,специално предложение ще направя,без пари ще ти го дам.Даже и лично ще и го сменя,на манекенката.Следващия път като се хакнеш пак пред нас на Коматевския възел,и едно рамо да я изтикаш към Надин,промоция!
И що не дойде да помогнеш на бутането, ми ма заобиколи и си подмина......
Ша напраааа компромис и ще си сменя маслото сам.....
Нема те натварвам толкоз мнооооо....
Венци, видели ся развали всичко, майна....
Ааааа и вземи си поправи малко данните, че тва Пловдив, Кичука............. Напрао е БАХТИ И РИЗИЛА...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
Ааааа и вземи си поправи малко данните, че тва Пловдив, Кичука............. Напрао е БАХТИ И РИЗИЛА...........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеКолега,тези класове където си ги изброил са доста ниски за нашите автомобили.Търси нещо с клас SM/SL
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНо тези твърдения никога не се отнасят за всички търговци на пазара. За това и не е редно да се каже "Все тая какво е всичко е боклук". Плюс това пазара си има естествен подбор, който си се грижи некоректните и фалшивите да изчезнат... Това еsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЗа съжаление тва се случи заради един такъФ кат теб, дет с гуми РЕГЕНЕРАТ си караше расовия автомобил и баш пред мен му са разпарцаливи гумичката..........
И що не дойде да помогнеш на бутането, ми ма заобиколи и си подмина......
Ша напраааа компромис и ще си сменя маслото сам.....
Нема те натварвам толкоз мнооооо....
Венци, видели ся развали всичко, майна....
Ааааа и вземи си поправи малко данните, че тва Пловдив, Кичука............. Напрао е БАХТИ И РИЗИЛА...........
Аз па що си мисля че ти му отне предимството на човека,а не гумите му бяха виновни?
Както и да е,само неможах да разбера защо си станал за резил?Щото живееш в Кичука или щото ти се иска да жавиееш а неможеш?
А на въпроса ти що съм те подминал?Ми щото тва си заслужил,другия път пак ще те подмина
Названието Кичука има много готина история,ако някой му е интересно ще я споделя.Иначе живея в Христо Ботев Юг
Comment
Comment