Първоначално публикувано от Stefan Caromov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой видял ли е тая капа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеE хубуу де, ама ако така е излязла от завода, ккакво става ? Те ти викат ,сложил си неразрешени лампи, ти отговаряш, не съм аз, така си е заводска... и?
Те ти я "заводска": http://farm3.static.flickr.com/2116/...ed2c2bf3_b.jpg
Ай ся открий 10-те разлики.
Тия ламБи, дето ги е накичил завалията, са от китайчетата, дето ги има в Илиенци. Това, ако го видят италианските карабиниери, че го цанят за екс-тяхна кола, този ще го затворят за обида на длъжностни лица.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Ми аз от стъкла не разбирам, вярно е, че не е и същата като на снимката, ама тоя пък казва ,че е полицейска, не карабинерска.Все пак у Италия ,нали има три вида копс ?
Искам някак си за себе си просто ,за собствено удовлетворение, да намеря риъл причина за цената и тия 165 коня ,от дека идват хъхLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 16:15.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМи аз от стъкла не разбирам, вярно е, че не е и същата като на снимката, ама тоя пък казва ,че е полицейска, не карабинерска.Все пак у Италия ,нали има три вида копс ?
Искам някак си за себе си просто ,за собствено удовлетворение, да намеря риъл причина за цената и тия 165 коня ,от дека идват хъх
То, че този хахавелник ми обра точките и ме срина тотално, го преживях, ама че ти разпалено се опитваш да разбереш доколко истинска е тази кола - ей това ме хвърля вече в анатомията. То само от първия преглед на снимките си личи каква адска цигания е всичко, правено по тази кола.
Второ - как изобщо някой би си помислил, че в мафиотска и бандитска Италия, карабинерите, или общинската, провинциалната или националната полиция би бракувала кола БЕЗ да й свали радиостанцията, бурканите и тромбите, за да не се окажат съвсем свободно на пазара, още повече, че не само у нас, ами и в белите страни предимно, е незаконно да имаш светлини за специален режим, да не говорим какво те чака, ако те сбарат със станция, ловяща полицейските честоти.
Кацни малко на земята и стига си търсил логика в нещо, дето е тотален майтап...
Тия уоки-токита, дето е закичил на таблото са евтини 2-канални играчки на Мидланд, за 100-ина лв комплекта, които след по-малко от км губят обхват.
Тия синьо-червените лампи под капака и на стъклата се продават навсякъде, китайски евтини боклуци, включително буркана, дето му е в багажника. А червените лепенки са светлоотразители, струват стотинки.
Диодните лампички около фаровете и скоростния лост, смешните никелови тръбички под задната броня и килимчетата, ако ги видят от завода на Ланча, този ще го анатемосат публично.
Винаги съм бил на мнение, че подобни посегателства върху вида на една кола, трябва да ги криминализират по смисъла на законите за защита на интелектуалната собственост, каквато представлява дизайна и всичките й форми. Този се е подиграл нечовешки с колата...
А по-голямата подигравка е, че се опитва да я пробута за "оригиналдЪ, идваща директно от Polizia di Stato"...Две черни перли...
Comment
-
А някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА някой от вас замисли ли се,че собственика може да си е ченге а ????????????/sigpic
Comment
-
Ми да, то има лепенка на предния джам. И пак - откога вече може шапкар да си преоборудва личното возило в полицейско, само щото има лепенка МВР на джама? Нещо, гласуването и обнародването на тая поправка в закона, съм я проспал...Две черни перли...
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеМи да, то има лепенка на предния джам. И пак - откога вече може шапкар да си преоборудва личното возило в полицейско, само щото има лепенка МВР на джама? Нещо, гласуването и обнародването на тая поправка в закона, съм я проспал...В нормална държава, тоя щяха да го изгонят и нямаше и на снимка да види полицейска значка
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеМи да, то има лепенка на предния джам. И пак - откога вече може шапкар да си преоборудва личното возило в полицейско, само щото има лепенка МВР на джама? Нещо, гласуването и обнародването на тая поправка в закона, съм я проспал...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеВ Италия има общо 7 вида полиция, но това в случая няма значение.
То, че този хахавелник ми обра точките и ме срина тотално, го преживях, ама че ти разпалено се опитваш да разбереш доколко истинска е тази кола - ей това ме хвърля вече в анатомията. То само от първия преглед на снимките си личи каква адска цигания е всичко, правено по тази кола.
Второ - как изобщо някой би си помислил, че в мафиотска и бандитска Италия, карабинерите, или общинската, провинциалната или националната полиция би бракувала кола БЕЗ да й свали радиостанцията, бурканите и тромбите, за да не се окажат съвсем свободно на пазара, още повече, че не само у нас, ами и в белите страни предимно, е незаконно да имаш светлини за специален режим, да не говорим какво те чака, ако те сбарат със станция, ловяща полицейските честоти.
Кацни малко на земята и стига си търсил логика в нещо, дето е тотален майтап...
Тия уоки-токита, дето е закичил на таблото са евтини 2-канални играчки на Мидланд, за 100-ина лв комплекта, които след по-малко от км губят обхват.
Тия синьо-червените лампи под капака и на стъклата се продават навсякъде, китайски евтини боклуци, включително буркана, дето му е в багажника. А червените лепенки са светлоотразители, струват стотинки.
Диодните лампички около фаровете и скоростния лост, смешните никелови тръбички под задната броня и килимчетата, ако ги видят от завода на Ланча, този ще го анатемосат публично.
Винаги съм бил на мнение, че подобни посегателства върху вида на една кола, трябва да ги криминализират по смисъла на законите за защита на интелектуалната собственост, каквато представлява дизайна и всичките й форми. Този се е подиграл нечовешки с колата...
А по-голямата подигравка е, че се опитва да я пробута за "оригиналдЪ, идваща директно от Polizia di Stato"...
Comment
-
Хаха, доста описателно, да.
Истината е, че подобно репортване работи в белите държави, а ние не сме такава. Наскоро гледах един пич, дето го арестували заради снимка във фейсбук. Това в САЩ. Беше се снимал как точи бензин от полицейска патрулка, злобно ухилен.
А тук, този, ако наистина лепенката на джама отпред е защото е в системата, ще им покаже служебна карта, ще им намигне и... оттам - гарван гарвано око не вади.Две черни перли...
Comment
Comment