If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поредната grande тъпотия на ББ и обкръжението му, и колите които сега поне малко се процеждат през центъра, като ги затапят задръстванията ще станат, като в Хонг Конг. Кмет, като мед с х.й да го сочиш.
sorry обаче за едно нещо не си прав мой човек - задръствания в Хонг Конг няма поне не такива като в София по 24часа в денонощието. Там хората спазват правилата, не спират където си поискат, дори бакшишите са супер дисциплинирани и просто няма задръствания, въпреки, че уличките в центъра са доста тесни. Бях там миналата година и го казвам от личен опит, а не защото съм чула нещо си. ето го и доказателството
Колежке за пример само го дадох, по такива "екзотики" не ходя ограничавам се само в Европа, не беше нужно чак толкова да се изтъкваш.
Прав е sharky с тия пари от данъци каде ни ги събират трябва да се построят подземни/надземни и всякакви паркинги, така е навън където сините зони работят.
Аз вчера си говорих с един швейцарец (приятел) и той вика закво да ви прават гаражи кат те сега си лапат яко от горивото което харчите по задръствания и докато обикаляте да паркирате, иначе акциза на горивото е достатъчен за построяване на мноогооо паркинги ма немат далавера управляващите
И требе да ви кажа че е мноо умен тоя швейцарец мене това не ми беше дошло на акъла
Аз вчера си говорих с един швейцарец (приятел) и той вика закво да ви прават гаражи кат те сега си лапат яко от горивото което харчите по задръствания и докато обикаляте да паркирате, иначе акциза на горивото е достатъчен за построяване на мноогооо паркинги ма немат далавера управляващите
И требе да ви кажа че е мноо умен тоя швейцарец мене това не ми беше дошло на акъла
Ами да - почти левче от всеки литър за за държавата (това левче се формира от ДДС, Акциз и други дребни - като ДОД на работещите в Нефтохим и Бензиностанциите и от техния Данък печалба ) та общо взето левче на литър в държавния бюджет от всеки литър бензин Ама поне да махната акцизите за колите - да си купуваме стари 6 цилиндрови машинки - тъкмо ще горим повече бензин
О-па, аз май съм първия от втора смяна( с включване след работа, а не от работа )
Та, идеята е ясна -да се влиза в центъра с личен автомобил ще бъде скъпо ( както е в много големи градове в света).
А, я да кажат живущите там как е паркирането и движението след работния ден?
О-па, аз май съм първия от втора смяна( с включване след работа, а не от работа )
Та, идеята е ясна -да се влиза в центъра с личен автомобил ще бъде скъпо ( както е в много големи градове в света).
А, я да кажат живущите там как е паркирането и движението след работния ден?
петко петко
това че нещо е така в канада не следва че трябва да е по същия начин в българия
къде да си оставят хората колите като няма паркинги в софия?
или да ги спират в люлин? - т.е. да се премести проблема с паркирането то центъра другаде?
гениално
ПС ноо та молив - да не говорим за правопис
Не знам защо си решил, че държавата е длъжна да подсигури на всеки собственик на Х на брой коли, по Х на брой паркинг места.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
петко петко
или да ги спират в люлин? - т.е. да се премести проблема с паркирането то центъра другаде?
гениално
Не знам защо си решил, че държавата е длъжна да подсигури на всеки собственик на Х на брой коли, по Х на брой паркинг места.
лелелеле
вальо е прав за некои неща
държавата уважаени е длъжна да не пречи ибо държавата това съм аз
петко петко
гениално
Щото ти вземат по един лев на литър акциз и ДДС.
И защото сега ще вдигнат акциза на горивата предсрочно(ако не сте разбрали вече за тази година) за да дадът повече пари на Армията (макар, че излишък пак ще има - оправдания за акциза) Е затова
Абе вие не разбрахте ли че тук държавата това си е тя,а ние сме си ние.Това че ни вземат 1 лв от литър за армията, защо си мислиш че са длъжни да ти го върнат под някаква форма
петко петко
гениално
лелелеле
вальо е прав за некои неща
държавата уважаени е длъжна да не пречи ибо държавата това съм аз [/quote:38mnyd0k]
Държавата не ти е бащиния да си правиш каквото ти си искаш.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Държавата не ти е бащиния да си правиш каквото ти си искаш.
А кой трябва да определя кво да се прави в държавата, респективно столицата? Ти? Бойко Борисов? Шефа на Паркинги и гаражи? Я кажи че не ти схващам логиката?
А кой трябва да определя кво да се прави в държавата, респективно столицата? Ти? Бойко Борисов? Шефа на Паркинги и гаражи? Я кажи че не ти схващам логиката?
има си правила по които държавата се управлява, наричат се ЗАКОНИ. аз ли трябва да ви обяснявам сега
нищо не си научил у таа канада ей...
бащиния ми е държавата - писах и пак ще напиша - държавата това съм аз - т.е. аз със своя глас решавам какво ще се прави а не примерно гойко, седефчов или нещо подобно
бащиния ми е държавата - писах и пак ще напиша - държавата това съм аз - т.е. аз със своя глас решавам какво ще се прави а не примерно гойко, седефчов или нещо подобно
Решаваш само на хартия и думи реално става това което други гласове решават не твоят{наште}
Решаваш само на хартия и думи реално става това което други гласове решават не твоят{наште}
не е баш така
аз търпя довреме - едни път съм бутал една "култова" сграда - ако трябва ща я бутна втори път
Comment