Известие

Collapse
No announcement yet.

от Англия до България с кола!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тези 240 евро за какво се плащат точно?[/QUOTE]

За зелена карта,това е вид международна застраховка и се плаща само в Сърбия защото не е в Европейският съюз.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Знам какво е Зелена Карта, просто никога не съм плащал толкова за такава, та ми стана чудно.
      Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Защото са две коли.Алфата и бус,затова ги смятам толкова.

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
          В Германия в момента в който слезеш от магистралата и бенза става с 10 цента по евтин, оглеждай се за бензиностанции извън магистралата.......

Заредил съм се с 3 туби по 25 литра и ще зареждам до дупка само в Люксембург и Унгария,там дизелът е по евтин с до 50 цента отколкото навсякъде другаде по маршрута.
          Колега ,какво ще търсиш в Люксембург?
          Най прекият път е през австрия-словения-хърватска-сърбия... ама и там работа нямаш ,че винетките саааа ,свят да ти се завие. Карай по маршрута който Ферариста ти даде ,няма да сбъркаш. А в Румъния няма нужда да минаваш през Букурещ ,има си отбивка за Гюргево по магистралата преди Букурещ ,от там Русе ,Търново ,Хаинбоаз-а и си в Сливен. Не минавай през Тимишоара и Видин ,ферибота е доста скъп.
          Ааа и навигацията я хвърляй в багажника ,намери си навигатор с хубава карта на европа и газ ,това GPS-а е най голямата глупост измисляна някога ,ако объркаш пътя и влезнеш в някой град ,върши идеална работа да излезнеш от там ,но на дълъг път ,просто по добре да нямаш такава нестабилна и глупава техника в колата...
          Last edited by mochko1; d.m.y г., 03:15.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Така,прибрах се по маршрутите на Ферарист и Stelt,и всичко мина гладко и бързо,Огромни благодарности!!!
            Само полицаите в Румъния са по всякаква критика,цял роман мога да напиша,добре че се разминавах с по 3-4 евра.Само ще кажа че когато ме спряха още първият път не ми поискаха никакви документи а направо ме питаха:Пари за кафенце имаш ли?
            Когато и последният ме попита същото направо му се развиках че за него не останаха евра,а той ми отговаря:
            Няма проблем,другият път!!!
            Тотален шок!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
              Колега ,какво ще търсиш в Люксембург?
              Най прекият път е през австрия-словения-хърватска-сърбия... ама и там работа нямаш ,че винетките саааа ,свят да ти се завие. Карай по маршрута който Ферариста ти даде ,няма да сбъркаш. А в Румъния няма нужда да минаваш през Букурещ ,има си отбивка за Гюргево по магистралата преди Букурещ ,от там Русе ,Търново ,Хаинбоаз-а и си в Сливен. Не минавай през Тимишоара и Видин ,ферибота е доста скъп.
              Ааа и навигацията я хвърляй в багажника ,намери си навигатор с хубава карта на европа и газ ,това GPS-а е най голямата глупост измисляна някога ,ако объркаш пътя и влезнеш в някой град ,върши идеална работа да излезнеш от там ,но на дълъг път ,просто по добре да нямаш такава нестабилна и глупава техника в колата...
              Тука не съм съгласен колега, стига да можеш да работиш с гпс-а и да внимаваш, а не само да слушаш кво ти приказва си е много удобно и лесно. Аз от България си настроих маршрута до Имингам, Англия и си отидох без проблем..
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                Само полицаите в Румъния са по всякаква критика,
                Карал си денем може би, и си се набивал на очи......атакувах винаги Румъния към 7-8-9 надвечер, много рядко съм се влачил дълго зад трафик......веднъж не успях да наглася нещата да влезна по тва време, карах към 4-5 часа денем, 20 евро чикалък бутнах за неправилно изпреварване и тва беше.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
                  Тука не съм съгласен колега, стига да можеш да работиш с гпс-а и да внимаваш, а не само да слушаш кво ти приказва си е много удобно и лесно. Аз от България си настроих маршрута до Имингам, Англия и си отидох без проблем..
                  E то е пределно ясно ,че ще стигнеш ,само дето може през Норвегия да минеш за по напряко. Не веднъж или два пъти навигация ме е прецаквала ,просто не ми се обяснява ,че като се сещам и ми става лошо. Просто аз и навито никога не сме на едно мнение ,за това и не я ползвам ,ако искаш мога да ти продам моята
                  А що се отнася до мамалигарите ,за тях в джоба винаги трябва да имаш дребни ,на границата винаги ме изцежда с поне 5-10 евро ,гад долна са тия там...
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Следващият път опитай този маршрут:

http://maps.google.bg/maps?saddr=Cha...,2,3,4&t=m&z=5

За избраната отсечка от Арад до Гюргево я препоръчвам понеже не е така натоварена както през Дева , Сибиу, Питещ, избягва се Букурещ, а и няма планински проходи. Последно минавах оттам преди месец.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                      Следващият път опитай този маршрут:

http://maps.google.bg/maps?saddr=Cha...,2,3,4&t=m&z=5

За избраната отсечка от Арад до Гюргево я препоръчвам понеже не е така натоварена както през Дева , Сибиу, Питещ, избягва се Букурещ, а и няма планински проходи. Последно минавах оттам преди месец.
                      Принципно е по-удобно да се кара през Маастрихт, Холандия, а не през Лиеж ...по-бързо е и е по-малко натоварено.Даже много пъти съм си мислил да плескам направо през Антверпен, че в тоя Брюксел веднъж не се е случило да не чакам на тъпото им околовръстно поне 1ч, а и Гент-Брюксел е адски натоварено...
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                      X