Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВА КАМЕРА ДО тр.ТЪРГОВИЩЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОВА КАМЕРА ДО тр.ТЪРГОВИЩЕ

На околовръстния път до гр.Търговище, 300м след ОМВ посока Варна до менат станцията от вчера 23.03. е поставена нова камера на КАТ. Камерата е насочена по посока Варна, снима в двете посоки. Ограничението на скоростат там е 60 км/ч, камерата в момента е настроена да снима над 85 км/ч. За първите 24 ч са направени над 120 снимки.
    ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!

Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщение
    На околовръстния път до гр.Търговище, 300м след ОМВ посока Варна до менат станцията от вчера 23.03. е поставена нова камера на КАТ. Камерата е насочена по посока Варна, снима в двете посоки. Ограничението на скоростат там е 60 км/ч, камерата в момента е настроена да снима над 85 км/ч. За първите 24 ч са направени над 120 снимки.
    ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!
    Все още се моля когато минах от там със 180 да не е снимала
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

до месец ще разбереш...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        до месец ще разбереш...
        Не е сигурно, аз разбрах след 7месеца!!!!!!!!!!
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!
          Мерси за информацията Сещам се къде е
          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Мерси

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
              Все още се моля когато минах от там със 180 да не е снимала
              С твоята кола няма как там да минеш със 180, ама из града карай по-полека, че с такива като теб стават катастрофите. А и твоите колеги ще ти намерят цаката да те махнат от работа... Така че умната..

Comment

С твоята кола няма как там да минеш със 180, ама из града карай по-полека, че с такива като теб стават катастрофите. А и твоите колеги ще ти намерят цаката да те махнат от работа... Така че умната..
                Качи се и ще ти покажа как от там минавам даже с малко над 180 ама ти ще ми плащаш снимчицата ако не си разбрал вече не съм с 1.4
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

Благодаря за инфото, отвреме навреме пътувам оттам ...

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                    Качи се и ще ти покажа как от там минавам даже с малко над 180 ама ти ще ми плащаш снимчицата ако не си разбрал вече не съм с 1.4

прочети внимателно останалото в поста ми...... това с каква кола си няма значение.....

Comment

прочети внимателно останалото в поста ми...... това с каква кола си няма значение.....
                      Както и да е ... да не оспамваме и тук разбрах те
                      sigpic

Comment

оказа се че има и НОВА КАМЕРА на бензиностанцията ШЕЛ-ШУМЕН. Камерата е същата като на Търговище (от новите) и е насочена в посока Варна, точно зад табелата с цените на горивата на входа на бензиностанцията. Снощи минах от там, щракна колата пред мен и по светкавицата я видях, иначе не се вижда. ВНИМАВАЙТЕ
                        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                        Lancia Ypsilon '02

Comment

камерата във Търговище щрака на 75км/ч предполагам и шуменската е такава
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            камерата във Търговище щрака на 75км/ч предполагам и шуменската е такава
                            Днес щрака на 75 утре може да щрака и на 63 ... затова най-добре покрей тях да се спазва ограничението за да е сиг. човек
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                              оказа се че има и НОВА КАМЕРА на бензиностанцията ШЕЛ-ШУМЕН. Камерата е същата като на Търговище (от новите) и е насочена в посока Варна, точно зад табелата с цените на горивата на входа на бензиностанцията. Снощи минах от там, щракна колата пред мен и по светкавицата я видях, иначе не се вижда. ВНИМАВАЙТЕ
                              Кой Шел? Този до Пени(по към Варна) или предния?
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                              X