Ако фаровете на ГТ-то бяха като на 156 външният фейслифт бих казах спокойно ГТ , но в тоя им вид спрени от проиводство ще избера Брерата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дизайн GT vs дизайн Brera....
Collapse
X
-
В Монтана има една 145-ца с орязани стопове на 5-тата врата....винаги съм се дразнил като я видя/баси осакатяването/.....не мина известно време,гледам същото напрайли и жабарите.....викам си тия ,къде го видяха тоя нашия,че и го пуснали в производство.....
...а фарове и предница също пълен Шит.
Надявам се колегите притежаващи Гт-та,не се обидят.....на живо колата изглежда в пъти по-добре,НО Брерата ,кърти бе хора.........тва е се едно да сравняваш пернишката миска с манекенка на Виктория Сикрет.......156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеВ Монтана има една 145-ца с орязани стопове на 5-тата врата....винаги съм се дразнил като я видя/баси осакатяването/.....не мина известно време,гледам същото напрайли и жабарите.....викам си тия ,къде го видяха тоя нашия,че и го пуснали в производство.....
...а фарове и предница също пълен Шит.
Надявам се колегите притежаващи Гт-та,не се обидят.....на живо колата изглежда в пъти по-добре,НО Брерата ,кърти бе хора.........тва е се едно да сравняваш пернишката миска с манекенка на Виктория Сикрет......."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеАбе човек,сравнявам 147/по-скоро 156/ с ГТ и 159 с брера,не 147 с 159!!!
Гт си е претапицирано 147, интериорно еднакво... Беше в кръга на майтапа...ма явно не всеки го схваща...както и да е....
п.с. Аз винаги съм харесвал жребчета, 10 годишна кобила не ми се яздиsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Защо мислиш така?
Ако трябва да избирам между чисто ново 'GT' или чисто нова 'Brera', почти със сигурност бих избрал GT, но подчертавам, че конкретния ми избор няма да бъде продиктуван само от дизайна, а например от възможността да получа красив и истински Алфов 3.2-литров двигател в 'GT'-то
Без да се отклонявам от темата - избирам чисто ново 'GT'sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИстината е, че ако дадат избор на всеки едно ГТ или брера....никой няма да се замисли да вземе брерата, но тука си чешем езиците..
В Брерата някак си си представям жена ми по добре да стои, не знам защо"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Не Ви вярвам...
На женати ще и стой една брера добре, може би защото на един красив италиански автомобил, му отива повече една красива жена, отколкото брадясъл мъж
Ако ви дават Гт или Брера, без избор модификации, двигател, без право да я продадеш, а да си я караш.
Кое ще изберете, и си кажете честно на сърцето.
Брерата е красива кола. Аз лично никога не бих си купил Гт, не ме кефи "преоблечената" 147-ца. Идеята не ми понася.
Докато това красиво расово животно, от което лъха страст, мъжественост, сила, агресивност...нещо се разчувствахsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
В интерес на истината, нито Брерата нито ГТ-то са расови.
Мелези са и двете, а на някой може и на мутанти да му приличат.
Ако говорим САМО за дизайн, каквото е и условието на темата, няма смисъл да се надцакваме със снимки и доводи - просто всеки с вкуса си.
А иначе ще сложа едни "снимки" на несъществуваща и нереална Брера, ей така- за кеф. Enjoy!
Last edited by bager; d.m.y г., 12:55.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
ГТ разбира се! Не казвам че Брерата е грозна кола, но задницата и с тия стопове просто разваля впечатлението, както и прекалено големият преден надвес - в профил изглежда несъразмерно. ГТ-то е много по-изпипано в дизайнерско отношение и всичко си му е на място.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеГТ разбира се! Не казвам че Брерата е грозна кола, но задницата и с тия стопове просто разваля впечатлението, както и прекалено големият преден надвес - в профил изглежда несъразмерно. ГТ-то е много по-изпипано в дизайнерско отношение и всичко си му е на място.
Я малко снимки ---> Цък156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
Comment