Известие

Collapse
No announcement yet.

"културизъм"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

както каза ти, колега, приоритети. Моля те, не натрапвай мнението си. Не може да наричаш някого мъхльо само заради това, че не е мускулест.

Приятни разговори с интелигентни хора _на маса_ за мен са с по-висок приоритет от търмъчене във фитнеса.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от pent
      аа да сега се сетих като прочетох мания е тази ваша зала

а за храни и добавки... проблема е че в БГ навлязоха скоро... качествените говоря. а те пък за ниския ни стандарт са на доста висока цена, и не всеки инвестира качествено
      Ами има начини да се набавят на по-добри цени, всичко...
      А и не трябва да се четат масовите издания там доста глупости се втълпяват на хората,но има добри автори по света и има доста неща за четене.
      Но истината че както с всичко в живота, образованието му е майката.
      Аз съм магистър Инж. по образование и винаги математиката ми е била силата и страстта, но в стремежа си да коригирам себе си в посока която ми харесва чета за биологиа и химия (на тялото) честно да ти кажа има няма поне 2 часа на ден от години, просто ми е вълнуващо да знам неща...... за СЕБЕ си.... тая наука е от най-хубавите защото пряко касае Тялото ни....
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

По тая логика аз съм мухльо - защото не тренирам.

Е, ходя на народни танци сега - доста изморяват. Повече отколкото като бягах на стадиона по 4-5 километра
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е, не е толкова елементарно, Васе
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            който пие зло не мисли ако ме разбирате правилно
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
              Е да ама аз съм от тея дето не намират време да ходят на зала, а за пииване и хапване намирам време
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Аз разбирам Пропър какво иска да каже и не мисля че натрапва на някого нещоВ крайна сметка всеки си избира как да изглежда,как да живее и на какво да се радваТова,че някой има хубаво тяло,не го прави повече човек от останалите,нито го прави по-добър!
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

именно
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Не - лошото е ,че е прав донякъде и аз осъзнавам слабоста на волята си и факта, че постоянно си намирам оправдания за да не отида на зала

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                      ...Не може да наричаш някого мъхльо само заради това, че не е мускулест..quote]

"Мъхльо" не, но МУХЛЬО да и не защото не е мускулест (не всеки трябва да е), а защото не прави нищо за себе си и лансира невежеството си за довод.....

Приятни разговори с интелигентни хора _на маса_ за мен са с по-висок приоритет от търмъчене във фитнеса.
                      О това е довод пред който трябва да се кланяме.Всеки който го оспори по дефиниция трябва да е Не интелигентен така ли...... моля те.....

НЕ натрапвам нищо и дори ще спра да пиша по темата, защото няма смисъл.. Мислех че споделянето на мнение не е натрапване. Давах само пример с "мухльото".

Аз казах че просто интелигентния човек прави и двете... и не търси ОПРАВДАНИЯ за нещата които не свъшва,а търси РЕШЕНИЯ за тях...... но ако иска.

Темата не е само за фитнеса (културизма) темата е за живота.Или искаш и ПРАВИШ нещо или намираш оправдание да не го направиш.

Извинявай ако съм те засегнал, ще се въздържам да пиша по тази тема.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        По тая логика аз съм мухльо - защото не тренирам.

Е, ходя на народни танци сега - доста изморяват. Повече отколкото като бягах на стадиона по 4-5 километра
                        ЕЙЙЙ Мухльо е този който винаги си намира извинения да НЕ свърши работата ( в случая да се погрижи за себе си) а не този който не тренира! Говорех принципно за оправданията които си намираме за да си оставаме това което сме и да ни мързи да се развиваме...

Comment

да наричаш някого мУхльо (много е важно да не направя печатна грешка) заради убеждение, различно от твоето, си е чисто натрапване.
                          Оф, айде верно да приключваме със спора, щото се изнервям.
                          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Е, ходя на народни танци сега - доста изморяват.
                            Верно ли бе Васе Трябва да ме научиш,че аз мога само право хоро и то с доста фантазия в стъпките
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

да наричаш някого мУхльо (много е важно да не направя печатна грешка) заради убеждение, различно от твоето, си е чисто натрапване.
                              Оф, айде верно да приключваме със спора, щото се изнервям.
                              бате прочети първо кво съм казал и после ако искаш можеш да ме упрекнеш......

Ти си супер просто... Се едно ако нарека крадеца крадец, да кажешче си натрапвам мнението понеже е различно от неговото гив ми Ъ брейк

Всичко беше исказано Хипотетично и за подхода в живота,а фитнеса беше само темата на разговора ни.

Сори. Приеми темата за приключила. И наздраве

Comment

може ли компромисен вариант да предложа?

закупувате си вила и си правите 1 декар цветна градина:

- иска яко копане и то редовно - чист фитнес
                                - иска акъл - иначе цветята умират бързичко
                                - идеална е за терен за партита/бими мири етц

и мога да се сетя за още няклоко неща
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X