Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 '99 на 67к км.

Не знам дали някой ще повярва, ма днес купихме 156 1.8TS '99 на скромните 67 400км. Няма майтап. По ЕКУ беше на 64 500км. Колата е стегната отвсякъде. Салонът е като нов. По паветата не клопва, не скръцва, изобщо - тишина. Има само две външни забележки. Даже шефът на канала в КАТ се одзвери отвсякъде и искаше да я купи. Сервизната книжка беше перфектна. Имаше и допълнително тефтерче на бившия собственик какво кога е забелязал и правил.
    Само нашите момчета май са изгърмели централата на еърбеците с тия акумулатори. Иначе те са си на място.
    Предстои на Бобо да смени ремъци и т.н.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Честито! Малко ми е трудно да повярвам, че на тези години е на тези километри, но щом си казал. Много безаварийни километри. Между другото какво ги правите толкова много коли бре, като ти гледам подписа.
    ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Браво. Да си я карате със здраве.Една новичка Алфа във форума
      Alfa 156 2,4 SW 2001
      Fiat Tempra 1,6 i.e 1992

Comment

Я пусни линк към обявата или малко снимки
        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Няма линк за обявата, тамън я бяха докарали. Снимки ще направя и ще ги кача тези дни (сигурно в сряда). Колата е за брата на гаджето.
          Както казах - и аз не вярвам още, ама реалността е такава. А гаджето иска да продам 147-та и да и намеря 156.
          Та има една хубава 147 за продан - само вариаторът и потраква, ама не ми се сменя сега. Иначе Ники (Фераристът) ще изпрати един
          Last edited by NightRider; d.m.y г., 21:49.
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Като видях заглавието на темата си помислих, че е първо априлска шега със закъснение благородно ви завиждам за запазения екземпляр и само безаварийни километри ви желая

Comment

Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
              Честито! Малко ми е трудно да повярвам, че на тези години е на тези километри, но щом си казал. Много безаварийни километри. Между другото какво ги правите толкова много коли бре, като ти гледам подписа.
              Хич даже не е трудно. моята е същата. Освем изброеното горе, колата е с : оригинален акумулатор алфа ромео, оригинални чистачки - алфа ромео(дясната е по-голяма и е извита, лявата е със отлят спойлер), наклатките които свалих бяха 70% износени и с марка алфа, гумите бяха с дот от годината на регистрация, стелките вътре са още здрави и оригинални, кутията на филтъра е с всички болтове здрави, червената лайсна на капака на ремъците е ярка и здрава, всички щипки са си на местата............
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Колеги честито за красавиците...само дано наистина не си вярвате коли по на 12-13години да са на 60к км.
                Просто е невъзможно, такива животни няма. иначе за запазеност, всичко се постига с желание
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Има и запазени.
                  Всичко е въпрос на късмет. Тя колата ще си покаже с времето. Дано наистина са така нещата... със здраве да си я кара собственика!

Чакаме снимки
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Колеги честито за красавиците...само дано наистина не си вярвате коли по на 12-13години да са на 60к км.
                    Просто е невъзможно, такива животни няма. иначе за запазеност, всичко се постига с желание
                    има бе някои не карат като гламави като нас, все пак дори в другите държави някои живеят на село!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Така е бе бате Живко, моята е на 30 к км...само до парка ходя в неделя
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе късмет е всичко. Тя машината ще си покаже.
                        Моята я взех на 105 000 по километраж, на одомер показваяше 165 000.
                        Вече е на 112 000 по километраж, а на одомер пак си стои на 165 000. Незнам що е така, ама вече се съмнявам кои са и реалните километри
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                          .... наклатките които свалих бяха 70% износени и с марка алфа....
                          Такива накладки нема,има Ricambi originale,в момента са производство на Lucs/TRW,само Lucas или само TRW....преди години не знам.........
                          Aктуални цени към днешна дата,около 55 евро предни и около 50 евро задни.

Иначе честито!!!!!
                          Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:55.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Такива накладки нема,има Ricambi originale,в момента са производство на Lucs/TRW,само Lucas или само TRW....преди години не знам.........
                            Aктуални цени към днешна дата,около 55 евро предни и около 50 евро задни.
                            Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
                            Колегата е във филма яко
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              Аз и за акомулатор Alfa Romeo не съм чувал, ама айде...
                              Колегата е във филма яко
                              Уверявам те,че съм безпристрастен - категорично има такива акумулатори.За другите изброени неща - може и така да е,ама...вероятно може.

Comment

Working...
                              X