If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
4 ден. След като елиминирах вариантите да отида с кола до центъра, да отида с маршрутка (които не спират, з-то са претъпкани), да си остана вкъщи (това вече не беше опция, след като веднъж се възползвах), се спрях на комбиниран вариант - тръгнах с колата, но се закарах до мястото на тръгване на маршрутките (което е близо), оставих си колата там, качих се безпроблемно, като слязох в центъра, нямаше какво са паркирам, реших си всички проблеми
.................................................. .. - за какво ми е GrandePunto....
ОFF
Затова ли си ходил до магазина на Сузуки? Вярно че 48 не е равно на 71 - или бъркам нещо Затвърдил си впечетлението което имам за Миркат от преди 6 месеца
................................................. - за какво ми е GrandePunto....
ОFF
Затова ли си ходил до магазина на Сузуки? Вярно че 48 не е равно на 71 - или бъркам нещо Затвърдил си впечетлението което имам за Миркат от преди 6 месеца
Дааа, ходих с Иван и тоя олигофрен напсува продавача
Той май не го чу, ама аз паднах от смях отвън
Иванко много му се нервира, щеше да се връща с въздушна пушка да го чака на паркинга на Билла и да го стреля в задника
Попиках се от смях...
"От март плащаме за паркиране в столичната "синя зона" и чрез sms"
Плащането ще става чрез изпращане на sms с номера на автомобила, а контрольорите на общинската фирма "Паркинги и гаражи" ЕАД ще проверяват чрез специални апарати дали таксата е платена.
"От март плащаме за паркиране в столичната "синя зона" и чрез sms"
Плащането ще става чрез изпращане на sms с номера на автомобила, а контрольорите на общинската фирма "Паркинги и гаражи" ЕАД ще проверяват чрез специални апарати дали таксата е платена.
Ще ме извинявате ама ПИКА_ на секви глупави начини да се взимат пари от хората. В тая наща хубава България така побългаряваме всичко от запада, че хем по техните методи, хем ефект няма, пък пари се взимат.....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment