Известие

Collapse
No announcement yet.

какво ще кажете за целия център - синя зона?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lyuli
    Първоначално публикувано от Борил
    Поредната grande тъпотия на ББ и обкръжението му, и колите които сега поне малко се процеждат през центъра, като ги затапят задръстванията ще станат, като в Хонг Конг. Кмет, като мед с х.й да го сочиш.
    sorry обаче за едно нещо не си прав мой човек - задръствания в Хонг Конг няма поне не такива като в София по 24часа в денонощието. Там хората спазват правилата, не спират където си поискат, дори бакшишите са супер дисциплинирани и просто няма задръствания, въпреки, че уличките в центъра са доста тесни. Бях там миналата година и го казвам от личен опит, а не защото съм чула нещо си. ето го и доказателството
    Колежке за пример само го дадох, по такива "екзотики" не ходя ограничавам се само в Европа, не беше нужно чак толкова да се изтъкваш.

Прав е sharky с тия пари от данъци каде ни ги събират трябва да се построят подземни/надземни и всякакви паркинги, така е навън където сините зони работят.

Comment

Аз вчера си говорих с един швейцарец (приятел) и той вика закво да ви прават гаражи кат те сега си лапат яко от горивото което харчите по задръствания и докато обикаляте да паркирате, иначе акциза на горивото е достатъчен за построяване на мноогооо паркинги ма немат далавера управляващите

И требе да ви кажа че е мноо умен тоя швейцарец мене това не ми беше дошло на акъла
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Аз вчера си говорих с един швейцарец (приятел) и той вика закво да ви прават гаражи кат те сега си лапат яко от горивото което харчите по задръствания и докато обикаляте да паркирате, иначе акциза на горивото е достатъчен за построяване на мноогооо паркинги ма немат далавера управляващите

И требе да ви кажа че е мноо умен тоя швейцарец мене това не ми беше дошло на акъла
        Ами да - почти левче от всеки литър за за държавата (това левче се формира от ДДС, Акциз и други дребни - като ДОД на работещите в Нефтохим и Бензиностанциите и от техния Данък печалба ) та общо взето левче на литър в държавния бюджет от всеки литър бензин Ама поне да махната акцизите за колите - да си купуваме стари 6 цилиндрови машинки - тъкмо ще горим повече бензин
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

О-па, аз май съм първия от втора смяна( с включване след работа, а не от работа )
          Та, идеята е ясна -да се влиза в центъра с личен автомобил ще бъде скъпо ( както е в много големи градове в света).
          А, я да кажат живущите там как е паркирането и движението след работния ден?
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager
            О-па, аз май съм първия от втора смяна( с включване след работа, а не от работа )
            Та, идеята е ясна -да се влиза в центъра с личен автомобил ще бъде скъпо ( както е в много големи градове в света).
            А, я да кажат живущите там как е паркирането и движението след работния ден?
            ми няма ядове ....
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              петко петко
              това че нещо е така в канада не следва че трябва да е по същия начин в българия

къде да си оставят хората колите като няма паркинги в софия?
              или да ги спират в люлин? - т.е. да се премести проблема с паркирането то центъра другаде?
              гениално

ПС ноо та молив - да не говорим за правопис

Не знам защо си решил, че държавата е длъжна да подсигури на всеки собственик на Х на брой коли, по Х на брой паркинг места.
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                петко петко

или да ги спират в люлин? - т.е. да се премести проблема с паркирането то центъра другаде?
                гениално

Не знам защо си решил, че държавата е длъжна да подсигури на всеки собственик на Х на брой коли, по Х на брой паркинг места.
                лелелеле
                вальо е прав за некои неща

държавата уважаени е длъжна да не пречи ибо държавата това съм аз
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

петко петко

гениално

Виж това: http://mediapool.bg/show/?storyid=123353

Щото ти вземат по един лев на литър акциз и ДДС.
                  И защото сега ще вдигнат акциза на горивата предсрочно(ако не сте разбрали вече за тази година) за да дадът повече пари на Армията (макар, че излишък пак ще има - оправдания за акциза) Е затова
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Абе вие не разбрахте ли че тук държавата това си е тя,а ние сме си ние.Това че ни вземат 1 лв от литър за армията, защо си мислиш че са длъжни да ти го върнат под някаква форма
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

[quote=търтей]
                      Първоначално публикувано от "търтей":38mnyd0k
                      петко петко

гениално

лелелеле
                      вальо е прав за некои неща

държавата уважаени е длъжна да не пречи ибо държавата това съм аз [/quote:38mnyd0k]

Държавата не ти е бащиния да си правиш каквото ти си искаш.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Държавата не ти е бащиния да си правиш каквото ти си искаш.
                        А кой трябва да определя кво да се прави в държавата, респективно столицата? Ти? Бойко Борисов? Шефа на Паркинги и гаражи? Я кажи че не ти схващам логиката?
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                          А кой трябва да определя кво да се прави в държавата, респективно столицата? Ти? Бойко Борисов? Шефа на Паркинги и гаражи? Я кажи че не ти схващам логиката?
                          има си правила по които държавата се управлява, наричат се ЗАКОНИ. аз ли трябва да ви обяснявам сега
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

нищо не си научил у таа канада ей...
                            бащиния ми е държавата - писах и пак ще напиша - държавата това съм аз - т.е. аз със своя глас решавам какво ще се прави а не примерно гойко, седефчов или нещо подобно

Comment

бащиния ми е държавата - писах и пак ще напиша - държавата това съм аз - т.е. аз със своя глас решавам какво ще се прави а не примерно гойко, седефчов или нещо подобно
                              Решаваш само на хартия и думи реално става това което други гласове решават не твоят{наште}
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
                                Решаваш само на хартия и думи реално става това което други гласове решават не твоят{наште}
                                не е баш така

аз търпя довреме - едни път съм бутал една "култова" сграда - ако трябва ща я бутна втори път

Comment

Working...
                                X