Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за Хюндай Купе 99-01'

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ви е мнението за Хюндай Купе 99-01'

Здравейте, колеги! Брат ми става на 18 и съм решил да му връча ключовете за алфата! Чудя се обаче какво да си взема за мен... Бюджета ми е около 4000лв. Спрях се на купетата, защото прочетох доста хубави неща за тях, но нямам пряко впечатление. Затова и реших да се допитам до вас - какво ви е мнението? Мислих и за 156, А3, А4 С-класата (W202), но за тези пари не мисля, че ще мога да си взема нещо, което да е в наистина добро състояние.
    Ще очаквам мненията ви!
    П.С. Става въпрос за нещо такова http://www.cars.bg/u647042
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Имам авер с такова, вече 4 години го кара.
    Двигателя е здрав, нищо не му е правил. Ходова част като всяка друга по нашите пътища от време на време нещо се обажда.
    Пластмасите скърцат, когато я взе нов внос не беше така.
    Задължително газово, щото под 10 градско няма да пада.
    Вътре е доста тясно по мое мнение.
    Иначе е ок, гледай задължително да има екстри, климатик.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Пълен кенеф е!
      Тропа и друса по зле от Москвич.
      Ходовата част вие и ромоли.
      Вътре е тясно и неудобно
      Най-лошото им е, че са с ниска степен на защита. Тенекиите им са слаби.
      Напъвам се да се сетя за нещо положително, но....
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Пълен кенеф е!
        Тропа и друса по зле от Москвич.
        Ходовата част вие и ромоли.
        Вътре е тясно и неудобно
        Най-лошото им е, че са с ниска степен на защита. Тенекиите им са слаби.
        Напъвам се да се сетя за нещо положително, но....
        ............няма такова.Балдъзата кара такова,кенеф та кенеф.Тясно шумно не върви/1,6 е нейното/ гори масло като замаяно.Пластмасите освен,че тракат и избеляват,стареят и се чупят.Зимата от студ и замръзване изпадна едната емблема.............тенекии меки от крив поглед стават вдлубнатини.Е нискобюджетна "спортна" кола.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Грозно ми е на мен.. От там нататък изобщо не ме интересува дали е здраво или не

П.С. Добре го нахранихме.. Я сега ти кажи, защо си се спрял на тоя хюндай? Кефи те как изглежда ли?
          Lexus IS200

Comment

Ама верно добре го нахранихте ами спрях се на него, защото прочетох хуабави неща за модела - че е здрав, с не много скъпа поддръжка, качествена изработка на интериора... харесва ми и това, че се среща по-рядко, пък и за 4К мога да си взема 11-12 годишно купе. Иначе и на мен ми е малко странен. Искам просто да си купя нещо хубаво - кола, на която ще мога да разчитам. Първоначално се бях спрял на 156-ца и бях сигурен, че ще е такава, но някак си се разубедих, след като попрочетох това-онова за модела... мислите ли, че 156 е по-добрия вариант? И какво изобщо бихте ми препоръчали за тези пари? Какво бихте си взели вие? Да уточня само - искам кола, която да вози горе - долу конфортно ( то след 145-ца 95' всяка ми се струва, че вози меко ), с хубав интериор и екстериор и сравнително здрава. Знам, че всеки иска това, но какъв според вас е оптималният вариянт за тези пари?
            П.С. Само да уточня, че никога не съм се качвал на 156 и нямам впечатления от това как вози и как върви тая кола
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 95'EX
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 98'
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 04'

Comment

Първоначално публикувано от gaboo Покажи съобщение
              Ама верно добре го нахранихте ами спрях се на него, защото прочетох хуабави неща за модела - че е здрав, с не много скъпа поддръжка, качествена изработка на интериора... харесва ми и това, че се среща по-рядко, пък и за 4К мога да си взема 11-12 годишно купе. Иначе и на мен ми е малко странен. Искам просто да си купя нещо хубаво - кола, на която ще мога да разчитам. Първоначално се бях спрял на 156-ца и бях сигурен, че ще е такава, но някак си се разубедих, след като попрочетох това-онова за модела... мислите ли, че 156 е по-добрия вариант? И какво изобщо бихте ми препоръчали за тези пари? Какво бихте си взели вие? Да уточня само - искам кола, която да вози горе - долу конфортно ( то след 145-ца 95' всяка ми се струва, че вози меко ), с хубав интериор и екстериор и сравнително здрава. Знам, че всеки иска това, но какъв според вас е оптималният вариянт за тези пари?
              П.С. Само да уточня, че никога не съм се качвал на 156 и нямам впечатления от това как вози и как върви тая кола
              За тия пари бих си карал 145-цата. Все пак ако ще си взимам за тия пари, бих си взел сузуки витара лично аз И постепенно ще го ъпгрейдна за лек до среден офроуд.
              Lexus IS200

Comment

156 е в пъти повече кола от въпросният Хюндай и като визия, и като комфорт и пътно поведение, и като възможности на повечето от двигателите, които се монтират. Големият проблем при тоя Хюндай са ламарините, в смисъл той си е Елантра, но детайлите по купето са по-рядко срещани и при евентуален по-сериозен удар ще даваш повечко пари за трудно намиращи се калници, врати и прочее, щото не вярвам да тръгнеш да правиш каско на 13 годишна кола.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Погледни Ситроен Ксантия 2.0 HDI 110 коня. По-здрава е и по-евтина за поддръжка от 156-ца, а с този мотор върви много приятно и е икономична. Като цяло няма тракащи пластмаси, доста е широка вътре, а возията е ненадмината за класа си.
                  Определено не е спортната кола към, която си се насочил, но е един страхотен автомобил.
                  Имам няколко такива служебни и на доускорение вървяха наравно с бившата ми 145-ца 1.9 JTD, което мисля е достатъчно добре.
                  Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 13:00.
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

малко сладко котенце умира при всяко запалване на двигателя на хюндай купе

едно от великите недоразумения на автомобилната индустрия

позьорско, ама грозно

спортно, ама бавно

голямо, ама тясно

качеството на сглобката не го коментираме, тъй като не е учтиво да се говори лошо за мъртъвци

чисто и просто Тъпа Кола
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Ето ти нещо за тия пари и в пъти по добро.....
                      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...449&f1=details
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        малко сладко котенце умира при всяко запалване на двигателя на хюндай купе

едно от великите недоразумения на автомобилната индустрия

позьорско, ама грозно

спортно, ама бавно

голямо, ама тясно

качеството на сглобката не го коментираме, тъй като не е учтиво да се говори лошо за мъртъвци

чисто и просто Тъпа Кола
                        Е след този художествен изказ мисля, че няма какво да се добави!

В квартала ми има поне 3-4 такива - изоставени.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ей това е в пъти повече кола от недомисленото купенце...

Ланча Либра

А и не страда от болното окачване на 147/156
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колега, като харесваш купета, вземи си една тойота селика или едно пежо 407 /купе/.

Че тук започнаха да ти предлагат семейни вагон ресторанти
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Двама приятели имам с такъв Хюндай, никога не бих си сменил 156-та за такова нещо.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X