Аз съм млад шофер, нямам много километри съответно и много конфликтни ситояции. Допреди 1-2 години бях мнго по нервен и много се товарих като ме засичат. Сега даже ми е забавно като гледам "бързаците" в какви ситоации и филми се вкарват. За мен съм решил че е по-добре да ги пускам и по принцип съм толерантен на пътя.Това не ми пречи да карам бързо понякога.
За самозащитата ... ми аз имам един газов пистолет 1100 гр желязо. Не съм го купил за самозащита него нося в себеси по улиците. Смятам и да не го качвам в колата "създаля на проблемите". Ползвам го за фоерверки.
Не бих стрелял по човек дай боже да не се стига до там, предпочитам ако се стигне до там да го цапна по главата с пищова, смятам че по би го заболяло.
За самозащитата ... ми аз имам един газов пистолет 1100 гр желязо. Не съм го купил за самозащита него нося в себеси по улиците. Смятам и да не го качвам в колата "създаля на проблемите". Ползвам го за фоерверки.
Не бих стрелял по човек дай боже да не се стига до там, предпочитам ако се стигне до там да го цапна по главата с пищова, смятам че по би го заболяло.
Comment