Известие

Collapse
No announcement yet.

156 '99 на 67к км.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бива си я колата. Наистина е като нова, че и махагон, което за мен е мн ценен атрибут в една алфа. На драго сърце бих я заменил за лаптопа си - с четириядрен процесор 4-ядрен Intel Core i7-2670QM и видокарта nVidia GeForce GT 555M - 1 GB DDR5.
    Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
    Познах ли че ще се пусне да се продава тая кола или да
    Кво да прави човека, като му се продава неудържимо, няма лошо.
    Last edited by Liminat; d.m.y г., 22:17.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Па как да не познаеш - аз отдавна съм написал, че при мен всичко се продава. 147-та още с купуването и пуснах обявата
      http://www.cars.bg/u640177
      http://www.cars.bg/u549452
      Само на баща ми не се продава засега, не дава и дума да се обели за нея

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
      Бива си я колата. Наистина е като нова, че и махагон, което за мен е мн ценен атрибут в една алфа. На драго сърце бих я заменил за лаптопа си - с четириядрен процесор 4-ядрен Intel Core i7-2670QM и видокарта nVidia GeForce GT 555M - 1 GB DDR5.
      Тоя лаптоп ако искаш да ти предложа волан с педали да си го караш
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 22:38.
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Тоя лаптоп ако искаш да ти предложа волан с педали да го караш
        Че кво му е на лаптопа, нито годишен данък плащаш, нито бензин иска, просто много щастие за нищо пара.
        Хем никой не ти казва за него, че е на нереални километри
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Честито и от мен!
          Как ги намирате на по 60 000км. тези коли?
          Моята на 6.5г. я взех на 216 000.
          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
          159 1.9jtdm 05г.

Comment

ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

А защо километрите трябва да са водещ фактор?
              Аз на една кола и за 60 км мога да и видя сметката
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Kolegi, благодаря от името на новия собственик за хубавите пожелания. Утре ще направим снимки, ще гледам на всяка цена да стане. А до тогава - нека спазваме добрия тон. Ако някой живее в Люлин - пред бл. 411 може да се види. Сега направих няколко снимки, ама навън е тъмно и ...
                Имам и обявена цена - 5200 (сменени консумативи)
                Тая шофьорска седалка поне на снимките изглежда доволно захабена ... или я е карал слона от зоологическата или километрите са бая повечко.

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:58 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение

Кво да прави човека, като му се продава неудържимо, няма лошо.
                Оптимуса бачка ли
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Па как да не познаеш - аз отдавна съм написал, че при мен всичко се продава...
                  Не беше ли за на брата на гаджето на дeвер ти на зълвиния син?
                  Няма лошо де само дето обявите за продажба не се пускат тук.
                  Last edited by Old Fox; d.m.y г., 10:28.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Ако я продаваш на части, купувам една от предните седалки, за да си направя офис стол. Тук един колега си пусна такава тема.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

..темата е пусната с един ден закъснение)
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

За колко е пусната да се продава тази невероятна белисима с малкото км и уникалните екстри и интериор/екстерир!?!
                        Дано не е цената 5200 само, че си е ебавка нещо
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Тази JTD ли е, или JTDm?
                          Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

При толкова реклама
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от l_angel Покажи съобщение

Тази JTD ли е, или JTDm?
                              Предполагам, че това М-JET, означава нещо
                              Поне така си мисля.
                              Само не знам защо пише 140 коня, ама нека експертите споделят.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Kolegi, благодаря от името на новия собственик за хубавите пожелания. Утре ще направим снимки, ще гледам на всяка цена да стане. А до тогава - нека спазваме добрия тон. Ако някой живее в Люлин - пред бл. 411 може да се види. Сега направих няколко снимки, ама навън е тъмно и ...
                                Имам и обявена цена - 5200 (сменени консумативи)
                                Очаквах повече и не съм впечатлен. Шофьорската седалка има толкова протривания, колкото има плюша на Реното ми (а то е на 250 000 км,'93 г.). Видът на таблото пък също не ме впечатлява особено, имайки предвид как изглежда моето, на което пишеше 98 800 км, а колата я спазарих за 3600 лв:

Акумулаторът с "оригиналдЪ" надписи, еле пък накладките, за мен не са кой знае какъв показател. И аз съм с акумулатор Exide, ама кво от това...
                                Ако си сменил консумативите, дай снимка на ремъка с какви маркери е, както на водната помпа и ролките. Там е доста по-трудно да им се влияе с чаркалаци, дето "си имат заводски маркери". По-скоро, продължава да ми минава през акъла, дали моята не беше на реални 98 800, имайки предвид състоянието и маркерите по ремъка, както състоянието и маркерите по водната помпа, отколкото че тази сива 156-ца е на 67 000... и имайки предвид, че дори не е някой от първите фейслифти (поне), да й блъскаш цена от 5200, почти 2 години след като аз изнамерих екземпляр в подобно, дори за мен по-добро състояние, и то за 3600 лв - не че нещо, ама...
                                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                                X