Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма място за старите кучета....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз пък бих си взел шведка
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
      Изцяло подкрепям това мнение.Шведките са си шведки.... Пруфа си е Пруфа... Търтейо също си е 'бал дръндеро.
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Били ли сте в Швеция?
        Малиииии,що красиви жени има там.....

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Всеки знае, че там грозни жени не се раждат
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Всеки знае, че там грозни жени не се раждат

"Шведски стандарт"

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Гледам един филм, който си заслужава ......и си зададох въпроса...?
              Къде изчезнаха...MrX, търтея, pr_00f, Grigor, hsr, viki, ранобудниче и др.....
              Не трябва да приемаме толкова трагично, че някои хора не се появяват - хубаво е да ги има, но явно няма какво да напишат, защото този форум го има вече 7-8г..

Темите и проблемите се повтарят, те са написали своите мнения и така.

Може би четат отвреме-навреме и ако намерят нещо интересно и им харесва, се включват.

Все пак всичко което го има тук го има и в живота и може да се сподели извън форума, с други хора.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Твърдо недей! И аз така си мислех преди да се сблъскам с тях на живо, но след като това се случи, понятието "шведска тройка" придоби нови измерения за мен. Представяйте си нещо от сорта на тройка с хищника и пришълеца в тандем...едното зъбато, а другото...малии, да се чудиш на къде да се обърнеш.
                Колкото до филма и старите кучета-филмът е хубав, а старите кучета ги няма.

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                Били ли сте в Швеция?
                И аз съм минавал покрай скандинавието, ама там жените бяха зле, Митак...нещо да не се бъркаме?
                Last edited by boris037; d.m.y г., 01:11.
                alfa romeo sprint 1984

Comment

Takа като гледам какви са новите модели на марката,ще се ориентирам към нещо шведско.
                  55-ците ще бъдат прибрани в гаражите и ще си ми останат за спомен,спомен за врмето когато се правеха коли с дух и индивидуалност.

Така че какво ви учудва?!
                  Че те новите шведки поне са много убави,побързай верно,щот едните ги няма вече,па другите са китайчета..............................
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Малко са им големи краката на шведките.
                    А аз страдам от фобия наречена бигфуутфобия.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Били ли сте в Швеция?

Че кво им е красивото ?!?
                      Бледолики та чак прозрачни...
                      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Тия северните раси са много готини до към 18-25 години. После постепенно стават не толкова, а към 35-40, кравите им са по-хубави. Даже много.
                        Относно непишещите!
                        Всички те имат един общ знаменател.
                        До един са били свръх активни и до един са приемали много лично форума.
                        Нормално е, когато любовницата те предаде, да отидеш при друга, а старата да я зарежеш.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Aaaa,мнооо молим,нека да не се бърка Холандия,Дания,Белгия и все скандинавци с Швеция.
                          Един колега навремето ми каза така; Ще разбереш че си влезнал в,Холандия,когато кравите по пътя вземат да ти се виждат по-красиви от жените

Майтапа настрана,обаче наистина като минат над 40 и всички стават "еднакви".Все си мисля че бита и начина им на живот ги правят такива.Иначе до сега по всички спедиций,логистики,складове,ресторанти,бензиностан ций.......и все места дето съм бил покрай шведки.......епа нема такива!Верно са бели,верно са руси и очите им са пъстри,ама пък една грозна не съм видел!!

А,относно колите и камионите им.......чук

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                            Побързай, че и шведите както са я подкарали...
                            Сааб фалира
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Тия северните раси са много готини до към 18-25 години. После постепенно стават не толкова, а към 35-40, кравите им са по-хубави. Даже много.
                              Относно непишещите!
                              Всички те имат един общ знаменател.
                              До един са били свръх активни и до един са приемали много лично форума.
                              Нормално е, когато любовницата те предаде, да отидеш при друга, а старата да я зарежеш.
                              Се едно наще стават красавици след 35-40 г възраст, наще имат една гадна черта , оженят ли се , премине ли малко еуфорията , се превръщат в злобни малки черни същества ..... нито се следят нито нищо...... Абе все едно - Mission completed ( не всички естествено но повечето ). Доказателството е - влизаш в някой хипермаркет и почваш да се оглеждаш за красива поддържана жена .....
                              99.99% от случаите - такава няма . А и фолк певиците също са един супер пример
                              А по темата , ами аз примерно отсъствах едноо 1.5-2 години сега се появих , пък после може пак да исчезна .... зависи
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Сааб фалира
                                Именно.
                                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                                X