Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Сам ли спа.... или добре?)
    Как сам бре???
    С акумулатора под мишница
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Как сам бре???
      За да има ток за вибратора)
      ...тия младите само на техниката разчитат)..а ние едно време с голи ръце оправяхме нещата)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Как сам бре???
        Хахахахаххаха

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        За да има ток за вибратора)
        ...тия младите само на техниката разчитат)..а ние едно време с голи ръце оправяхме нещата)
        Така е Бобка времената се менят,старите пушки засичат,младите не пропускат. ХахахХАХахХАХа
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Да използвам темата,въпреки че в случая трябва да се казва-Май ще разбият колата ми.
          Преди един час случайно погледнах през прозореца и съзрях един тип с качулка да се върти около колата.Застоя огледа я,сложи си крака на задната гума и погледна задния джам,като го докосна с ръка.
          Слезнах долу,оказа се че и комшията го видял.Каза ми че нещо я маркирал на стъклото и го познава-бил някакъв кокошкар залавян неведнъж да краде коли.
          Махнах акумолатора и СиДито и друго за крадене няма.
          Погледнах с фенер,но нямаше нищо по колата.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
            Да използвам темата,въпреки че в случая трябва да се казва-Май ще разбият колата ми.
            Преди един час случайно погледнах през прозореца и съзрях един тип с качулка да се върти около колата.Застоя огледа я,сложи си крака на задната гума и погледна задния джам,като го докосна с ръка.
            Слезнах долу,оказа се че и комшията го видял.Каза ми че нещо я маркирал на стъклото и го познава-бил някакъв кокошкар залавян неведнъж да краде коли.
            Махнах акумолатора и СиДито и друго за крадене няма.
            Погледнах с фенер,но нямаше нищо по колата.
            Аз бих си направил един термос кафе и с бухалката да го причакам наблизо, да го питам какво си е харесал...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Това е идеалния вариянт,да го посрещна,ама какъвто съм бияч

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Аз бих си направил един термос кафе и с бухалката да го причакам наблизо, да го питам какво си е харесал...
                и му счупи лявата капачка- да не може да натиска съединителя.

дано не се стига до саморазправа и да не пипат колата, може ли всеки ден да качваш и сваляш акумулатора
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Нащрек...скоро се опитах да ми крадат зимните гуми...ако пипна някой да краде нещо от колата ми...ще го бия,,,после ще го ч*кам докато започне да ме обича...срама остава...синините избледняват!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    Или мастика, таратор и въздушната пушка с оптиката.Аз така една вечер дебнах един съсел и накрая го взех с един изстрел
                    Alfa 156
                    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Нащрек...скоро се опитах да ми крадат зимните гуми...
                      Преди 2 дни гледах едно пежо във Варна в Левски, едни големи камъни в средата и колата на кантар и няма ни една джанта, заминало всичко барабар с гумите. Луда работа, направо трябва да се върне сеченето на ръце, може и топките да им се подкъсяват, та да не се въдят.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Точно след Коледа...на 26 се събуждам...и намирам колата с отвити болтове на 4-рите джанти... един болт на едната липсваше...задните бяха само оттегнати...и се бях прибрал 02:00ч сутринта... Да го бях спипал...алармата ли се е включила..но е спасила гумите!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

За справка-никакъв не дойде,нищо й няма на колата.
                          Ето за това човек трябва да си живее в къща с двор и гараж.

Comment

Една сутрин тръгвам за работа, паля и гледам стрелката на бензина с едно деление по-малко. Когато огледах колата забелязах, че капачето на резервоара е отворено, а капачката на земята. Мизерниците са успели да източат до половината на резервоара. Не знам колко низшо същество трябва да си, за да крадеш гориво.
                            На комшията пък му свалиха катализатора. Очаквам скоро и чистачки пак да почнат да крадат и направо обратно в 90-те.
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Никога не свалям панела на радио-диска, често си забравям колата отключена, редовно забравям якета и раници по задната седалка, често я спирам далеч от входа и дори в разни тъмни улички където съседите треперят да спрат и умират от необходимост да си паркират, таралясниците почти вътре във входа с осем монтирани аларми.
                              Нямам и аларма на колата.
                              5 години алфата никой никога не я е пипнал, 5 години предишната кола никой, никога не я е пипал.
                              Не казвам, че никога няма да ми се случи, ама не виждам никаква драма в случилото се.
                              Тези хора са те познавали, най-вероятно живеят някъде около теб.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Народа е гладен,като няма ко да яде краде ,нее правилно ама дзржавата е виновна,и каде са полицаите нали обикалят или пари нямат zа гориво
                                Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Working...
                                X