Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой видял ли е тая капа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой видял ли е тая капа

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...865&f1=details

Интересно ми е ,тая летяща чиния , как ще бъде асимилирана от господата милиционери

П.П. Да допълня, не говоря за летящите килимчета вътре и дизайна тип "от ФакултетУ, до моретУ" , а за полицейските щуротии
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 14:17.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Пхахахаххаха, тва някъв ташак ли е? Тоя как се ебава, не е истина просто, а с тия килимчета вътре, просто изкърти бетонЯ...
    Отгоре на това виждам, че ми е квартален, съдейки къде са правени снимките... Господи, прибери си вересиите...
    Last edited by -Bobby-; d.m.y г., 14:28.
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Защо мислите, че е шега? Преди време имаше една обява за 'BMW 530d' с всичките лампи и сирени, включително стикери на НСО
      Вярно, че струваше 80 бона, ама си беше съвсем реална обява!
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...865&f1=details

Интересно ми е ,тая летяща чиния , как ще бъде асимилирана от господата милиционери

П.П. Да допълня, не говоря за летящите килимчета вътре и дизайна тип "от ФакултетУ, до моретУ" , а за полицейските щуротии
        Видях я наживо - близо до 120-то. Съвсем случайно
        '05 166 V6
        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Въпросът ми беше, как ще реагират на това чудо на чудесата.Разрешени ли са тия всичките светлини, звуци, джамовете ги забележете ,всичките по-черни от препекъл се нигериец, или в момента на покупката, купувачът ще бъде принуден да я разпарчетоса

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нищо от тия неща не е разрешено - особено пък светлини за специален режим на движение - тва гепят ли те шапките, просто ще те разпорят, и то по закон и устав.
            Явно обаче собственика на колата е с по-различен статут, съдейки по лепенката на предния джам горе...

Отделно, заради тия килимчета вътре, автора на обявата и собственик на колата, заслужава допълнително да бъде разпорен... а с еФтините уоки-токита, на конзолата, този успя да срине Перник от върха на мунинг простотиите...
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Добре си е оценил бараката
              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Мдам, цената е виртуозна .Аз и затова се замислих , да не би пък да съм проспал нещо и да е разрешено така да си я кара човек .... щом е заводска излязла така

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                  Добре си е оценил бараката
                  Е как, не виждате ли че е "специално изпълнение-5 цилиндров двигател" хахаха...
                  Малко и иска даже.....
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Човека е "голфаджия" по душа
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                      Нищо от тия неща не е разрешено - особено пък светлини за специален режим на движение - тва гепят ли те шапките, просто ще те разпорят, и то по закон и устав.
                      Явно обаче собственика на колата е с по-различен статут, съдейки по лепенката на предния джам горе...
                      Не бъди толкова сигурен. Няма чак да те разпорят.

"Чл. 175. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 1 до 6 месеца и с глоба от 50 до 200 лв. водач, който:
                      ...
                      2. (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) е поставил или използва устройство за подаване на светлинен или звуков сигнал, предвиден за автомобил със специален режим на движение, без да има това право;"
                      Lexus IS200

Comment

E хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

E хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?
                          Аз така начесвах куките едно време с Бравото - колата е произведена с фабрични черни стъкла защото е била полицейска в Италия и за това има дори дупки по таблото останали от станциите
                          Връзваха се, защото стъклата наистина бяха заводско тонирани
                          Друг е въпроса, че затъмнените стъкла са едно, а лампите и сирените съвсем друго
                          sigpic

Comment

А как по- точно ще ги убедиш, че е заводско? + това 100% не е заводско, а някоя фирма ги е поставила след това или самите карабинери..
                            Lexus IS200

Comment

Питането ми ,чисто от любопитство е аджеба имаш ли право, или не да караш колата в тоя и вид? За стъклата ,ок знам, че щом са оригинално така нищо не могат да ти кажат (треа ти издадат бележка от КАТ само) ,ама останалите шарении... апропо освен буболечки, тоя си има и буркан в багажника закачен с главата на долу като прилеп хъх

Mind_control Ми предполагам, че тоя продавач треа има документи за това, че всичко е оригинално

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X