Най-вероятно на 5-тия километър.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НОВА КАМЕРА ДО тр.ТЪРГОВИЩЕ
Collapse
X
-
За да не отварям нова тема, мога да допълна, че отпреди 1 седмица може би, на бензиностанция Ромпетрол в посока Враца - Мездра има сложена камера, която е настроена на 60 км/ч. Там където се намира има такова ограничение, поради това че там има 2 Ромпетрол-а и шоурум на Хюндай.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Благодаря за информацията !
Аз искам да споделя за камера,която се намира по пътя за Бургас (в с.Старо Оряхово).Поставена е преди кръстовището за Провадия ,насочена е в посока Варна.До колкото знам е от поне 6 месеца там.
Най-добре е да си спазвате ограниченията !“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от alvanovo Покажи съобщениеНа околовръстния път до гр.Търговище, 300м след ОМВ посока Варна до менат станцията от вчера 23.03. е поставена нова камера на КАТ. Камерата е насочена по посока Варна, снима в двете посоки. Ограничението на скоростат там е 60 км/ч, камерата в момента е настроена да снима над 85 км/ч. За първите 24 ч са направени над 120 снимки.
ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!
Не знам дали през деня се включва светкавицата ама на разсъмване добре светна
Странното е, че няма знак за камера преди това а на всички други камери по пътя имаше. Та си мисля дали не е работела тестово първите няколко дни.
Е, то скоро ще разбера де
Comment
Comment