Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Виновни са всички , които купуват очевидно крадени неща ! А тези в заложните къщи колкото и да ги биеш ще им е малко !
    На предишната кола ми бяха разбили ключалката като се има предвид , че може да се отвори с "тел" за секунди ...
    И после бяха взели касетофона , въпреки че панела никога не го оставях в колата. Напротив - винаги като си заключвах колата демонстративно си подмятах панела на касетофона от едната в другата ръка - да видят "съгледвачите" че панела не е в колата ! Та аз имам свидетел , че колата ми я е разбил таксиметров шофьор. Не само наркоманите са мизерниците, имайте го предвид. На полицията и беше през ****. Не съм и очаквал друго .
    Аз панела го дадох на застрахователите ( имах каско ) а те ми дадоха 75% от парите , които струва целия cd-player. Е за бравата почти нищо не ми дадоха но пък нея я поправих с двукомпонентна епоксидна смола и стана по-здрава от преди ...
    Ама това да ти крадат акумулатора ! За да се махне моят трябва да се свали въздуховода първо. Само като си представя каква мизерия могат да ми направят ми става лошо.
    ...

Comment

Вчера и моята един наркоман я оглежда докато товарех багаж. Бях отворил вратите и точно зад гърба ми уж говори по телефона на висок тон и в същото време гледа вътре какво има за чопане, а компанията му 10-ина човека на 10м се събрали и като невменяеми се хилят.
      ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Вече ми хрумна идея за нов бизнес-секретни болтове за акумулатори.
        Веднъж на един приятел му откраднаха касетофона и после се качихме в едно такси и го видяхме монтиран вътре,не можеше да се обърка,беше с едни лепенки.И си го измъкнахме барабар с жиците, като слизахме,онзи само се оправдаваше ,че го купил,но не протестира много,защото сме високи
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Вече ми хрумна идея за нов бизнес-секретни болтове за акумулатори.
          Веднъж на един приятел му откраднаха касетофона и после се качихме в едно такси и го видяхме монтиран вътре,не можеше да се обърка,беше с едни лепенки.И си го измъкнахме барабар с жиците, като слизахме,онзи само се оправдаваше ,че го купил,но не протестира много,защото сме високи

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vandamm Покажи съобщение
            Здравейте колеги, студент съм във Варна и сутринта в 11 ч. имах курс по английски ,но както тръгнах да си отключвам колата видях ,че вече беше "отключена".Доста неприятно нещо, откраднали са ми СД-то и новият ми акумулатор . Веднага се обадих в полицията, дойдоха следователи ,опитаха се да вземат някъкви отпечатъци и след това ме взеха във Второ райнно .Там съставиха нещо като жалба,описаха нещата ,които са ми откраднати и ми казаха ,че ако има нещо ще ми се обадят.
            За щастие поне документите в жабката ми стояха , също така и някой работи в багажника бяха просто разхвърляни .Не знам какво да кажа, направо ми дойде като гръм от ясно небе , не го пожелавам на никой
            Първия път е гадно. После се свиква. След 3-тия не ти прави впечатление- псуваш, качваш се и заминаваш, без дори да си помислиш да викнеш полиция.
            Lexus IS200

Comment

Колегии вече съм с нов акумулатор,надявам се да не си го харесат и него , мисля и аларма по нататък . Ами какво да ви кажа, пазете се до колкото е възможно ,че откакто се постопли са зачестили кражбите и доста хора изревеха .

Comment

Панела от години си го вземам заедно с мен даже и
                радар детектора като слизам от колата и не ходя в къщи даже го държа в ръцете за да може бъдещия крадец да види, че нищо не остава в колата.

В университета като ходя в някой от джобовете е завряно ЦД-то и вече като влезна навътре крия радар детектора да не ми се смеят хората ама в момента на излизане от колата не е така.

Аз преди две години зимата си бях зарязал 155-цата в студентски с полу затворена задна врата за над седмица и не си бях там. Като се прибрах и отидох до колата задната седалка беше пълна със сняг от не добре затворената врата и за мой късмет никой нищо не беше пипнал направо
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Сутринта в дъжда слизам в колата, пийвам кафенце и тъкмо да тръгна - А!НЕМА ГИ! Откраднали ми чистачките ЗЕМЯТА ДА ГИ ИЗДЕ!!!На кой дришльо му се посвидиха 15лв ръчичките да му окапат!Не ми е за тях, ама сега все на тръни ше съм или пак да ги свалям всеки път като 97-ма...заеби...
                  Alfa 156
                  ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                    Сутринта в дъжда слизам в колата, пийвам кафенце и тъкмо да тръгна - А!НЕМА ГИ! Откраднали ми чистачките ЗЕМЯТА ДА ГИ ИЗДЕ!!!На кой дришльо му се посвидиха 15лв ръчичките да му окапат!Не ми е за тях, ама сега все на тръни ше съм или пак да ги свалям всеки път като 97-ма...заеби...
                    Купуваш едни от Кауфланд за по 3лв и , все пак е криза като немогат да си ги купят ги цапцаросват те такива сигурно ползват и презервативи втора употреба перат и ги сушат като чорапи

sigpic

Comment

Спокойно колега свиквай с тея неща я чистачки ,я плейър , я акумулатор...катализатор .Аз претръпнах вече , каквото ми е писано .

ПС: В неделя срещнах един познат в Бургас ,купил си нова колица човека и пихме по кафе да се видим.Тръгнахме после да му видя колата и гледам,същото плеърче като моето ...бил си го купил за 20 лв от някакъв

Comment

Спокойно колега свиквай с тея неща я чистачки ,я плейър , я акумулатор...катализатор .Аз претръпнах вече , каквото ми е писано .

ПС: В неделя срещнах един познат в Бургас ,купил си нова колица човека и пихме по кафе да се видим.Тръгнахме после да му видя колата и гледам,същото плеърче като моето ...бил си го купил за 20 лв от някакъв

Сори ама не се сдържах
                        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Преди една седмица и моята я тарашиха...
                          счупено стъкло на шофьорска врата.
                          Всичко беше извадено от жабката - имам доволно боклуци, проверили са ми и документите ..
                          И накрая са ми взели старите очила.
                          На кой ще ги продадат "наркоманите" - дали и 5лв могат да им вземат
                          Само дето на мен масрафа ми беше 140лв, че и кобраджиите ми счупиха машинката на вратата, както и пласмасата на ел. управлението. (деба и некадърниците)
                          за чистачки - 3 пъти са ми ги крали, имам си вече 2 резервни комплекта в багажника, естествено от 2-3лв
                          ALFA 156 1.9JTD '98
                          ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Сутринта в дъжда слизам в колата, пийвам кафенце и тъкмо да тръгна - А!НЕМА ГИ! Откраднали ми чистачките ЗЕМЯТА ДА ГИ ИЗДЕ!!!
                            ...
                            Тейната мама... На един авер му свили в един дъжд само едната, кво ли си викат, дай да делим по братски, обаче после като подкарал /по прабългарски/ с едната вдигната, та да чисти само другата, та да вземе да си вдигне капака някъде и чистачката пада, та спраска стъклото! Вика после - "абе мама им да ..." абе като ше крадеш, вземай и двете бе! Сега заради една чистачка останах и без стъкло..."
                            ...
                            Абе още като зачетох темата си викам, ако няма пръст и някой негов колега... Я помисли и върху това.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Два пъти ми крадяха акумулатора на третия спах в колата ! :Д
                              156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
                                Два пъти ми крадяха акумулатора на третия спах в колата ! :Д
                                Сам ли спа.... или добре?)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X