Известие

Collapse
No announcement yet.

Самозащита в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знам дали да се нарека късметлия, но за 15 години без някой месец зад волана не съм имал дори един случай, когато да се наложи да вляза във физическа саморазправа, а до неотдавна бях доста сприхав шофьор и се държах доста предизвикателно - сечал съм пътя, 'преследвал' съм разни дето мен са ме засекли и други подобни простотии. Естествено, че сега ми е тъпо като се сетя какви съм ги вършил, защото си давам сметка колко смешно е изглеждало отстрани. В един момент си казах 'стоп' и от известно време насам се опитвам да прилагам т.нар. 'аnger management' - въобще не се впрягам на нито един идиот на пътя. Почти винаги давам път, отстъпвам и което е най-важното не ми е проблем да го правя.

Препоръчвам на всеки да опита поне
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Мдам и аз съм май така гледам да не се заяждам пускам хората не надувам клаксона когато на някой му закасне жигулката пред мен ( щото не ми работи де) но без майтап забелязал съм колкото по добре се държиш на улиците рано или късно почваш да забелязваш и другите как те пускат Идеята не е да си нося пищофа и да го вадя на секи просто за секи случай не вярвам да го извадя на няко само щото ме е засякъл ...
      TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от duvi
        Мдам и аз съм май така гледам да не се заяждам пускам хората не надувам клаксона когато на някой му закасне жигулката пред мен ( щото не ми работи де) но без майтап забелязал съм колкото по добре се държиш на улиците рано или късно почваш да забелязваш и другите как те пускат Идеята не е да си нося пищофа и да го вадя на секи просто за секи случай не вярвам да го извадя на няко само щото ме е засякъл ...
        Тва е пълна глупост мен никой не ме пуска дори и да съм примерен/аз повече от 2 дена не мога/ и затва си ги храним сериозно
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от pent
          Първоначално публикувано от Little
          Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...
          не е към мен, ама не мога да не се намеся . колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

това е накратко !
          Aз ако съм черноглед пък мога да си представя и друго - без патлак те пребиват - имаш патлак вадиш го - отсрешния и той го вади и кво става за едно засичане. Е няма да си пребит - вариянт едно - ранен си от огнестрелно оръжие, вариянт две - ти си ранил някого и плащаш яко, вариянт три - УБИЛ си някого - вариянт 4-ри при него няма да ти пука - ти си вече мъртъв - щото другия лошо те е уцелил. - и това за едно засичане. малко ламарина или за 2 минути бързане да стигнеш по бързо и нерви, че те е засякъл.
          П.П. Петко, моля те не си купувай пистолет за колата- бързо избухваш
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е не казвам, че съм Топ колтурен шофер... когато ми пуши на главо немислим ко прайм има дни дето ми идва и сам да се напсувам )
            TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

???? ?????, ????????? ??? ???? ?? ?????? ?????? ??????? ?? ?????? ? "??-????????, ???-?????????, ?????-????????????"
              ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??? ???????
              ________
              FORD EUCD PLATFORM HISTORY
              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:25.
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

само да не попаднете на нещо такова,че ще стане престрелката http://www.metacafe.com/watch/57756/granny_and_her_gun/
                http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  и затва си ги храним сериозно
                  И аз съм тей , само дето малката като я питали какво е "Цървул" щото казала на дядо си така и то хлапето взело да нарежда: ами такъв дето кара бавно , пречка се, изпреварва и спира на тати пред гаража
                  97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                    Първоначално публикувано от Mury
                    и затва си ги храним сериозно
                    И аз съм тей , само дето малката като я питали какво е "Цървул" щото казала на дядо си така и то хлапето взело да нарежда: ами такъв дето кара бавно , пречка се, изпреварва и спира на тати пред гаража
                    аааа не
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Но от друга страна се чудя Бат'Вас ако (да не дава Господ) го челосат тумба афектирали педераСи (без 'Т'), то за колко време ще изприпка до битака в търсене на M@каp0в...
                      не е към мен, ама не мога да не се намеся . колега Little, просто не мислиш за това. не трябва да имаш нагласата от типа 'ами какво би станало ако'... това е част от цяла концепция за позитивен поглед на живота. реалността е друго нещо, тя е неизбежна, но най-лошото което може да ти се случи, не ти дава право да си черноглед с черногледството си правиш лоша услуга на себе си и на хората около теб.

това е накратко

Поздрави на всички!
                      Леле к'ва стана тя, а аз иначе се занасях по темата (и в трите абзаца). А за БатВас съм сигурен че нема да си вземе пищоф, той дори нема и да нахрани "колегата" колкото и кофти да се е почувствал. Тук се сещам, че аз бая попържам...
                      Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Walter 9 mm - неизползван никога досега.Даже не съм го изваждал.
                        Понякога пренасям важни неща, за които трябва сигурност.
                        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

[quote=santo_traficante]
                          Първоначално публикувано от sharky
                          Първоначално публикувано от "santo_traficante":344usq4s

Има си цивилизационен начин на решаване на всичко.
                          повярвай ми има случаи когато не става тая работа има едни момчета дето се изявяват като "мутри" ли там нещо с тея няма оправия....... но си има лек за всичко
                          нема такова нещо - вариант 1 прават се на мутри, ама не са - начи ако не тръгнеш ти да се биеш, нищо нема да стане. вариант 2 - мутри са - пребиват те и толскова виж колко е просто
                          бате преживял съм няколко опита за грбеж и ти казвам че има начин и че мутрите са ербапи но като му забода железото в муцуната и друга песен пее знаете как е в наща държава съд мъд!къв съд ми разправяте? колко съм се занимавал и съм им ги карал а те ги пускат а аз балъка ходя по съдлища да се разправям от много време ако хвана някой "наказвам" го на тъмно пък нека ме съди колко иска боли ме и да видим какво ше ми вземе?ако някой ми дойде да се разправя нещо на пътя да ми слиза да се бие....жална му майка после да ме съди колко иска... [/quote:344usq4s]

За съжаление си прав едно време казваха ''удари ми шамар да си купя телевизор'' да ама бой и е..........е не се връщат
                          За това нека е в мен ане некой идиот да ме размаже от бой някъде.
                          В България хората са все още едно стъпало по надолу по стълбицата на Дарвин от тези в цивилизацията
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky

За съжаление си прав едно време казваха ''удари ми шамар да си купя телевизор'' да ама бой и е..........е не се връщат
                            В България хората са все още едно стъпало по надолу по стълбицата на Дарвин от тези в цивилизацията
                            Ами и у америка не са много по-напред - в центъра на ЛА щяха да ме бият едни такива чернички, че и искаха колата да чупят
                            '05 166 V6
                            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                              Първоначално публикувано от Lucky

Ами и у америка не са много по-напред - в центъра на ЛА щяха да ме бият едни такива чернички, че и искаха колата да чупят
                              Мангала си е мангал където и да си (без да изпадаме в подробности,че не всички черни,араби и тн са тъпи копелата,тва го знам) Ама в Америка не само черните са проблема,проблема е,че от "мирните" държави имат най-много убити от огнестрелно оръжие от където и да е другаде,защото всеки втори има и защото мислят по същия начин. Ако в България продължаваме да излизаме от вкъщи с нагласата,че някъде ,някой може да е по голям или по-добре въоръжен и може да ни се случи нещо до никъде няма да стигнем.Ще се оправим някой ден...
                              http://www.thegamefactory.fr/

Comment

аз в колата нямам нищо, ама нищо, дори стъргалка, м че аз парцал нямам, но имам 10-20 плюшени играчки, то и те могат да подействат в моя защита, предполагам, че повечето хора си мислят "тая не е добре" и ще стоят далеч от мен
                                Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Working...
                                X