Известие

Collapse
No announcement yet.

какво ще кажете за целия център - синя зона?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ще стане като в холандия
    палиш колелото на бабти и караш
    никви коли
    или по скоро само по богатите
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от pent
      утре с такси
      4 ден. След като елиминирах вариантите да отида с кола до центъра, да отида с маршрутка (които не спират, з-то са претъпкани), да си остана вкъщи (това вече не беше опция, след като веднъж се възползвах), се спрях на комбиниран вариант - тръгнах с колата, но се закарах до мястото на тръгване на маршрутките (което е близо), оставих си колата там, качих се безпроблемно, като слязох в центъра, нямаше какво са паркирам, реших си всички проблеми
      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

бене ето ти решение!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

бене ето ти решение!
          И аз от ИТАЛФЕСТ-а съм на тоя принцип - удобно, евтино, бързо - за какво ми е GrandePunto....
          sigpic

Comment

бене ето ти решение!
            страхотно решение, Браво!
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Аз пък си мислех, че от толкова джентълмени в клуба някой те е закарал.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                Поне компания да и бяха правили в маршрутката...
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Max
                  им ти оти са офлянкваш :P
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                    бене ето ти решение!
                    .................................................. .. - за какво ми е GrandePunto....
                    ОFF

Затова ли си ходил до магазина на Сузуки? Вярно че 48 не е равно на 71 - или бъркам нещо Затвърдил си впечетлението което имам за Миркат от преди 6 месеца
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      Първоначално публикувано от Kuku
                      ................................................. - за какво ми е GrandePunto....
                      ОFF

Затова ли си ходил до магазина на Сузуки? Вярно че 48 не е равно на 71 - или бъркам нещо Затвърдил си впечетлението което имам за Миркат от преди 6 месеца
                      Дааа, ходих с Иван и тоя олигофрен напсува продавача
                      Той май не го чу, ама аз паднах от смях отвън
                      Иванко много му се нервира, щеше да се връща с въздушна пушка да го чака на паркинга на Билла и да го стреля в задника
                      Попиках се от смях...
                      sigpic

Comment

последни новини по темата:

"От март плащаме за паркиране в столичната "синя зона" и чрез sms"

Плащането ще става чрез изпращане на sms с номера на автомобила, а контрольорите на общинската фирма "Паркинги и гаражи" ЕАД ще проверяват чрез специални апарати дали таксата е платена.

Източник:
                        http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=965775

Comment

последни новини по темата:

"От март плащаме за паркиране в столичната "синя зона" и чрез sms"

Плащането ще става чрез изпращане на sms с номера на автомобила, а контрольорите на общинската фирма "Паркинги и гаражи" ЕАД ще проверяват чрез специални апарати дали таксата е платена.

Източник:
                          http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=965775
                          Е това е добре- като видя , че закъснявам - пращам нов СМС
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

мда, стоиш си на топло в офиса... и не мислиш за скоби и паяци

Comment

Ще ме извинявате ама ПИКА_ на секви глупави начини да се взимат пари от хората. В тая наща хубава България така побългаряваме всичко от запада, че хем по техните методи, хем ефект няма, пък пари се взимат.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X