Известие

Collapse
No announcement yet.

"културизъм"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от xidra
    ...тая година завършва живее в надежда....
    Научи къде учи и ако ти е много зор може да поразучим
    sigpic

Comment

• тая тема как тръгна, докъде стигна
      alfa 164 t.s ex
      tipo 2,0 16v turbo ex
      opel astra amnesia ex
      megane 2 ex
      alfa 159 jtd ех
      audi A6/S TQ 330+
      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от 1912
        тая тема как тръгна, докъде стигна
        незнам дали забеляза как как като стана дума за секс.... всички изведнъж зеха да спортуват тва онова, редовни даже, изобретателни издържливи хехеххе
        а аз днеска си преебах задно дясно рамо и сега съм с пликче лед в ръка на стола... ама и тва го има..
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
          Първоначално публикувано от xidra
          Ем тя учи в моито даскало (спортното на Левски) така че разучаваите си вие :P
          Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
          Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
          Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

• Първоначално публикувано от xidra
            Първоначално публикувано от Kuku
            Първоначално публикувано от xidra
            Ем тя учи в моито даскало (спортното на Левски) така че разучаваите си вие :P
            Е, па аз заради тебе бре - на мен за чий ми е
            sigpic

Comment

• Ето да видите аз в каква "култова"зала ходя понякога
              Това е само един от надписите,които са сложени по стените

Когато пак ида там ще снимам с другите
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• този Кристиян да не "ухае" като Пеньо от ВВ3?
                малиииии кви хора има

Comment

• Първоначално публикувано от proper
                  този Кристиян да не "ухае" като Пеньо от ВВ3?
                  Даже не го знам кой е,ама явно ще да е от серт реколта аромата му

Първоначално публикувано от proper
                  малиииии кви хора има
                  в тая зала можеш да получиш крампи от смях,ако видиш кви има

Ето още един надпис
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• хубавото е (ако има такова), че вероятно залата е такава в която наистина има трениращи (предполагам), защото те са по-принцип така по-хадкор и леко занемарени и грубички ... или както невежите им казват "силачи", които са наистина единствените истински трениращи... другите са по залите с "плазмите" (не че има лошо в тях) и се занимават с други неща седят девойки по цял ден на "колелото" и зяпа кой с ква кола идва и после се впуска в "правилната посока"

П.С. една позната ми разказа за няква мацка в съблекалнята (наистина пък с перфектно тяло била), която имала татуировка на дупето (основата на гърба на която пишело "RICH MEN HUNTER".... xexexee

Comment

• Той автора си го е казал:

Gold Digger

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

...(наистина пък с перфектно тяло била)...
                        Цици ? Само с тяло не става и цици требат
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

• E, аз тогава мога ли да ги прецакам - да наобиколя залите с на колегата бавареца(на за друго ама на стара алфа на кълват)
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

хубавото е (ако има такова), че вероятно залата е такава в която наистина има трениращи (предполагам)
                            Класическа хард кор билдерска зала Определено всички там тренират яко

Първоначално публикувано от proper
                            "RICH MEN HUNTER".... xexexee
                            Поне е искрена мацката

Първоначално публикувано от Naso

Цици ? Само с тяло не става и цици требат
                            За 4000-5000 еуро можеш да си направиш по 500кубика едната ако искаш

Първоначално публикувано от BatVas
                            да наобиколя залите с на колегата бавареца
                            Е тогава ще си още по-секси
                            П.П.
                            така се залагат капани за младо агнешко

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
                              E, аз тогава мога ли да ги прецакам - да наобиколя залите с на колегата бавареца(на за друго ама на стара алфа на кълват)
                              Васкоо... не че не минава номера пред някоя по-нова в бранша, но ако знаеш кви мацки има..... знаят сигурно коя кола на кой е в София, кой кара колата на шефа си само и се праи, кой с къв бизнес се занимава....... разузнаването пасти да яде няма майтап..... аз съм чувал за една която проверила в фирмено отделение дали наистина "обекта" притежава споменати от него фирми....... нещата са сериозни човече.... добре че сме красиви и симпатични и ни връзва още на чар, ама после .... мъка

Comment

• Aз затова ще подметна само , че се крия и всичко държа чрез офшорки - нека проверява
                                Абе пука ми - те пък тея ако си мислят, че ей така могат да вържат богат човек - много се лъжат. Е може да им даде да живеят в някакъв апартамент, да им даде да карат известно време скъпа кола и като му омръзнат- просто ги циба и дава колата и апартамента на следващата - просто да считат тези екстри като служебни, докато са на "служба"
                                Те не можаха да разберат, че мъжете и да се правят на глупави - много добре знаят за кво иде реч- а тези мъже които се вързват найстина и не разбират, явно не са много умни и скоро няма и да останат богати Знам за такъв случай - красавица се жени за супер грозен и богат(ама и тъп) той после така обедня, че сега мацката се вози в москвич алеко, ама вече с две деца няма къде да ходи, а оня си е още по грозен , дебел и забравих да кажа и много по дърт. Така , че ако искат да проучват и със сателит - те щом така подхождат няма да стигнат далече
                                Ама аз нямам нищо против тях - може пък някой ден като стана по стар и богат да си "напазарувам"
                                Ама за сега си оставам романтик - не може да не намеря свястна и хубава, все трябва да има такава
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X